- Poruka
- 95.555
1.FILEMATOFOBIJA-strah od poljupca
2.DENDROFOBIJA-strah od drveća
3.PELADOFOBIJA-strah od ćelavih ljudi
2.DENDROFOBIJA-strah od drveća
3.PELADOFOBIJA-strah od ćelavih ljudi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Jao, dečko, strašno si fin ali ja imam peladofobiju. Ali bićeš sladak mojoj drugarici. Nedavno je izašla iz Ustanove i specijalista je za lečenje fobija. Ko s njom izdrži dva meseca ni smrti se ne boji."Kažeš drugarici (zgodnoj): "Ja imam FILEMATOFOBIJA, možeš li mi pomoći da je prebrodim".![]()
To nije lepo."Jao, dečko, strašno si fin ali ja imam peladofobiju. Ali bićeš sladak mojoj drugarici. Nedavno je izašla iz Ustanove i specijalista je za lečenje fobija. Ko s njom izdrži dva meseca ni smrti se ne boji."
![]()
Imam..Imaš li ti fobiju?
Kao na primer?Imam..
Nemojjj više da postavljaš takve fotografije. Je l' znaš ti šta je ailurofobijaTo nije lepo.
![]()
Nemojjj više da postavljaš takve fotografije. Je l' znaš ti šta je ailurofobija
https://www.pressserbia.com/znate-li-sta-je-ailurofobija/
Ne spada u čudne..Agorafobija, blaži oblik.Kao na primer?
Neobičan strah. Zašto ogledala? Nisi se dopala samoj sebi?Ne spada u čudne..Agorafobija, blaži oblik.
Ranije sam imala i strah od ogledala.
Pa da može da se objasni , verovatno bi je sanirao i ne bi bila fobija..Nije u pitanjuNeobičan strah. Zašto ogledala? Nisi se dopala samoj sebi?![]()
Tvoja fobija je veliko vodeno prostranstvo , strah od davljenja ...Imaš li ti fobiju?
Znam te, znaš me.Tvoja fobija je veliko vodeno prostranstvo , strah od davljenja ...
Od čega si vi bojite ministre?svidja mi se tema
mislim da sam i ja davno pravio slicnu..
super je.