tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
Imate li kriterijume i kad su veze za jednu noć, avanturice..i sl. u pitanju ..Koje 'vrline' treba da posjeduje dotična, odn. dotični..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. Oće sex;
2. Neće vezu.
To je više stvar mogućnosti nego želja![]()
Imate li kriterijume i kad su veze za jednu noć, avanturice..i sl. u pitanju ..Koje 'vrline' treba da posjeduje dotična, odn. dotični..?
Naravno da postoje kriterijumi - fizički izgled pre svega. Tu je ''duša'' manje bitnaZnači da nema nikakvih kriterijuma ... Da li se oni konstatuju prije ili poslije..?
Avantura za jednu noc?
Pa po mom ukusu bi bilo pozeljno da devojka/zena nije pijana, previse uzbudjena i sl. da je vise zainteresovana za ljubavni nego sexualni provod, da ne ocekuje previse ...Kazem, to bi ja pozeleo ako bi se nasao u nekoj takvoj avanturi ... neko drugi bi pozelo mozda bas suprotno od ovoga sto sam ja naveo![]()
.....ispada da je glavni nemoralni kriterijum fizički izgled, a kad su mane vezane za osobu sa kojom smo/ste u dugoj vezi 'psihičke' osobine i ponašanje rizično po zdravlje postaju glavni kriterijumi odabira ...
...ne zove li se to dvostruki moral ...
..i kako njegova prisutnost utiče na društvene rodne odnose i ispoljavanja ...
Наравно, то и јесте суштина, ако уопште и има суштине, необавезних веза.
Koja tema...ko da smo svi eksperti za zene i samo na njih mislimo.To je stereotip,vechina mushkaraca se bavi sama sobom a ova pricha iz teme ako se desi,desi.
Znači ..neobavezne veze su bez suštine ..
Fizički izgled..bez suštine..ako se desi, desi ... Ukoliko postoje kriterijumi postoji i potreba..a ukoliko postoji potreba postoji i želja...a ukoliko postoji želja postoji i uticaj ...
Da li biste rađe bili u blizini(svakodnevno) žene koja je fizički privlačna..pa ako se desi, desi bez suštine ... ili fizički neprivlačne iako sa boljim kvalifikacijma za posao kraj vas, sa kojom ne želite da se desi bez suštine ..
Ok, mihal se odmah ogradio da je to samo njegov stav i razumem ovo da nije previse pijana, pa i previse uzbudjena mogu da skapiram na sta misli, ali kakve veze ima ljubav i, ako vec ima, sta je to previse sto ne sme da ocekuje?Avantura za jednu noc?
Pa po mom ukusu bi bilo pozeljno da devojka/zena nije pijana, previse uzbudjena i sl. da je vise zainteresovana za ljubavni nego sexualni provod, da ne ocekuje previse
Ja ne razumem bas najbolje sta je tema, nekako mi je kad spojim uvodni post sa ostalim danijelinim pomalo konfuzno. A ni neki odgovori mi nisu jasni.. npr.
Ok, mihal se odmah ogradio da je to samo njegov stav i razumem ovo da nije previse pijana, pa i previse uzbudjena mogu da skapiram na sta misli, ali kakve veze ima ljubav i, ako vec ima, sta je to previse sto ne sme da ocekuje?
Fizicki izgled ni u jednoj varijanti ne smatram nemoralnim kriterijumom. Prosto mora da mi i u tom segmentu pasuje, ne vidim sta je tu nemoralno, neprirodno, nevaspitano..
Takodje, ne mislim da ne postoji sustina. Sad sto to nije brak, deca, iskonska sreca, sto bi u datom trenutku mozda bili pre sa nekim drugim, sto se ne biste potresli i da tu "priliku" preskocite.. Mislim, igramo i sudoku, pa ono..
Inace se slazem sa molonlabe-vim prvim postom.
Ako nema privlachnosti,ne moze nishta da se desi,no sex,no drugs,no rocknroll.Ja sam iz kategorije koja ne ebe svashta.A postoji i izreka koja kazhe da ko ne ebe svashta ne ebe nishta.Po cenu da je tako,krndelji ne dolaze nikad u obzir... ili fizički neprivlačne iako sa boljim kvalifikacijma za posao kraj vas, sa kojom ne želite da se desi bez suštine ..