Neobične boje kose

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Nikada nisam imala neku ekstra boju kose...Recimo da je mi je ginger boja bila najneobičnija kao i neka smeđa koja se preliva u crvenu :rumenko:
Dakle ništa neobično :lol:

44b68667257fa74673df80ae26e8f182.jpg
wellaproblogbrownhaircolorsimage16.jpg

Nekada pomislim kako bi bilo lepo imati vatrenu kosu sa svim tim prelivima...ili neku neobičnu...Da li ste vi imale neku takvu boju? Da li je teška za održavanje? Neka koja vam se sviđa ali je još niste probale?

Vatrena

dancing-flame-hair-color.jpg

odeš sa slikom i paletom i ofarbaju te ; ))
nisam se nikad farbala :think:
ove neke šarene izgledaju lepo, neke više neke manje, po gradu često viđam te dugine boje, ili ono ne tako retko, možda kod mlađih, starije idu na crveno
moguće da su šarene posle farbanja i da brzo postanu obične al kakve ima veze

Neka baba došla ovih dana i kao:
''Nisi više tako mlada, šta će ti toliko kose?''
''Baba, ja sam Samson! Kad budem bez kose, umreću!''
Ona: ''Ludo li si, dete!''
ahh...ja se nikada nisam u te neke boje bojila...nekako sam uvek mislila da ce mi brzo dosaditi...ali tu vatricu bih recimo volela bas da vidim na nekome...deluje mi tako lepoooo...

images
6rhk.jpg

ahh...ja se nikada nisam u te neke boje bojila...nekako sam uvek mislila da ce mi brzo dosaditi...ali tu vatricu bih recimo volela bas da vidim na nekome...deluje mi tako lepoooo...

Uh... crvenu tek od skoro volim u odevnim predmetima, terala sam je dugo i odbijala.
Crvena kosa je za mene nedostižna stepenica koliko god da se penjem.
Plave, nebo plave, pa čak i indigo plave su mi teren kojim mogu da se krećem.
Prosto sam hladna osoba-Prijaju mi hladni tonovi.
Na drugima volim vatru, ali kod sebe to prosto ne osećam.

Uh... crvenu tek od skoro volim u odevnim predmetima, terala sam je dugo i odbijala.
Crvena kosa je za mene nedostižna stepenica koliko god da se penjem.
Plave, nebo plave, pa čak i indigo plave su mi teren kojim mogu da se krećem.
Prosto sam hladna osoba-Prijaju mi hladni tonovi.
Na drugima volim vatru, ali kod sebe to prosto ne osećam.
a ne bih ni na sebi vise crvenu...davno je to bilo...negde pri kraju srednje... :))) muka je bilo dok sam se otarasila tog crvenog pigmenta... :)))
ja ne mogu da provalim svoj ten...nije tipicno ni hladan ni tipicno topao...ali rekla bih vise da vuce na hladno...:think:

a ne bih ni na sebi vise crvenu...davno je to bilo...negde pri kraju srednje... :))) muka je bilo dok sam se otarasila tog crvenog pigmenta... :)))
ja ne mogu da provalim svoj ten...nije tipicno ni hladan ni tipicno topao...ali rekla bih vise da vuce na hladno...:think:

Crvena Lori :ceka:

Najludje sto sam video je neka starija zena sa ljubicastom kratkom kosom u ljubicastom kaputu iste nijanse.

Back