nemogutje

Eh,vraćaš me na jedno davno,ali meni uvek divno vreme.Vreme koje će poput najlepših uspomena,večno živeti negde u dubini moje duše.
Bilo je to '84.-te.
Bože mili koliko sam star.Moje najdraže uspomene potiču još iz predhodnog veka. :)
Kao da pripadam porodici orlova. :)

Nestasna Ameba:
A gde sam ja to napisala da lazes?

Imam molbu za zainteresovanu i za tebe. Ako biste bili ljubazni da ne zakljucujete na osnovu neizrecenih i nenapisanih reci. Moze?
Nestašna, pa ja se samo šalila za bežanje iz škole, i to više ide na JAGGE®™-ov račun, nego na tvoj. :(
Školsko obrazovanje i poezija ne moraju uopšte da zavise jedno od drugog, jedino što je obrazovanijima lakše da barataju rečima. A za uživanje u lepom nije potrebna nikakva škola, već samo urođeni ili razvijani osećaj. :)

JAGGE®™:

Zainteresovana,hvala ti što je ovo bilo na moj račun.Sada ja moram platiti ceh za nešto što nisam počinio. :(
:(
Grrr, ljudi su čudo, časna reč! :evil:
JAGGE®™, ti si spomenuo školu i bežanje sa časova, pa sam se našalila, više na račun školskih vremena, a ne na račun nekoga od nas posebno, je l' to sada ok?
Jesmo li ispravili krive Drine? :roll:

Šta se svi tako lako vređate, a tako teško pišete? :? O ROMANTICI!!!
Oooo, roomaaantiiiiciiiii, gde ste?
18.gif

Ama daj zainteresovana,zar ti moj komentar deluje kao nešto što je napisala ljuta i povređena osoba?
Samo sam se šalio,no očigledno je da je moj smisao za šalu specifičan i ne lako primetan.
Uostalom,ne verujem da igde postoji bar jedna osoba koja nije zbrisala sa časa,ama kog časa (bože mili šta lupam),sa čitave nastave u toku jednog ili više dana zaredom?
Ne,nisam ni ja cvećka.Bežao sam i ja.Bolje je to,nego da ti neko od suludih profesora zalepi jedinicu k'o banderu,pa da se češeš čitave školske godine.

AntunTun:
...je da se romantika svela na gole stihove...kliknem na ovaj podforum...i sve shto zatichem su stihovi...i tako u nedogled....dajte ljudi....gde je kreativnost u tome?...lepi su stihovi i sve to....al pomalo monotono...a monotonija i nije bash romantika ne?...dajte neka isqstva...dajte neke priche...shta ste to uradili da u nekome probudite romantiq...dajte neki post koji vredi chitati...dajte bilo shta al da nisu samo beskrajni niz stihova
hi hi hi a ja mislio...

JAGGE®™:

Ama daj zainteresovana,zar ti moj komentar deluje kao nešto što je napisala ljuta i povređena osoba?
Samo sam se šalio,no očigledno je da je moj smisao za šalu specifičan i ne lako primetan.
Uostalom,ne verujem da igde postoji bar jedna osoba koja nije zbrisala sa časa,ama kog časa (bože mili šta lupam),sa čitave nastave u toku jednog ili više dana zaredom?
Ne,nisam ni ja cvećka.Bežao sam i ja.Bolje je to,nego da ti neko od suludih profesora zalepi jedinicu k'o banderu,pa da se češeš čitave školske godine.
Heh, s čijih li si časova najviše bežao?

Btw, imala sam temu "Ali mi smo karlovački đaci" na potforumu Novi Sad, ali mi moderatori premestili na Obrazovanje :evil:

Je l' ti predavala Zlata Funk? A Ivan Fink?

(Samo da se zna da se s njihovih časova teško bežalo.)

I na kraju još jedno pitanje: na posletku, jesi li ili nisi bežao? :lol:

Davno je to bilo,mislim da mi je Ivan predavao,dok se Zlate zapravo i ne sećam.Zasigurno mi nije predavala,ali je se i ne sećam ni kao profesora koga sam sretao po hodnicima.
Da,bezao sam sa časova,Istina ne kao što su to činili neki drugi,ali nekih tri do četiri puta u toku jedne školske godine jesam.
Mislim da smo jednom baš sa Ivanovog časa pobegli skoro pola odeljenja i da je posle toga bio haos,Svi smo dobili neopravdane,no na kraju se i to ispravilo.
Ama nisu profesori samo profesori.Oni su pre svega pedagozi i na neki način i psiholozi.Znaju da se u tim godinama u ljudskom mozgu odvijaju stvari koje je ponekad teško i sam iskontrolisati.
Sve u svemu,ne žalim se.želeo sam tu gimnaziju,maštao o njoj i Bogu hvala,svoju sam želju ostvario.
Ne znam kako je u drugim gimnazijama,ali znam da me je Karlovačka od jednog nezrelog dečaka transformisala u jednu veoma zrelu osobu.

Back