Nemoj da me plasis

Moj decko i ja smo jedno drugom rekli velike reci, koje imaju ozbiljnost, ali nemaju tezinu u tom smislu da su nam teret. Ne zelim da ikada ikome budem obaveza, ni u ljubavi, ni u prijateljstvu. Mis mo dugo zajedno i jos smo zeleni u smislu zivotnih iskustava, ali nista nije bilo olako receno i, naravno, nista se nije promenilo, osim sto smo zaljubljeniji otkad smo se jedno drugom na takav nacin otvorili :)

Pretpostavljam da bi se svako uprpio da mu partner posle kratkog vremena izjavi nesto tipa..tebe cekam ceo zivot..stvoreni smo jedno za drugo..hocu s tobom decu..samo ti do groba..jel ste nekad culi ili izjavili nesto slicno i kakve bi bile potencijalne reakcije vas i vasih protivnika?:lol:
Jeste,ali ne tipa da bi se uplašio braka ili vezivanja,već zato što tu osobu smatram za prijatelja,ne kao nekog s'kim bi živeo ili se zabavljao.Jako nezgodna situacija,iz koje se teško izvući a da pri tom neko ne ostane povredjen...

Pretpostavljam da bi se svako uprpio da mu partner posle kratkog vremena izjavi nesto tipa..tebe cekam ceo zivot..stvoreni smo jedno za drugo..hocu s tobom decu..samo ti do groba..jel ste nekad culi ili izjavili nesto slicno i kakve bi bile potencijalne reakcije vas i vasih protivnika?:lol:

to je svojstveno decjim zaljubljivanjima i zanosima. vremenom se nauci da se takva stanja kazu ili pokazu na prihvatljiviji i manje histerican nacin.

Pa pile sta je tu histericno..to se uglavnom oseti a tesko je izgovoriti..jos teze prihvatiti..najbolje sto u brak ulaze i iako prozive zivot s nekim frka da se kaze tako nesto

nije frka i ne mislim nesto lose o tome...ALI...
bila sam u situciji kad su mi takvo nesto izjavljivali i uopste nije svejedno narocito kad ja sama ne osecam ni deo toga. zato mislim da treba biti umereniji sa takvim "volim te do groba" izjavama, ako nista drugo, bar malo zreliji....reci i pokazati malo drugacije...
jer, i sama znam da takva stanja budu i prodju, posle sve izgleda smesno i detinjasto...

Pa pile sta je tu histericno..to se uglavnom oseti a tesko je izgovoriti..jos teze prihvatiti..najbolje sto u brak ulaze i iako prozive zivot s nekim frka da se kaze tako nesto

da, ja nemam probelm sa tim volim te.
medjutim, izjave koje ti opisujes su onako fatalisticke, pitanje zivota i smrti i sl, to mi je preterano i nezrelo.
a tu takvu pripadnost vise volim da osetim i da je spoznam nego da mi na takav "ziveti-umreti" nacin saopstava.

Pa da vidiš čuda i ne bih se nešto uplašio tim njenim izjavama..
možda bih se uplašio da kaže da je pozitivna na nekom testu bila..
možda..
a možda i ne bih:cool:

da, ja nemam probelm sa tim volim te.
medjutim, izjave koje ti opisujes su onako fatalisticke, pitanje zivota i smrti i sl, to mi je preterano i nezrelo.
a tu takvu pripadnost vise volim da osetim i da je spoznam nego da mi na takav "ziveti-umreti" nacin saopstava.

Mada zene tvrde da se muskarci boje takvih izjava mislim da grese..meni bi svakako bilo zabavno to cuti..opet kazem da osetim jako brzo da li bi s nekim mogao biti dugo dugo

Naravno da nisam, ja pazim sta pricam. Kad bih mu to rekla, ma koliki nalet besa bio smatrala bih da je gotovo i bilo bi me sramota da ga vise pogledam u oci posle takve izjave. Isto vazi i kad bi on meni to rekao, kako da budes s nekim ko je za tebe pomislio tako nesti bar u delicu sekunde? U vezi je najvaznije postovanje, a ne govoris takve stvari nekom koga postujes, a neko kog ne postujem ne moze ni poznanik s kojim idem na kafu da mi bude, a kamoli da spavam s njim.

Ha ha ...Vazi...:hahaha:

cartoon_tarzan_funny.jpg

Back