>Nemoralna ponuda?

begunac:
Ako sam dobro shvatio....to nije nemoralna nego humana ponuda.... :lol: ...to se zove prijateljica :wink:

Ono jeste!
Oslobodjeno svih mogucih kategorija posesivnosti, sebicnosti i slicnog...
Ali, cepajuci dlaku na cetvoro, pitam se nije li rec o interesu prijateljice (npr. da ona reciprocno omogne prijatelju svog muza, da se malcice oslobodi sopstvenog, da se pridruzi u pruzanju pomoci prijateljici, da napravi eksperiment za dobrobit nauke, tj. covecanstva, da utvrdi granice sopstvenih mogucnosti...)?
Zatim, da li se podrazumeva da muz izrazava volju da bude od pomoci, ili je tretiran kao objekat? U tom slucaju baca se senka na humani aspekat ponude.
Naredno pitanje - da li se moze kontrolisati sadrzina i intenzitet pomoci? Sta ako se od seksualne ispomoci dodje do ljubavi? Ziveti u troje ili uzeti muza za sebe? Kakve ce konsekvence to imati na odnose sa prijateljicom - muzodavateljkom(srecna jer se oslobodila muza, nesrecna...)?. Dakle, javljaju se dileme koje uslovno mozemo nazvati moralnim.
I tako se humana ponuda pretvara u slozen problem. Ali, ako se seks shvati iskljucivo kao relaksirajuca i zdrava aktivnost ucesnika a muz kao topli, auto-mobilni, kozom presvuceni dodatak do vibratora - onda problema nema.
I sada odgovor na pitanje sta bih uradila da mi prijateljica ponudi muza - ako nemam para skupljala bih, pa bih kupila sebi nekog lepog decka na sat-dva. Sa sve kondomima, zbog zdravlja.
Posle bih se istusirala i mirno spavala.

zorab:
begunac:
Ako sam dobro shvatio....to nije nemoralna nego humana ponuda.... :lol: ...to se zove prijateljica :wink:

Ono jeste!
Oslobodjeno svih mogucih kategorija posesivnosti, sebicnosti i slicnog...
Ali, cepajuci dlaku na cetvoro, pitam se nije li rec o interesu prijateljice (npr. da ona reciprocno omogne prijatelju svog muza, da se malcice oslobodi sopstvenog, da se pridruzi u pruzanju pomoci prijateljici, da napravi eksperiment za dobrobit nauke, tj. covecanstva, da utvrdi granice sopstvenih mogucnosti...)?
Zatim, da li se podrazumeva da muz izrazava volju da bude od pomoci, ili je tretiran kao objekat? U tom slucaju baca se senka na humani aspekat ponude.
Naredno pitanje - da li se moze kontrolisati sadrzina i intenzitet pomoci? Sta ako se od seksualne ispomoci dodje do ljubavi? Ziveti u troje ili uzeti muza za sebe? Kakve ce konsekvence to imati na odnose sa prijateljicom - muzodavateljkom(srecna jer se oslobodila muza, nesrecna...)?. Dakle, javljaju se dileme koje uslovno mozemo nazvati moralnim.
I tako se humana ponuda pretvara u slozen problem. Ali, ako se seks shvati iskljucivo kao relaksirajuca i zdrava aktivnost ucesnika a muz kao topli, auto-mobilni, kozom presvuceni dodatak do vibratora - onda problema nema.
I sada odgovor na pitanje sta bih uradila da mi prijateljica ponudi muza - ako nemam para skupljala bih, pa bih kupila sebi nekog lepog decka na sat-dva. Sa sve kondomima, zbog zdravlja.
Posle bih se istusirala i mirno spavala.
Vidis.....tu ne vidim da postoje problemi....jer taj muz,kojeg zena nudi u ispomoc....nema pravo na to da se zaljubi i na vlastita osecanja....i verovatno sluzi,samo da zacepi rupe....dok se ne nadje nesto bolje... :lol: ...jer da ima neka prava i da je sposoban da razmislja....ne bi ga sopstvena zena nudila kao raspolodnog bika.... :wink:
...opsti zakljucak....nismo svi isti.. :wink: ,tako da ja i dalje ovakvu ponudu smatram humanom.....kao pomoc prijateljici,koja je trenutno,iz nekog razloga , ugrozena...

gigule:
pa dobro Begunac kada je to sve tako Ok jel bi ti pristao na to?
... :lol: ja sebe smatram za nekog ko zna da razmislja.....(kao :lol: )...ali jedno je sigurno,ceo zivot sam radio samo ono sto JA hocu...tako,da bez konkretnog slucaja ne bih mogao precizno da odgovorim....znaci principijelno NE,ali postoji neka mala sansa da bih imao neki licni interes..... :lol: (ako mi se doticna prijateljica svidja...i sl)

Begunac,

Slazem se, ponuda je humana. Za drugaricu. Diskutabilno je da li je takva i za muza. Moguce je da je on "obezvoljen", tj. puko orudje - kao sto si rekao - za "zapusavanje rupa". Hmmmm...
Cini mi se da bi bio red da se utvrde neki standardi, ne moze bas svako da bude nudjen za - pozivam se na ranije spomenutu sintagmu -"rasplodnog bika", odnosno ne moze se goruci problem resavati bilo kakvim sredstvima.
Bez toga, ako prihvatis ponudu, s jedne strane moras da se zahvaljujes za neki skart, a s druge - problem uopste nije resen!
Da li bismo mogli da prodiskutujemo na tu temu? Utvrdjivanje kriterijuma i standarda je uslov bez kojeg se ne moze!

e nemo se ljutiti ali htela sam da čujem muški stav o tome...nekako mi je jadno tako muškarca tretirati..pa još muža...
bar mi deluje tako...kao da se on gotovo ništa ne pita...

i šta mu znači to "ispomoć"?
i zašto u temi ima reč "nemoralna"? pa jel nemoralna?

meni je to sve pomalo bljak inače...
i mislim da se tu ne radi o filantropiji... kao volim drugaricu pa...i da se ne radi tu o tome da smo tako divne pa smo tak otvorene i lišene posesivnosti...

gigule:
e nemo se ljutiti ali htela sam da čujem muški stav o tome...nekako mi je jadno tako muškarca tretirati..pa još muža...
bar mi deluje tako...kao da se on gotovo ništa ne pita...

i šta mu znači to "ispomoć"?
i zašto u temi ima reč "nemoralna"? pa jel nemoralna?

meni je to sve pomalo bljak inače...
i mislim da se tu ne radi o filantropiji... kao volim drugaricu pa...i da se ne radi tu o tome da smo tako divne pa smo tak otvorene i lišene posesivnosti...
SASVIM TACNO!JA BIH REKLA DA TE DRUGARICA MALO Z.JER TI SE NAHVATALA PAUCINA,KRENULE TARANTULE I TAKO TO,KAO,TOTALNA SI OCAJNICA!A,U SLUCAJU DA MISLI OZBILJNO...NEMAM KOMENTAR!NENORMALNO! :?

zorab:
Begunac,

Slazem se, ponuda je humana. Za drugaricu. Diskutabilno je da li je takva i za muza. Moguce je da je on "obezvoljen", tj. puko orudje - kao sto si rekao - za "zapusavanje rupa". Hmmmm...
Cini mi se da bi bio red da se utvrde neki standardi, ne moze bas svako da bude nudjen za - pozivam se na ranije spomenutu sintagmu -"rasplodnog bika", odnosno ne moze se goruci problem resavati bilo kakvim sredstvima.
Bez toga, ako prihvatis ponudu, s jedne strane moras da se zahvaljujes za neki skart, a s druge - problem uopste nije resen!
Da li bismo mogli da prodiskutujemo na tu temu? Utvrdjivanje kriterijuma i standarda je uslov bez kojeg se ne moze!
Naravno,kriterijumi i sdandardi su razliciti.....a ja sam mislio na taj nivo....kad je zena toliko slobodna,da sme uopste tako nesto da ponudi muzu... :shock: ...takodje se slazem sa tobom da nije humano prema muzu,narocito ako ta prijateljica i nije neka.... :lol: ,,a verovatno nije,cim je ugrozena....
A mozda je ta zena htela da ucini uslugu muzu...??? :lol: ....a mozda je i opklada u pitanju...
...za sve varijante vazi neki drugi nivo...sto je za neke normalno,za druge nije i sl...

ma bezi bre iza toga se neshto krije...pljacka stana
ili posle da mi trazi nesto zauzvrat
mislim ako vec imaju tu ideju i ako je sve superdobronamerno mogao bi muzh sam da krene da me muva

littlefoot:
Kad bi vam prijateljica ponudila svog muža na "ispomoć" kako bi ste reagovale?
Da te nasmejem!
Slucaj iz urgentnog centra.
Muz je preko oglasa unajmio nekog Lalu da mu odradi zenu. Prvi put je sve bilo OK. Zadovoljne musterije ga angazuju opet ali se nesretnom Lali ne dade da obavi posao i drugi put pa ga muz slomi od batina i izbaci pred ulaz zgrade odakle ga pokupi hitna...mozes da zamislis hhirurga koji ga usive dok ovaj daje izjavu pandurima!!!

Back