Neobjašnjiv "fenomen"

• Začetnik teme Začetnik teme RHCP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

RHCP

Aktivan član
Poruka
1.610
Elem, s obzirom da sam student, miješam se sa raznim ljudima, svakakvih i momaka i djevojaka. Međutim, zapao mi je za oko jedan izuzetno neobičan "fenomen". Znači, postoji jedan poseban tip djevojaka koje bukvalno flertuju sa svima, nebitno ko su i šta su ti momci sa kojima komuniciraju. Tokom razgovora imaju tako slobodno ponašanje, osmjeh koji ne miču sa lica, dvosmislenu priču i proždirući pogled koji bukvalno govori "oću sad i odma". Ja uopšte ne tripujem, jer znam da ima dosta aj da kažem "normalnih" djevojaka koje djeluju apsolutno ok.A ove, doslovno, sa svima se tako ponašaju, kao da im je to usvojeni obrazac. O čemu se ovdje radi, ne mogu da dokučim, a zaista bi bilo dobro kad bi dali neke zadovoljavajuće odgovore, naročito čteci ovog PDF-a, a ko su prepoznaće se sami. :p Da li je u pitanju taktika "aj sa svima da se ponašam tako pa koji se napali, napali se?"

Elem, s obzirom da sam student, miješam se sa raznim ljudima, svakakvih i momaka i djevojaka. Međutim, zapao mi je za oko jedan izuzetno neobičan "fenomen". Znači, postoji jedan poseban tip djevojaka koje bukvalno flertuju sa svima, nebitno ko su i šta su ti momci sa kojima komuniciraju. Tokom razgovora imaju tako slobodno ponašanje, osmjeh koji ne miču sa lica, dvosmislenu priču i proždirući pogled koji bukvalno govori "oću sad i odma". Ja uopšte ne tripujem, jer znam da ima dosta aj da kažem "normalnih" djevojaka koje djeluju apsolutno ok.A ove, doslovno, sa svima se tako ponašaju, kao da im je to usvojeni obrazac. O čemu se ovdje radi, ne mogu da dokučim, a zaista bi bilo dobro kad bi dali neke zadovoljavajuće odgovore, naročito čteci ovog PDF-a, a ko su prepoznaće se sami. :p Da li je u pitanju taktika "aj sa svima da se ponašam tako pa koji se napali, napali se?"

pa da to je logika da će svaki muškarac pasti na pristup "otvoreni cvet" (mada imam utisak da to rade amaterke, koje nisu isprofilisale svoje skenere)
pa onda ga stavi na listu u fazonu zatrebaće za nešto
i onda će muflon sledeći put biti predusretljiv i darežljiv s mislima "upašću u rupu, kad-tad"

- - - - - - - - - -

Te što su takve one si mnogo bolje nego ove što su ok.Kužiš ti to.

ma da. tebi naraste ego u fazonu vau al se mala otvorila za mene, ona izmuze svoju korist ako može (dal je informacija, skrpita, pa naviše) i ode kući putujući a tebi ego stoji i mora sam da se otkravljuje neejakuliran.

dobro a jel si probao da igraš nekad tu njihovu igru i ako jesi (mada ne verujem da jesi inače ne bi ovu temu postavljao) dokle ste daleko otišli...?
može i drugi muškarci...
jel su to samo neke njene igrice, da drže šargarepu na štapu ispred muškaraca, ili u čemu je fora...?
aj vi iskusniji...

Poenta što ne želim ništa sa takvom vrstom djevojaka, jer taj obrazac ponašanja generalno ne volim. Al što veliš, mogao bi radi eksperimenta da isprobam, ne košta me ništa. ;)
Interesuje me, da li vi znate ovakvih primjera iz vaše okoline? Na sreću, nema ih mnogo, ali i ovo što ih ima dosta je.

Ajmo sugenzi, tužni patak, han pitcher, đe ste? :mrgreen:

U mom prisustvu sve zene su takve spopadaju me i nasrcu i sta ces ja im uvek ispunim zelju istrpam ih i naguzim a onda ih sutnem kad naleti novi model.
Da li je u pitanju ova svetska ekonomska kriza ili je u pitanju ogromna ponuda a mala potraznja ali je cinjenica da zene nikad nisu bile jeftinije to jest za dzabaka se nude pa kad je tako sto da se ta situacija ne koristi.
Najveca muka je kad to vide ovi feministicki gabori one shize zbog toga sto njih niko nece da trpa dok im se lepuskaste koleginice satiru i trte gde i sa kim stignu.

Poslednja izmena:
vidis ovo ti je nepovezivo..flert nema za cilj sex nego hranu ega..tako da takvima samo kazes javi se za blowjob ne palamudi u prazno

vreme je da podignes sidro i vratis se brkatim crnogorkama i ostalim medjedima.

troll-failed-bitch-please.jpg

namazane ,hrane ego ,izvlace neku korist sada ili u buducnosti (mozda im zatrebas nikad se ne zna) , misle da je muskarcima tako lako manipulisati,zveraju pogledom ko da traze zrtvu, itd. itd... imaju kuravela gen -nisu za kucu.
takve su samo za taslachenje i obavezno ih drzati na distanci i samo cvrsto ne popustati ni za milimetar -tad pucaju.

Poslednja izmena:
namazane ,hrane ego ,izvlace neku korist sada ili u buducnosti (mozda im zatrebas nikad se ne zna) , misle da je muskarcima tako lako manipulisati,zveraju pogledom ko da traze zrtvu, itd. itd... imaju kuravela gen -nisu za kucu.
takve su samo za taslachenje i obavezno ih drzati na distanci i samo cvrsto ne popustati ni za milimetar -tad pucaju.

Te namazane su mi pasija, obozavam da ih navucem na pricu da pomisle kako su ubole premiju i kad debelo zabrazde i vec sve poloze na te karte za koje pomisle da su one najbolje sledi finale.Sve mostove su srusile misle da su kod mene ostvarile sve sto su sanjale a onda im samo elegantno izmaknem oslonac i pljas nastaje kataklizma svet im se sruci na glavu.Takve olupine su posle kivne na sav muski svet jer su popushile samo tako.Koji su to olosi ne moze se ni zamisliti dok ih ovako ne raskrinkas.

Ja sam jedna laka žena, po toj tvojoj definiciji "lahkosti".... kada sam raspoložena, osmehujem se svima, pa evo i tebi, a umem i da namignem ;)

To bi bilo objasnjenje onda , sorry, ostajem pri svom misljenju da je tako u 90% slucajeva...
Onih 10% ostalih su psiho-socijalne poremecene licnosti...

Poslednja izmena:
Te namazane su mi pasija, obozavam da ih navucem na pricu da pomisle kako su ubole premiju i kad debelo zabrazde i vec sve poloze na te karte za koje pomisle da su one najbolje sledi finale.Sve mostove su srusile misle da su kod mene ostvarile sve sto su sanjale a onda im samo elegantno izmaknem oslonac i pljas nastaje kataklizma svet im se sruci na glavu.Takve olupine su posle kivne na sav muski svet jer su popushile samo tako.Koji su to olosi ne moze se ni zamisliti dok ih ovako ne raskrinkas.

ha ispadoh

sve zene koje osecaju da su rashtimovane nek ne dozvole sebi to otkrivanje
one nisu zle uglavnom su glasne, zlo je usmereno i pametno
pravim lukavim cicama ne smes to da radis, ko zna dopalo bi ti se mozda

- - - - - - - - - -

one su kante a ako imaju srece neko ce ih zavoleti
ili ce otici na dovoljno bezbedno mesto, ali to nije dovoljno dobar scenario
mnogo je po meni interesantnije da pronadjete prave zavodnice... pa njima izadjite na crtu... popijte kafu ako ste zena
ove zene to NISU, osim u svojoj glavi, dok se ne sapletu

Poslednja izmena:
nijo to fenomen samo si malo uobrazio zbog previse "mijesanja"
nemas pojma sta kuje kuju pod takvim osmesima ali naucices vec :mrgreen:

one "kuju" bez veze, tj ili im to kovanje ne donosi nesto, ili su samo haoticne, a spolja to izgleda
nisu MAJSTORI, ali ljudima je lakse da misle da su one nekakvi majstori
jer kad pravi majstor naidje smrznesh se i znas da si mali
ok ne kazem da ne mogu da prave shtetu kao i nesto pozitivno ali vise je to ... kao da su polusvesne
u stvari mogla bih tu da se ubacim da se nisam sakrila >I

Poslednja izmena:
To bi bilo objasnjenje onda , sorry, ostajem pri svom misljenju da je tako u 90% slucajeva...
Onih 10% ostalih su psiho-socijalne poremecene licnosti...
Zanimljivo.
Bila bi šteta da pokvarim temu i izrugam se ovoj podeli žena koje se osmehuju na lake i psihosocijalno poremećene, time što bih dovela u pitanje percepciju značajnog broja muškaraca (a i žena) koji nasmešen pogled žene koju sreću na faksu/u firmi/u komšiluku doživljavaju kao proždiruć, pri čemu im je najveća enigma i problem zašto su se one tog dana osmehnule ne samo njemu već svima u amfiteatru/kancelariji/radnji, a bez da im je palo na pamet da je u pitanju obična pristojnost ili druželjubiva esktrovertnost - pa ću ćutati :)

Mada, osmehnula sam se opet, i to sasvim otvoreno i slobodno, kako kaže postavljač teme (kao da iskren osmeh može biti skučen ili zatvoren), tako da se definitivno svrstavam u lake žene. Da me ne bi odmah kamenovali, umem da budem i namćor. Tada sam, valjda, manje laka :lol:

Poslednja izmena:
Ja sam cuo da postoje zene koje ne daju da ih trtis, mislim cuo sam ali to do sad nisam video ali kazu kad se nesto tako desi da to popovi obavezno upisu u svoje knjige i da tri dana zvona lupaju na crkvama kad se nesto tako desi.

Back