Mene deprimira spoljni svet , jer me tamo niko ne prepoznaje kao "internet celebrity", zato preferiam hikikomori stil zivota.
A zasto je to tako...
Imam razumne osnove da sumnjam, da sve sto pisem i radim na internetu ne citaju svi ljudi koji postoje, koji su u mogucnosti da citaju.
Vec mi se projektuje licna iluzija virtuelne onlajn realnosti pod kontrolom udbaskih, Cia, Nsa, radnika u najblazem slucaju (ako ne nekih mracnijih i nepoznatijih tajnih organizacija.. vladinih policijskih domacih hakerskih ili globalnih sluzbi, ili vanzemaljaca).
Brojna desavanja na forumima, fejsbuku itd se verovatno podesavaju ka svim ljudima posebno, i meni licno, na osnovu cookies i slicnih sistema uhodjenja, verovatno postoje neki softweri koji filtriraju, cenzurisu i rasporedju poruke , dal net provajderi to rade ili vlasnici sajtova , ili servera je nejasno..., medjutim ovde je rec o necemu mnogo gorem....
Svi napolju deluju kao da posecuju neke sajtove koji su samo njima plasirani, i gde ja nisam znacajan. Laziraju se i izmisljaju zvanicne vesti cesto, radi nekog spin efekta hipnoze.
Npr. samo u Mojoj realnosti emituje se neka udarna vest ovih dana da postoji premijer drzave i da je nadjen neki auto sa naoruzanjem u Jajincima kod njegove porodicne kuce, drugi verovatno nisu videli tu vest. To vazi i za TV, u mojoj kuci se emituje poseban program na TV. Sad pojavice se neki da kazu da i oni ovih dana vide u medijma Vucica i taj neki slucaj. Pokazace mi i temu u pdf politika o tom aktuelnom slucaju. Medjutim. to su agenti njihovi, forumaski botovi i programi itd. (Botovi su svugde na internetu. Stvarni ljudi ne postoje, ako postoje i oni su roboti. Stvarni ljudi verovatno ne znaju za internet, a kamoli ovaj forum, samo izuzetni ljudi su poslati ovde...).
Ovu temu je otvorio bot agent, koji zeli nesto meni da poruci?! jer zna da sam razmisljao ovih dana da otvorim slicnu temu, "da li je internet postoji, ili je laz" i kad me video da sam postovao na drugim psiho. temama nebitne dve poruke, ukljucio mu se reaktivni program da deluje ka meni sa nekom porukom, pretecom ili ko zna kakvom sugestivnom.
Moguce da pored mene postoje jos par zrtava ovog truman rijaliti internet showa , koji nisu svesni da su samo oni stvarni, a svi ostali ili glumci ili roboti, da je sve iluzija.
Propustaju se na forum osobe koje se u najblazem slucaju ,ako ne izuzetne po necemu ( mozda po nekakvim natrpirodnim mocima, a mozda nesto realnije..), onda od samoproklamovanih vladara ludnice - foruma, dijagnostikuju kao teski dusevni bolesnici.
I tako neki novopeceni korisnici deluju kao da su pali sa marsa, kad otvore neku temu, i onda par redovnh sluzbenika ostavi neki komentar tek toliko da ga spinuju u nekom smeru... Mada sto se mene tice i svi ti novi i stari forumasi su deo programa protiv mene.
Sad ako ne po "pacijent sablonu", koji se ja iskreno nadam da je jedini sablon za filtere, onda po nekom drugom sablonu.. se sugestivno salju ljudi na ovaj forum, ili ostale sajtove interneta.
Politicki aspekt je svakako glavni. Mislite li da bi politicari dozvolili da svako pise sta zeli na internetu ito bude dostupno milionima ljudi? Na netu samo postoje policijske sluge, bia, gebels mengele i njihovi cenzori, i sve se filtrira. Ovo sto ja pisem sad je prakticno prica sa samim sobom, i bot programima ove opsene zvane internet.
Zato kazem, sve moje poruke se filtriraju, i na (ako postoji) pravom internetu - me niko ne primecuje... samo ponekad botovi ili iluminatsko prosveceni agenti prave reakcije da bi moj ego digli na nivo samoobmane da sam net celebrity.
Sve kontravezne stvari i tekstove, slike itd koje sam sa toliko truda postavljao tokom protekle decenije po netu da bi svoju stvar nametnuo drugima, uopste nisu doprle do bilo koga, izuzev pojedinih udbaskih kadrova.
Niko me ne zarezuje ni kad na se na netu alarmantno ponasam, i nekome pretim ubistvom ili npr. kad pozivam na linc odredjenih novinarskih medijskih kuca i njihovih govnjivih novinara.
Napolje kad izadjem cesto u dilemi razmisljam da li da upadnem u njihove navodne redakcije i iznabadam ih sve. Medjutim neka unutrasnja bitka u meni nastane , deluje mi kao da bi mi se cudili i gledali me kao ludaka ako bih upao u njihove redakcije sa tom nekom pricom i povodom. Ako uopste tamo ima nekog. (Pre pojave interneta jos je i gore delovalo da se neko usudi da pljuje po raznim institucijama.. hipnoza je imala veci efekat) Najvise sto sam realno uspeo do sad je da izvrljam markerom i zalepim neke nalepnice na logoe kod ulaza u te kuce... novosti, rts, tvarena, kurir, danas, b92, a blic nisam mogao da nadjem.. te jajare tamo gde im je adresa nemaju nikakvu oznaku? Dakle tek toliko radi upozorenja, da i njih neko posmatra i da ne laju previse. Oni mozda misle da su bitni ili sta... da neko mora da slusa njihovu propagandu?! A mene kao samozvani medij kao niko ne primecuje, a oni su kao zvanicni pa jos registrovani, slicno strankama, registrovani negde?! ako nisi registrovan.. onda ne postojis? Svi ti sajtovi novinski, pa aplikacije, fejsbuk, jutjub kao da padnu sa neba i postanu popularni, i imaju kao 10000 pregleda, clanova, a moji gotovo nimalo, i tek ovi lazirani muzicki spotovi na jutjubu koje niko ziv nije cuo, odjednom imaju 5000000 pregleda..
Pa recite mi.. ko je od vas cuo za ovaj bend ili tek pesmu - i da li je samtra melodicnom ??
Niko. A imaju 1 Bilon i nesto miliona pregleda, a jos je ovaj video vizuelno nesto bolji od drugih koji imaju i vise pregleda. Koje mozete naci guglajuci najposeceniji jutjub videoi. Sve je to namesteno.
Sigurno da bi sve te akcije moje bile uspesnije da imam neciju podrsku, neku grupu ljudi. Neki moj krimi klan, zavladao bih gradom i svetom jako brzo. Medjutim previse sam individualna ,solisticka osoba, a svi ostali udruzeni u neke gej ortacke pacenicke sekte.
Ocigledno da se truje vazduh gradjana koji cesce izlaze na ulicu, Chemtrail, gmo hrana itd, Ako ste duze kuci u nekom svom svetu, vidite realnost nekako drugacije, jer meditacijom, duzim spavanjem odmorom, mozete da ostanete u alfa, theta frekvencijama i da se izolujete od beta frekvencija na kojim se emituje hipnoticki program. Internet i TV deluju na nekom granicnom beta alfa nivou, te se preko njih plasiraju manipulativne vesti.
Uglavnom mislim i da to sto sam potrosio vreme kucajuci ovu poruku na ovom forumu, je jedna od podvala sistema da mi oduzme dragoceno vreme i da zaboravim sta sam naumio i hteo danas vaznije da uradim na drugim sajtovima. No, bar sam pricao sam sa sobom da razbistrim misli.