Neobicne ideje bastenskog dizajna

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
Ne postoji ništa poput provođenja vremena u prelepoj bašti! Cvetajući prostor slavi prirodu, umiruje dušu i nadahnjuje kreativnost. Javne bašte su ispunjene zanimljivim izborima dizajna, ali kada je reč o planiranju bašte kod kuće, mogućnosti mogu izgledati neodoljivo. Danas smo dobili neke odgovore! Od neverovatnih ideja za uređenje pejzaža do jedinstvenih baštenskih karakteristika, prikupili smo najbolje opcije za prostor ispunjen prirodom koji ostavlja utisak.
Stenoviti cvetnjak
Kad smo već kod neočekivanih, netaknut vrt dole kombinuje nisko cvetanje, bujnu vegetaciju i obilne stene kako bi stvorio gozbu za oči. [iz Garden Dream]
Rock-Garden.jpg

Trellis1.jpg

Upečatljive rešetke
O, lepoto rešetke pune vinove loze! Iako je deo godine pokriven cvećem, ovo bašte fokusno mesto najčešće je čisto zelene boje. Poboljšajte njegov zeleni izgled strateškim zasadom asortimana trava i grmlja u prostoru oko njega. Rezultat: prirodni raj ispunjen raznim nijansama zelene! [Dizajn: Shirlei Bovshov, foto © EdenMakersBlog.com]

Ne znam sta da radim s dvoristem,neravno je najgore mi da sve orem pa ravnam pa sadim travu ,drvece i biljke jer je proces a majstore ne mogu ocima da gledam,treba neki sipurak da povadim a on mi jedini zaklanja poglede i pruza intimu,pa onda tu nesto od 3 metra mora zimzeleno,za parking nisam hteo beton i asvalt pa sam kamencice skupio,mozda bih i okolo mogao neke stazice tako samo treba vremena i para

Ne znam sta da radim s dvoristem,neravno je najgore mi da sve orem pa ravnam pa sadim travu ,drvece i biljke jer je proces a majstore ne mogu ocima da gledam,treba neki sipurak da povadim a on mi jedini zaklanja poglede i pruza intimu,pa onda tu nesto od 3 metra mora zimzeleno,za parking nisam hteo beton i asvalt pa sam kamencice skupio,mozda bih i okolo mogao neke stazice tako samo treba vremena i para
polako,vazno da imas ideju,da si krenuo..postici ces zeljeno

Back