nemoguće

nekako mi se sve više čini.. da ću opet da otvorim ozbiljnu temu.. : ))
nekako mi se sve više čini da kad dođeš u neke određene godine ne možeš više pošteno ni da se zaljubiš.. sve je to nešto površno, previše proračunato, previše prošlosti se unosi u to i nema šanse da imaš freš start, ne možeš da se prepustiš bez straha da ćeš biti povređen.. a i živimo u svetu vrlo nesrećnom za neku pravu ljubav, previše smo zaokupljeni drugim stvarima, život nam proleće prebrzo, pokušavamo sve da postignemo i neretko smo frustrirani ako u tome ne uspemo, pa postajemo teški i sebi, a još više drugima..
i kako u takvom jednom svetu i sa svom pameću koju steknemo tokom života i odsustvom onog da te samo hormoni uvode u novu vezu čovek da se iskreno i bezuslovno zaljubi kao što se to dešava u tinejdžerskim danima? jel da da je nemoguće? : )
Ma, moguće je... samo neće kad ti hoćeš, nego kad "kosmos kaže-može"!

A ako se zaljubis dok si mlad i ostanes dok si mator? :think:
to je samo iluzija..
i ja verujem da sam još uvek zaljubljena u svoju prvu pravu ljubav.. ali shvatam da je to samo zato što mu ne dajem priliku da me razočara time što će mi pokazati da je sasvim obično muško koje na kraju uvek nešto zasere.. čuvam samo to sećanje da mogu da kažem kako sam ipak nekad umela da volim- bezuslovno..

Back