neocekivani poljubac

Ena187:
E da znate samo shta se meni desilo pre koju godinu... :oops: Ishla sam sa caletom neshto u grad, i sretnemo nasheg porodichnog prijatelja (on je bio sa nekim ortacima), poshto se uvek poljubimo tri puta u obraz pri pozdravljanju, greshkom (namernom ili sluchajnom, ostavljam Vam da razmishljate... :wink:) ispao je klasichan francuski poljubac :oops: :lol: :twisted: Usput, on je isto godishte kao i moj cale, a njegov sin mi je naj ortak... Srecnom, "momci" okolo nishta nisu konstatovali, poshto su razgledali novi auto nasheg frenda 8) Iskreno, tip se coooool ljubi, a izgleda kao da mu je 18, tako da uopshte ne zhalim...

Da, rade tu foru mnogi i koriste prigodne događaje, kao ono ljubimo se za Novu godinu, pa se usput malo i pronjuškamo.A najgore su moje komšije kad mi dođu na slavu....ali nema veze, prilike su da se koriste..

Ja sam jednom prilikom odbio poljubac... Odnosno nisam... Bila je nova godina i trebalo je da bude ono klasicno 3x, ali je ona krenula prema mojim usnama... Medjutim, ona je na toj zurci bila sa deckom (skinsom :lol:), a posto sam ja tada bio moralista (:roll: ;)) skrenuo sam poljubac na obraze... I posle me tip napao da sam mu dirao devojcicu. :D :D :D

Znaci bolje da jesam to uradio... Stupid me... :cry:

No Nick:
Eh, sad kad Bustura rece, setih se da i ja imam slicno iskustvo. Doduse to je bio samo pokusaj neocekivanog poljupca od strane jedne devojke. Bila je poprilicno brza u svom pokusaju da me poljubi, ali iako nespremna za tako neocekivan poljubac ipak sam bila brza od nje i pobegla. Hahahahahaha! :lol:

Posle sam se samoj sebi smejala kako sam verovatno jadno izgledala, prosetala se po diskoteci, nasla doticnu i izvinila joj se sto sam uhvatila maglu i poljubila je u obraz za utehu. 8) Jesam smesna.... kao bioskop, pozoriste.... cirkus... crtani film... :lol:

Da li si gledala seriju parovi (couplings)? Koja ono bese Jeffova omiljena fantazija. :lol:

iluzionista:
Ja sam jednom prilikom odbio poljubac... Odnosno nisam... Bila je nova godina i trebalo je da bude ono klasicno 3x, ali je ona krenula prema mojim usnama... Medjutim, ona je na toj zurci bila sa deckom (skinsom :lol:), a posto sam ja tada bio moralista (:roll: ;)) skrenuo sam poljubac na obraze... I posle me tip napao da sam mu dirao devojcicu. :D :D :D

Nije teško biti fin....ali ne baš uvek. :wink:

apotekarka:
iluzionista:

Nije teško biti fin....ali ne baš uvek. :wink:

E,to... :wink:

mene je tako poljubio moj najbolji drug...

sedeli pricali,on mi masirao ramena i vrat,u jednom trenutku ja se okrenem da normalno pricamo i on me pogleda i poljubi...posle sam pohisterisala i rekla da ne ide to tako i pocela da ga udaram u misicu govoreci da je kriv sto nam je pokvario drugarstvo,a on me je na kraju podigao(da bih se smirila valjda)i rekao da sam ja kriva jer sam ga cuteci gledala u oci...

tja...

posle 2meseca me je ponovo poljubio...
eh muski,muski :wink:

Kroasan:
Devojke:da li vas je neko nekada poljubio bez ikakve najave,iznenadno,i kako ste se osecale posle?Momci,da li ste nekada
poljubili devojku na slican nacin,bez onih pogleda,bez neke prethodne bliskosti?

Poljupce bi se moglo svrstati u dve kategorije. -Poklon poljupci i strastveni poljupci. Pa onda pravilo bi moglo da izgleda ovako: ne poklanjaj nesto onome koji ne zna da ceni poklone. I ne ljubi strastveno onoga koji ti nije vec dobar prijatelj ili iskren ljubavnik.

I meni se desio takav slucaj, kad sam igrao tenis, u dublu sa Vinetuom protiv Capajeva i Ce Gevare! Odigram dobar back-hand i odjednom me Vinetu poljubi! Jos i sad ne znam sta da mislim o tome, ali mi ova tema daje nadu da cu iskristalisati stavove, cim sredim utiske, a ovi komentari me navode na pravi zakljucak, jos uvek ne znam koji, ali vremenom, ako budem redovno pratio temu, valjda cu shvatiti! :wink: !

wet look:

sedeli pricali,on mi masirao ramena i vrat,u jednom trenutku ja se okrenem da normalno pricamo i on me pogleda i poljubi...posle sam pohisterisala i rekla da ne ide to tako i pocela da ga udaram u misicu govoreci da je kriv sto nam je pokvario drugarstvo,a on me je na kraju podigao(da bih se smirila valjda)i rekao da sam ja kriva jer sam ga cuteci gledala u oci...

tja...

Kakva si ti drugarica kad najbolji drug ne sme da te poljubi? Izgleda da jako slusas mamu... :wink:

wet look:

tja...

zamisli $ta bi ti se tek dogodilo da se nisi okrenula :twisted:

BTW... Da li si se branila na isti nachin i 2moona kasnije kada je ponovo poljubio? Kako se to desilo?

jaoooo sto ste radoznali... :wink:

pa nista,dva meseca kasnije smo bili na nokoj zurci i on se istripovao kako se muvam sa nekim likom i povukao me u stranu i poceo da me ubedjuje da taj lik nije za mene(btw taj lik mi je ortak vec 8godina i u zivotu se nismo kontali kao nesto vise od ortaka i stavise pricali smo te veceri o nekim klincima iz kraja i njegovom bratu koji je gay,samo sto "najbolji drug" to nije znao :wink: )

i ja kazem kako se ne muvam ni sa kim bla bla bla,a on me iz cista mira ponovo poljubi...
od tada se samo cujemo povremeno telefonom i jako retko vidjamo
jednostavno,to ocigledno nije bilo drugarstvo kakvim sam ga smatrala,a nedostaje mi kako je nekad bilo...
doduse javlja se on tako,narocito kada nemam decka :D

no,sigurno mi vise nije najbolji drug :P

wet look:

pa nista,dva meseca kasnije smo bili na nokoj zurci i on se istripovao kako se muvam sa nekim likom i povukao me u stranu i poceo da me ubedjuje da taj lik nije za mene(btw taj lik mi je ortak vec 8godina i u zivotu se nismo kontali kao nesto vise od ortaka i stavise pricali smo te veceri o nekim klincima iz kraja i njegovom bratu koji je gay,samo sto "najbolji drug" to nije znao :wink: )

i ja kazem kako se ne muvam ni sa kim bla bla bla,a on me iz cista mira ponovo poljubi...
jednostavno,to ocigledno nije bilo drugarstvo kakvim sam ga smatrala,a nedostaje mi kako je nekad bilo...

E ala ti se res.Nisi ni svesna.Nedostajeti,histerises,blabla bla.
Sta prekinula si prijateljstvo zbog poljubca.Pa mozda je bilo pametnije zapoceti i vezu.Pa uvideti lose i dobre strane te veze.Nego prekinuti svaki kontakt.
:roll: sada se nama namece odgovor.
Ma ona je kool lik.Bas je moralista Yebote :?

jao BRE nije da sam ja sad neka puritanka,samo ga ne kapiram u tom smislu

nemoj taaaakooooo :)

eto drugi put nisam histerisala,hihihihi...

suvise je on dete za mene(sad sam ja kao neka faca 8) )
ali tako je...kao sto volis svoje kuce e tako ja gotivim njega...i on to zna...

e ko je iole pametan skontao je :wink:

wet look:

Devojke, devojke. Ipak covek mora prema vama da se ponasa kao "djubrence". Da vas zeza, laze... Onda ste mnogo pazljivije, pazite na ponasanje, ugadjate muskarcu... Ako je neko dobar drug, pa vas jos i voli, onda je kucence. :?: Pa sta treba raditi onda? Kako se ponasati? Na forumu se cesto pominju "Balkanci". Da li postoje i "Balkanke" :?:

Think about it:
wet look:

Devojke, devojke. Ipak covek mora prema vama da se ponasa kao "djubrence". Da vas zeza, laze... Onda ste mnogo pazljivije, pazite na ponasanje, ugadjate muskarcu... Ako je neko dobar drug, pa vas jos i voli, onda je kucence. :?: Pa sta treba raditi onda? Kako se ponasati? Na forumu se cesto pominju "Balkanci". Da li postoje i "Balkanke" :?:

Naravno da postoje...

Back