- Poruka
- 389.330
Sta to po vama nikako ne ide zajedno, niti da se kombinuje, a vidjali ste da drugi jedu ili je neko jeo nešto sto je vama nezamislivo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni su tako jednom doneli u Kaleniću, odlično je bilosarma i krompir pire![]()
Nisam probala al mi deluje neprivlacno da pire pliva u tom sosu...mozda je i ukusno...meni su tako jednom doneli u Kaleniću, odlično je bilo
Еурокрем и салама са поврћемSta to po vama nikako ne ide zajedno, niti da se kombinuje, a vidjali ste da drugi jedu ili je neko jeo nešto sto je vama nezamislivo
A vidiš ja se više brinem za sarmu u toj kombinaciji...Nisam probala al mi deluje neprivlacno da pire pliva u tom sosu...mozda je i ukusno...
pa dobar jeSlatki hleb sa grožđicama sa bilo čim.
sad izmišljaš...to nije realno...mislim nadam se baremЕурокрем и салама са поврћем
i opet greška...rezanci sa makom ili šečerom i orasima, tašci....Testetina sa šećerom ili slatkim prelivom.
ehh...relano sarmu mogu svakako...ali obicno...elimisem sav sos i dodam malo pavlake...a kod mene je bilo normalno da se jede recimo punjena paprika sa secerom...paprikas sa kompotom...piletina sa slatkim sosem od visanja...A vidiš ja se više brinem za sarmu u toj kombinaciji...
Ali jeste, vidim da to forsiraju po restoranima,čak i ovi stranci što sad vloguju po Beogradu stalno tu varijantu prikazuju.
Ja sarmu volim da sa puno dimljenog i suvog mesa, pa je jedem u kombinaciji sa još par sarmi isključivo...i hlebom.
Sve dodatno mi je višak u toj priči.
Sto?sad izmišljaš...to nije realno...mislim nadam se barem![]()
sutlijaš?šećer u bilo koje kuvano jelo ne volem
Uuuh...to je dobro. I sa cimetom.sutlijaš?