- Poruka
- 95.554
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u pravu si...mislim da je ova youtuberka iz Nemacke...i po meni joj svaka boja kose lepo stoji...a dosta ih je promenilaU principu...može biti lepo i interesantno kome stoji! Mda, baš te drečave nijanse,retko kome stoje.Ne bih rekla da stoje ženama sa naših podneblja, Italijankama...više mi to vuče ne neki Germansko-Nordijski tip žene.Njima lepo stoje te neuobičajene nijanse.
Ne bih ovako ofarbala kosu,bar ne celu.Možda poneki pramen, ili kad baš budem seda.Kad rešim da malo eksperimentišem sa bojama,radije kupim sprej u boji,pa to traje do prvog pranja kose.Inače jeste jako interesantno!
P.S.Probala sam te vatreno -crvene nijanse i ljubičaste.Nijanse na zeleno i plavo,teget-plavo mi ne stoje.
U principu, lepše stoje ženama koje su bele puti.Imaju izrazito svetao ten,svetlije oči,...one se mogu farbati u koju god boju žele.Jedino što im ne stoje tamnije nijanse.Tipa, crna,tamno smeđa...!u pravu si...mislim da je ova youtuberka iz Nemacke...i po meni joj svaka boja kose lepo stoji...a dosta ih je promenila
![]()
![]()
![]()
i opet si u pravu...meni crna ama bas nikako ne stoji recimoU principu, lepše stoje ženama koje su bele puti.Imaju izrazito svetao ten,svetlije oči,...one se mogu farbati u koju god boju žele.Jedino što im ne stoje tamnije nijanse.Tipa, crna,tamno smeđa...!
Crna (baš crna) ili tamno smeđa, retko kome i stoji. Osim ukoliko nisu crnkinje ili Indijke. Boja kose u mnogome zavisi od tena.Tako da,možemo se mi farbati u koju god boju,ali da li bi izgledale bolje ili ne ,to je već drugo pitanje.Slično kao i da odabirom karmina, treba potrefiti pravu nijansu.Ksd su drastične promene boje u pitanju, uvek prvo konsultujem frizera.i opet si u pravu...meni crna ama bas nikako ne stoji recimo