moje srce
Iskusan
- Poruka
- 6.073
nemoralni ankl skrudz?
pa da, jasno.
pa da, jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad zavisi šta primaju. Ako primaju hepatitis, hiv, picajzle..... mogu i muškarci.....:grin:Nemoralni mogu biti jedino oni koji primaju, a nikako oni koji daju. To znachi da nemoralne mogu biti jedino zhene i ****** (i silovatelji). To je jedina i ispravna definicija.
Evo ja npr mislim da moralan mushkarac ne vara devojku, zzenu...da ne daje lazzne nade...da se ne predstavlja lazzno...generalno...da ne lazze....
Pa sha ja znam..recimo kresne kumu na vencanju..el moze
Puno raspravljamo o moralu...malo-malo na nekoj temi se neshto okvalifikuje kao nemoral.
Moral je univerzalna kategorija, a ipak ga pominjemo gotovo iskljuchivo u kontekstu zzenskog roda...shta je nemoralna zzena smo apsolvirali.
To je svaka zzena, dala- ne dala, forumashica ili ne...
E sad...shta je nemoralno za mushkarce....,kako da se seksa a da ipak ostane Baja?
A da ne postane droljak?
.pusti baju on je moralan ali zato raja i vlaja su osnov nemoralnosti .....:rolleyes:
Naravno. Ko nije opleo kumu taj kao da i nije bio u svadbi.
Puno raspravljamo o moralu...malo-malo na nekoj temi se neshto okvalifikuje kao nemoral.
Moral je univerzalna kategorija, a ipak ga pominjemo gotovo iskljuchivo u kontekstu zzenskog roda...shta je nemoralna zzena smo apsolvirali.
E sad...shta je nemoralno za mushkarce....,kako da se seksa a da ipak ostane Baja?
A da ne postane droljak?
Hehe nisam znao.
I kod mene u ceti bili sve neki "ograniceno sposobni" kao nisu sposobni da idu na stazu i te fore. Ebo im nas kapetan kevu svima.Mada stvarno nisje zgodno kad si nocu na strazi sa nekim takvim. Nikad ne znas sta budala moze da uradi, a puske napunjene. Jedan mi cak pricao kako je video duhove.
![]()
A da ne postane droljak?
To je nemoralni Raja ili Vlaja ili Gaja!
Najgori su ti GLUMCI, Baje sa "hiljadu lica"...igrace onu ulogu koja ce mu u datoj situaciji omoguciti da dodje do cilja...do snoske...
Moja omiljena uloga je uloga glupog Smora...ta uloga mi "lezi" zato sto dolazim sa istoimene planete...ali nisam nemoralan jer nisam ni Baja. 8)
Provale me dok trepnes TREP, TREP, TREP...![]()
E pa ti si ustvari Baja i nemoj biti ono što nisi, da neko mora da te provaljuje.
Glupi Smor? Odakle ti takva ideja, čak ne možeš ni da ga odglumiš.![]()