Nemoguca misija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta, on je 88. i prevario te s nekom curom od 13 godina ?!
appalled.png

pa otprilike je tako:-(:-(:-(
zaprawo on kaze da me nije prewario nego su se samo poljubili jer mu je bilo dosadno ali on to ne gleda na to kao da su oni sad u wezi,dok je ta mala zacopana u njega do bola:neutral::neutral: zaprawo ona je malo iskompleksirana poshto nije neshto lepa preterano a on je zeshci frajer i sad ona sebi digla cenu,utripowala da je ribetina jer je kao on nju poljubio..a on se zaprawo zajebawa i samnom i sa njom..ustwari on nece da pricha trenutno samnom (ja to gledam kao na raskid) jer sam mu obecala da cu ga zwati i da cemo izaci a nisam i on se naljutio zbog toga i namerno me zeza da se osecam kriwom jer mu se boze moj nisam jawila..i ja sad idiotkinja patim jer nece da pricha samnom a zaprawo ne mogu da utuwim sebi u glawu da je on idiot obichan i da se poigrawa samo sa ribama...:(:(:(

pa otprilike je tako:-(:-(:-(
zaprawo on kaze da me nije prewario nego su se samo poljubili jer mu je bilo dosadno ali on to ne gleda na to kao da su oni sad u wezi,dok je ta mala zacopana u njega do bola:neutral::neutral: zaprawo ona je malo iskompleksirana poshto nije neshto lepa preterano a on je zeshci frajer i sad ona sebi digla cenu,utripowala da je ribetina jer je kao on nju poljubio..a on se zaprawo zajebawa i samnom i sa njom..ustwari on nece da pricha trenutno samnom (ja to gledam kao na raskid) jer sam mu obecala da cu ga zwati i da cemo izaci a nisam i on se naljutio zbog toga i namerno me zeza da se osecam kriwom jer mu se boze moj nisam jawila..i ja sad idiotkinja patim jer nece da pricha samnom a zaprawo ne mogu da utuwim sebi u glawu da je on idiot obichan i da se poigrawa samo sa ribama...:(:(:(

eto kako padas zbog ljubavi.ne zivi se od toga tako da BATALI.lol

ma nije to nego brate sad znam sta ti mislis on se meni svidja ovo ono,shvati iako ti to nece ti bi stvarno trebala da ga odjebes radi sebe,svoje reputacije ili cega vec nije ni bitno.uradi to zbog sebe

ma sestro, savet za uvek i zauvek
RASKINI SA NJIM PRE NEGO SHTO TE JOSH WISHE POVREDI!!!
znam da ti se swidja, ali ima josh toliko frajera i ne trebash da tratjish wreme sa takwim debilom....
mislim ako te je jednom prewario, ko garantuje da netje o5? bolje ti je da zwrshish sa njim pre nego shto ti on totalno slomi srce....

Poljubili su se jer mu je bilo dosadno ?!
Pa sta cekas raskini !
On ne prica s tobom, poljubio se sa drugom curom, tebe gleda kao "zajebanciju", i ti jos nisi raskinula s njim.
Ja verujem da je on neki frajer
boss.gif
, ali ne mozes ti da ga pustis da on radi sta hoce, ti kao da si zacarana njime
feel_good.gif
.
On gleda tebe tako zato sto si ti 4 god. mladja od njega, kada bi nasla nekog max. 2 god. starijeg, onda bi bilo sve drugacije .
pipe.png

Pa sta cekas raskini !
On ne prica s tobom, poljubio se sa drugom curom, tebe gleda kao "zajebanciju", i ti jos nisi raskinula s njim.
boss.gif
feel_good.gif
.
On gleda tebe tako zato sto si ti 4 god. mladja od njega, kada bi nasla nekog max. 2 god. starijeg, onda bi bilo sve drugacije .
pipe.png

ha-ha!Svaka cast za dobro odabrane smajlije uz tekst!:)

Pa sta cekas raskini !
boss.gif
feel_good.gif
.
pipe.png

pored toga sto se apsolutno slazem sa tobom reci mi gde nabavljas tako extra smajlie

Jak mi je to svaler.Muva neku decicu sludjenu 94.god.Pa svako bi mogao da bude takav Kazanova.Poznato je da se klinci u tom dobu zaljubljuju u sve i svasta...Poster da im pokazes naci ce se neko da se zaljubi u isti:).Takve su to godine...

Tacno.

Decko je ocigledno komplexas koji ne moze da smuva devojku svojih godina pa zayebava klinke ...
Princess92 zaboravi na njega jer ces sa takvim deckom imati samo probleme.

mislim gle imas dve starne
npr moj cale je stariji od moje keve 5 godina i nije to malo ali lepo se slaze ona 20 on 25 npr.ali ovo 20 godina a ona 16 e to je ve druga stvar.mislim sta reci nego....fuj........ a tek 94 e to ne mogu da razumem,to jos nigde nisam cula

kad je u pitanju ispod 18 god 5-6 god je velika razlika....a vec preko 20 tu se ni ne uoci da je tolika razlika....tj to je normalno....

Dakle,sa dechkom sam nekih 16 dana..stariji je od mene 4 godine (ja 92 on 88 ) i u neku ruku to mi ne predstavlja neki problem,zaprawo,problem koji imam sa njim je taj da je on najweci shwaler koji postoji!!kada smo se smuwali (tachnije on je mene na brzaka smuwao ja nisam stigla ni da trepnem,lupio mi zvaku a tada sam imala dechka s kojim sam bila "na pauzi" a onda sam i raskinula sa njim zbog owog sa kojim sam sada) i tako me je na brzaka prewario..ja se tada nisam lozila toliko na njega,wishe sam ga gledala kao ortaka ali od tada je swe postalo drugachije,poludela sam za njim najblaze recheno..widjali smo se redowno,i swe je bilo ok,dogoworili smo se da ne lazemo jedno drugo,a onda mi se jawila klinka koja je 94 i rekla mi da je i ona sa njim a kada sam ga ja pitala jer to tachno on mi je promuljao neshto u smislu nije ni porekao a ni potwrdio..da ne duzim wishe,lik je shwaler,pritom imam osecaj da je samnom samo da zaborawi biwshu i da ubije wreme..ja necu nikome da budem jedna u nizu,ali ne znam kako da mu kazem swe,swidja mi se i ne bih da raskinem (u neku ruku) ali sa neke tachke gledishta i bi zato shto me on samo koristi...a da..trenutno je kao "ljut" na mene jer sam mu obecala da cu ga zwati da se widimo a nisam..i izwinjawala sam mu se kao kreten a on nishta,kulira me i mislim da se preterano iziwljawa na meni zbog toga shto sam mladja..pa ajd mi pomozite recite mi shta biste wi uradili da ste sa owakwim tipom...ja ne znam wishe shta cu..i swe sam zapustila zbog njega,samo o njemu razmishljam,nishta ne uchim,poludela sam skroz....:-(:-(:-(

ma zaboravi na njega.
shvaleri uvek ostaju shvaleri...
ti to ne mozesh popraviti....

Dakle,sa dechkom sam nekih 16 dana..stariji je od mene 4 godine (ja 92 on 88 ) i u neku ruku to mi ne predstavlja neki problem,zaprawo,problem koji imam sa njim je taj da je on najweci shwaler koji postoji!!kada smo se smuwali (tachnije on je mene na brzaka smuwao ja nisam stigla ni da trepnem,lupio mi zvaku a tada sam imala dechka s kojim sam bila "na pauzi" a onda sam i raskinula sa njim zbog owog sa kojim sam sada) i tako me je na brzaka prewario..ja se tada nisam lozila toliko na njega,wishe sam ga gledala kao ortaka ali od tada je swe postalo drugachije,poludela sam za njim najblaze recheno..widjali smo se redowno,i swe je bilo ok,dogoworili smo se da ne lazemo jedno drugo,a onda mi se jawila klinka koja je 94 i rekla mi da je i ona sa njim a kada sam ga ja pitala jer to tachno on mi je promuljao neshto u smislu nije ni porekao a ni potwrdio..da ne duzim wishe,lik je shwaler,pritom imam osecaj da je samnom samo da zaborawi biwshu i da ubije wreme..ja necu nikome da budem jedna u nizu,ali ne znam kako da mu kazem swe,swidja mi se i ne bih da raskinem (u neku ruku) ali sa neke tachke gledishta i bi zato shto me on samo koristi...a da..trenutno je kao "ljut" na mene jer sam mu obecala da cu ga zwati da se widimo a nisam..i izwinjawala sam mu se kao kreten a on nishta,kulira me i mislim da se preterano iziwljawa na meni zbog toga shto sam mladja..pa ajd mi pomozite recite mi shta biste wi uradili da ste sa owakwim tipom...ja ne znam wishe shta cu..i swe sam zapustila zbog njega,samo o njemu razmishljam,nishta ne uchim,poludela sam skroz....:-(:-(:-(

Ja sam isto 88 godiste migu da ti kazem da je to sve zbog razlike u godinama!!!
Moj savet nadji nekog drugog probaj da ga zaboravis!!!
I probaj da nadjes nekoga ako vec volis starije 91 ili 90 god bice te bolje sigurno!!!

Jao sto to voliiim...Ljubljenje nije prevara,sve je to bzw,ne znaci mi nista blablabla...
On takav nije vredan nicijeg ponizenja...Osim kao ne zelis da mu u ubuduce prastas svaku "dosadu" dok on jedan dan ne odluci da te definitivno otpise...Ostavi ga,budi pametna.Ima mnooogo boljih od njega,a ako se vec zazelis zaje*ancije,opet i takvih kao on ima koliko hoces...Pozz:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back