NEMOJ NEKO DA DOZNA...

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci

NEMOJ NEKO DA DOZNA...

Lenjivac jedan :evil:
podigao se i odmah spustio
u stanje lebdenja pobegao
i jeste i nije
i mora i ne mora
i oseća i ne oseća
u svakom slučaju pokušava da eskivira
bol što u mislima do tad spavao je
budi.....i taj ugursuz odmah počinje da trči :eek:
kroz prašumu tela sebi put da krči
pokušavam da sakrijem se
al' juriš je njegov frontalan
i stvarno bre....baš si brutalan :sad2:
sad ću da te oteram
samo ovog lenjivca da nateram
da se digne
"Diž' te se!!!!!!!" misao moja vikne
i gle......kapak jedan u zelen dan gvirne
onda i drugi se podigne
da vidi šta to prvog zadrža
pokret jedan.....dva......boli....baš...
vojskovođa Bol na povlačenje vojsku svoju pozva
pssssssst ...da slabiji je od mene, nemoj neko da dozna :tajna:

OJHAAA

attachment.php

attachment.php

PS Dobro vam jutro......pospano, malo tromo, al će se opravimo uz :kafa: i duhovnu samopomoć, pa juriš u dan....ko zna, možda od njega i ispadne radan san...u svakom slučaju, biće to još jedan lep, šaren dan :heart:

Izmedju noći i dana,snova i stvarnosti( a snovi čoveka natovarenog iskustvom nisu laki i lepršavi nego su isto to iskustvo ispreturano i košmarno)može da se doživi,zapravo da se desi ,trenutak mira i spokoja u kome sve samo na svoje mestu dodje i ukaže se jasno u svom logičnom i neminovnom poredku,i čovek shvata da je sve što se dešava i postoji moralo i trebalo tako da bude i da drukčije niti može niti je moglo biti,ali već u sledećem trenutku čovek uranja u dan i predaje se svojim rezonima i emocijama,svom egu,koji mu kreira javu u kojoj ga uglavnom nemir okupira.Otug u tim trenucima izmedju noći i dana poneko malo okleva a neko ume da ih iskoristi i u njima uživa dok ih drugi izbegava i za trenutke slabosti smatra pa ih preskače i glavačke u dan uskače.

zxy;bt225717:
Izmedju noći i dana,snova i stvarnosti( a snovi čoveka natovarenog iskustvom nisu laki i lepršavi nego su isto to iskustvo ispreturano i košmarno)može da se doživi,zapravo da se desi ,trenutak mira i spokoja u kome sve samo na svoje mestu dodje i ukaže se jasno u svom logičnom i neminovnom poredku,i čovek shvata da je sve što se dešava i postoji moralo i trebalo tako da bude i da drukčije niti može niti je moglo biti,ali već u sledećem trenutku čovek uranja u dan i predaje se svojim rezonima i emocijama,svom egu,koji mu kreira javu u kojoj ga uglavnom nemir okupira.Otug u tim trenucima izmedju noći i dana poneko malo okleva a neko ume da ih iskoristi i u njima uživa dok ih drugi izbegava i za trenutke slabosti smatra pa ih preskače i glavačke u dan uskače.

lele kolki komantar i bez drugara :per::eek:
mora da čovek još spava :lol:
Msm....jasno mi je.......sva sam baš takva :zcepanje::manikir:

skura58;bt225934:
Da te pitam Prijateljice,
vodiš li evidenciju o postovima.
Neverovatna si.
Mislim da niko nema više od tebe.
Normalno, slike se ne broje.

O postovima (komentarima) ili o mojim blogovima? :)
O blogovima vodi računa Krstarica, svi su tu, čuva ih dok ih ne odštampam...oko 850, ali vama nisu sada svi vidljivi....a komentara ima ne zna se broj...
Hvala skura....pa tako je to kad javno pišeš knjigicu...u tomovima :lol:

Back