НЕНАД ЧАНАК АГРЕСИВАН???

Изборни закон је промењен.До сада се градоначлник бирао директним изборима а сада ће одборници који буду у градским скупштинама бирати градоначелника.Дакле,уместо директних избора по вечинском систем,добили смо закон по коме ће и место градоначелника постати средство политичких договора и калкулација.

Pa isti ***** drugo pakovanje, pa ne mislis valjda da ce DSS i SPS odbornici glasati za Canka za gradonacelnika? :mrgreen:

Pa isti ***** drugo pakovanje, pa ne mislis valjda da ce DSS i SPS odbornici glasati za Canka za gradonacelnika? :mrgreen:

Није исто.Сигуран сам да би Чанак на директним изборима добио много мање гласова а овако,кад иза њега стоје одборници ,прича добија сасвим други ток.

Čim Čanak postane gradonačelnik NS, upristojiće se. Mora i on malo da ''zanosi'', kako bi ga iko primetio u moru ovih ostalih?

Па шта му дође положај гадоначелника, васпитна установа?

Pa da. Uskoro Liga na vlasti u Voši... ;)

Леги не бих дао власт ни на ноши...

Ал лукава је ова коалиција Чанка са ДС-ом мора се признати. Ко зна шта ће ту да буде.

ma daj bre sigurno je bila u pitanju neka novinarka provokatorka iz DSS-a i ko zna kakva mu je pitanja postavljala,Canak uopste nije takav covek(za razliku od Velje seljacine) i mora da ga je bas iziritirala cim je tako reagovao!

Ma da, Canak ima apsolutno pravo da radi na UCUTKAVANJU SRPSKOG NARODA I UCUTKAVANJU SRPSKIH NOVINARA!

Canak ima pravo da prica kako su u crkvi fasisti, i da izvrsi lustraciju crkve!

Ma da, canak ima pravo da svojim stapom pretuce svakog ko mu bilo sta kaze!

Ma da, Canak ima pravo da sprovodi otcepljenje Vojvodine i to na legitiman nacin uvodeci odgovarajucu izmenu SRPSKOG USTAVA, VOJVODJANSKI GRB, HIMNU I ZASTAVU!

Ma da, Canak ima pravo i da pohapsi sve one politicare, i narod koji ne misle kao on!

Jer to je PRAVO MANJINA u ovoj zemlj!

A gde su prava Srba ? Zar nisu ona vec dovoljno ugrozena?

Zato, nemoj da solis pamet nikom ovde, novinarska profesija i nalaze postavljanje "stres pitanja" za intervjuisane goste, to je njihovo pravo i tome su uceni, a sto je neko reagovao fizickim nasiljem nad novinarom to je samo pokazatelj njegove slabosti.

То кажу и Вељини симпатизери за Вељу, и Шешељеви за Шешеља. И, у чему је разлика? Разлика је у поимању добра и зла на нивоу афричких урођеника: ако ми нападнемо њихово село, побијемо мушкарце и одведемо жене, то је добро, а ако они исто то ураде нама, то је зло.

Изборни закон је промењен.До сада се градоначлник бирао директним изборима а сада ће одборници који буду у градским скупштинама бирати градоначелника.Дакле,уместо директних избора по вечинском систем,добили смо закон по коме ће и место градоначелника постати средство политичких договора и калкулација.

Онда ми није јасно зашто се онда посебно представљају и интервјуишу кандидати за градоначелника - тј. уопште ми није јасан тај део изборног система. Знаш ли детаље о томе и где то пише???

Уколико је тачно ово што наводиш онда ми је потпуно ЛОГИЧНО ОТКУД ЧАНАК У КОАЛИЦИЈИ СА ДС-ом - шпијунима и плаћеницима је значи следећа дестинација за разбуцавање - Војводина.:cool::cool::cool:

Back