Neobične boje kose

f3e412ec670eeba2a45531c2e73d38ff.jpg

U principu...može biti lepo i interesantno kome stoji! Mda, baš te drečave nijanse,retko kome stoje.Ne bih rekla da stoje ženama sa naših podneblja, Italijankama...više mi to vuče ne neki Germansko-Nordijski tip žene.Njima lepo stoje te neuobičajene nijanse.
Ne bih ovako ofarbala kosu,bar ne celu.Možda poneki pramen, ili kad baš budem seda.Kad rešim da malo eksperimentišem sa bojama,radije kupim sprej u boji,pa to traje do prvog pranja kose.Inače jeste jako interesantno!
P.S.Probala sam te vatreno -crvene nijanse i ljubičaste.Nijanse na zeleno i plavo,teget-plavo mi ne stoje.

Poslednja izmena:
U principu...može biti lepo i interesantno kome stoji! Mda, baš te drečave nijanse,retko kome stoje.Ne bih rekla da stoje ženama sa naših podneblja, Italijankama...više mi to vuče ne neki Germansko-Nordijski tip žene.Njima lepo stoje te neuobičajene nijanse.
Ne bih ovako ofarbala kosu,bar ne celu.Možda poneki pramen, ili kad baš budem seda.Kad rešim da malo eksperimentišem sa bojama,radije kupim sprej u boji,pa to traje do prvog pranja kose.Inače jeste jako interesantno!
P.S.Probala sam te vatreno -crvene nijanse i ljubičaste.Nijanse na zeleno i plavo,teget-plavo mi ne stoje.
u pravu si...mislim da je ova youtuberka iz Nemacke...i po meni joj svaka boja kose lepo stoji...a dosta ih je promenila

ae736b6df4fbb47485a9a6ff11053433.jpg

cf332021bde52f374b797ac737fd9cf6.jpg

64bf831439fdc0ee3ff7650c6c2bca1c.jpg

i opet si u pravu...meni crna ama bas nikako ne stoji recimo
Crna (baš crna) ili tamno smeđa, retko kome i stoji. Osim ukoliko nisu crnkinje ili Indijke. Boja kose u mnogome zavisi od tena.Tako da,možemo se mi farbati u koju god boju,ali da li bi izgledale bolje ili ne ,to je već drugo pitanje.Slično kao i da odabirom karmina, treba potrefiti pravu nijansu.Ksd su drastične promene boje u pitanju, uvek prvo konsultujem frizera.

Back