- Poruka
- 79.946
Kakva vas obuća privlači? Da li ste u stanju da zadnji dinar date za to? Koliko vam je bitno kad se zaljubite da ih baš imate? Sviđa li vam se neobična obuća?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada ću, samo da ih slikam.Ajd sad neke sto se tebi svidjaju
Ove bih baš rado udomila.Slatke su mi... i idu mi uz mene.Ili ove?
![]()
100 eura koliko se secam.Ove bih baš rado udomila.Slatke su mi... i idu mi uz mene.
Naravno, ovo je sve veženo i našiveno ručno i košta Boga Oca!![]()
Onda nije prava koža i nije ručni rad.100 eura koliko se secam.
Jaaao, neću da kupim, čoveče.Laura Vita EMMA 02
Upper: Leather
Lining: Leather & Textile
Insole: Leather
Closing system: Zip
Heel height: 4 cm
Platform height: 1 cm
Ja bi kupio namerno i isao u prodavnicu sa njima jer se dobro osecam u njima.Jaaao, neću da kupim, čoveče.
Sviđaju mi se, malo su ''extra life''. Ja nemam ''extra life''.
Nikakav problem ali mora da su udobne. Ne razumem pitanje.Koji to muškarac gleda devojci / ženi u cipele ?Kakva vas obuća privlači? Da li ste u stanju da zadnji dinar date za to? Koliko vam je bitno kad se zaljubite da ih baš imate? Sviđa li vam se neobična obuća?
![]()
Gledaju, gledaju, posebno ako su tanke stikle od 12 cmNikakav problem ali mora da su udobne. Ne razumem pitanje.Koji to muškarac gleda devojci / ženi u cipele ?
:Lol: namunjiš se gore i obučeš patikeGledaju, gledaju, posebno ako su tanke stikle od 12 cm![]()
To je u trendu trenutno...al brate nije isto:Lol: namunjiš se gore i obučeš patike
Zavisi od muskarca.Nikakav problem ali mora da su udobne. Ne razumem pitanje.Koji to muškarac gleda devojci / ženi u cipele ?