Neobavezna veza

Dakle, šta je to neobavezna veza?...:rumenko:

Neko će reći da sama reč kaže i da je to veza bez obaveza ali po meni onda to i nije veza.

Kako bi trebalo da izgleda takva veza, šta se tu očekuje od muškarca a šta od žene?
Pa veza zasnovana samo na seksu, i mozda nekom povremenom izlasku. Naziva se vezom jer se vidjate redovno, ali retko sta delite van kreveta.

Jeste, ako se oboje postave tako.
Ako se rode emocije... Onda ima problem onaj ko ih oseca. Tada je bolje staviti tacku.

Znači, to mu dodje kao klasična trgovina..ja tebi, ti meni...i to bez emocija...

Mnogi pričaju o takvim vezama, praktično ih je sve više, pa me baš zaintrigiralo to nešto izmedju al vidim da su tu stvari potpuno jasne i definisane..

znaci vidimo se usput......:rumenko:
i nije to nikakava veza vec obicna ebachina....ali zbog politicke korektnosti se naziva vezom bez obaveza......:lol:

a to je motor bez obaveza....:hahaha:

To lave:hahaha:
A motor bez obaveza ce rezuiltirati padu cene novih delova,pa kome se zatekao po neki polovan motorcic...nece biti lose:whistling:

Evo ova dvojica objasnili.
Više truda se ulaže u kupovinu gvožđurije nego u taj odnos.
Što će reći - čega nema, to ne postoji.

Nista ne moze bez emocija..jer je covek emotivno bice pa tako i veza..mora da postoji nesto sto ti se svidja kod osobe,sto te privuce da uopste udjes u vezu..dalje zavisi da li su emocije obostrane ako jesu to je recimo ljubav koja moze a i ne mora da prepraste u brak.sve zavisi sta se ocekuje od veze i ide se u tom pravcu..ako nema takvih emocija i takvih ocekivanja.. osim prijatnosti,dobrog seksa,lepo je ali nista preko toga..vidjate se po dogovoru, najvise vremena posvecujete sami sebi i drugim ljudima a ne zajedno..i slicno.. onda je to neobavezna veza..ko ima stomak i vreme za tako nesto ok je i nema dileme ..ko nema stomak za tako nesto..treba da potrazi ono sto mu vise prija ....

Back