NEMOGUCA MISIJA :)

E, a nista gore nego tako kad krene da prica, pa nikako da stane. I to u najsitnije detalje, koji mene i ne zanimaju. Uhvatim sebe da se totalno isljucim i da ih i ne slusam uopste. Da me posle pita o cemu je pridao/la ne bi znala da ponovim. Toliko me smori ta prica :lol:
Najnoviji biser ove racice iz kancelarije je taj sto sam joj svojevremeno dala neku dijetu (a ona je bas bas bas bucka) i onda pocela da drzi dijetu (cak i u dijeti secka i dinsta luk, a toga tamo ni nema!) i bar jednom u 2-3 dana je cujem: "Eh sto me ni prija ova dijeta. Evo vec sam skinula... bla bla bla..."

Eh, da umalo da zboravim..
Pored ovih smaracica racica, ne slazem se sa zenskim skorpijama... Al nikako... Taman kad pomislim da su ok, one naprave totalni fals i pokazu pravo lice (ili jedno od pravih lica, ko zna koliko ih imaju). Ponekad mi ih je zao, jer znam da pored svih maski i lazne emotivne nezainteresovanosti, duboko u sebi pate, cvile i ocajnicki kopaju po glavama ne bi li kako pronasle onaj dobri mir koji zaista samo bikice posjeduju..
Naravno, ne bih da sad idem u kojekakve generalizacije, al jednostavno tako moje iskustvo iz mene govori...
Pozzzzz

I u tome se slazem s tobom, Milice :)
Ni ja ne volim zenske skorpije. Teske su, smaraju, zvocaju, moralisu.... Gledam da se sklonim od njih. Iritiraju me. Retko koja da je OK...
Ni lavice mi nisu nesto omiljene. Sve ce da uradi samo da bi bila u centru paznje. Uzas....

Ej breee...ne dirajte racice...pa ne pricaju bas sve o kuvanju,i samo o kuvanju...ima toliko tema...ko zeli da ih razume,taj ih i razume.Naravno,svi smo mi razliciti...Ja se sa blizancima ne slazem,nikako...njihovu dvolicnost ne mogu da podnesem... ;)

evo i mene sa asc u Raku, hrana ne da nije tema nego ne znam da li se neko moze setiti nekada da sam prepricavala recepte. kod mene se ne kuva, jede se sve sto se moze sasvim brzo napakovati u tanjir a da se pritom isprlja max 2 suda. sve vise od toga je cisto gubljenje vremena - danas pojedes - sutra ujutru u toalet, i sve to ode....... radije cu kupiti bilo sta drugo do hrane, toga tek koliko da se ne 'mre od gladi.

a najiritantnije su mi device - gledaju vas u oci, zapitkuju, smaraju sa pitanjima, a dok vam okrenu ledja opljuvavanje na sva usta. slicni su blizancima.

sad ko je pre mene napisao da ce lavice sve uraditi da budu u centru paznje - svaka cast! to prenemaganje, glumatanje, pa drama oko svega - i ko ih je na poslu kako "zavidno pogledao" i kako je svaki njihov raskid sa deckom "poslednji put" i kako se sve to opisuje do najsitnijeg detalja... i da se za sekund ubacite u razgovor ona nastavlja da se nadvikuje...

Ja sam napisala to za lavice. I stojim iza toga. Bas kao sto si rekla - ceo zivot nesto glumataju..... I definitivno ne vole da rade. One bi bile najsrecnije kada bi neko drugi radio za njih, a one plandovale po ceo dan i trosile njegove pare....

Mady:
evo i mene sa asc u Raku, hrana ne da nije tema nego ne znam da li se neko moze setiti nekada da sam prepricavala recepte. kod mene se ne kuva, jede se sve sto se moze sasvim brzo napakovati u tanjir a da se pritom isprlja max 2 suda. sve vise od toga je cisto gubljenje vremena - danas pojedes - sutra ujutru u toalet, i sve to ode....... radije cu kupiti bilo sta drugo do hrane, toga tek koliko da se ne 'mre od gladi.

a najiritantnije su mi device - gledaju vas u oci, zapitkuju, smaraju sa pitanjima, a dok vam okrenu ledja opljuvavanje na sva usta. slicni su blizancima.

sad ko je pre mene napisao da ce lavice sve uraditi da budu u centru paznje - svaka cast! to prenemaganje, glumatanje, pa drama oko svega - i ko ih je na poslu kako "zavidno pogledao" i kako je svaki njihov raskid sa deckom "poslednji put" i kako se sve to opisuje do najsitnijeg detalja... i da se za sekund ubacite u razgovor ona nastavlja da se nadvikuje...

Slazem se za device i blizance samo bi ja blizdance stavila na prvo mesto! Ne podnosim ih! Nemam nista protiv to je veroatno moj licni dozivljaj aili me uzasno iritiraju! Totalno nesposobni za zivot balavi ljudi koji samo lazima i parazitiranjem dolaze do onoga sto im treba fuj! Karakter na nuli! A lavice... pa ja mogu da se slozim sa vama i istina je ali one su samo koristoljubive! :lol: Samo! :lol:

Zana:
Sto tako? :shock: Sta si ti u horoskopu?
Mora bar neko da ti odgovara....

Ovan- Riba. Ali mi je Venera u opoziciji sa Saturnom a Saturn u VII u Vagi i ode mast u propast! Maler sam tezak . LOSA KARMA

Prilozi

• 13.gif
    13.gif
    10,4 KB · Pregleda: 118
Iz dosadasnjeg iskustva, Blizance nikako ne podnosim.Toliko su losi po mene i poslovno i privatno, a narocito poslovno, uvek me nekako zaj..bu.Sve blizance koje znam su neki prevaranti i bas su mi bljak.Ribe su mi nekako ljigave i mutne i uopste ne mogu da ih provalim, a ni ne trudim se nesto.Vodolije i Jarceve maltene uopste nemam oko sebe.Sa Rakovima sam do sada imala ok odnos, ali eto ima jedan rak na poslu - djubre od coveka, ali bez preterivanja.Muske Vage su mi FATALNE (DOKAZANO :D ), a zenske Vage su mi za moj ukus mnogo pricljive.U svom okruzenju imam puno Lavova i Devica i ok su mi.Bas se dobro kapiram sa njima.Ok se slazem i sa Ovnovima.Cesto me salecu Skorpije, mada su previse erotski nastrojene za mene.Bikovi i Strelcevi...sta znam - za sad ok, nemam puno kontakata sa njima.Da podvucem crtu, za mene su najbolji Lavovi, Device i Vage.

Cini mi se da jedino nikako ne bih mogla sa Jarcem, a Ribe - nije da ih ne volim, samo nikako ne nalazimo zajednicki jezik. Ja sam Blizanac,ali ne bih voljela muskog Blizanca nikad. Obozavam Skorpije!

uh,ja sam riba-rak,mada se svi cude kada im to saopstim,jel sma vristavac na kub:)

Ne volim blizance,uvek su su svojim tripovima,imaju dosta dobro misljene o sebi,vecina ih je duboko u sebi,ispoljeno ili ne,narcisi,mutljivci su,dvolicni su,istripovani,a u ljubavi ne znaju st hoce,ja se nisam petljala sa njima,li sve kombinacije oko mene su imale istu semu-kao zaljubljeni su do bola i kada devojka konacno popusti oni ne znaju sta ce sa njom,pa raskidaju,treba im vremena,klas.prica,ti si super,ali ja nisam u situaciji da bih se zaljubio,tra-lala,uvek isto.Ma cini mi se da im vise odgovara da budu nesrecno zaljubljeni i da te citav zivot jure.Jer kada te konacno ulove,nisi im apsolutno zanimljiv:)
Gotivim device,njih bas iamm puno u okolini,jednostavno mi prijaju,nemam neku generalnu odliku njih,skorpije obozavam ;) ,posebno u ljubavi,a i vodolije su mi ok.Kao i strelcevi,oni su dosta komunikativni i veseli i malo traze paznju,ali samo pomalo i ponekad :D,bikovi su ok,ludi su i duhoviti,samo me nerviraju njihove ceste oscilacije raspolozenja,nema sredine ili depresija ili euforija,trebalo mi je vremena da se naviknem :-D
Jarceve ne gotivim samo zbog jedne strane,a to je sto su de facto-stekare da nema vecih na ovom svetu:)
Lavovi,kao sto su mnogi pre mene rekli su grozni.Obozavaju da su u centru paznje i ako nisu,to je apsolutni kraj svet.Boze sacuavaj da njih neko ne voli,padaju u trans:).Mad imaju jednu dobru osobinu koja njima samima najvise koristi.Imaju dosta samopouzdanja,znaju kako da istaknu svoje kvalitete,a sakriju mane ili da ih uopste jednostavno ne pominju,po tome sam dosta naucila od nnjih i"skidam im kapu":)
Rakovisu ok,ali su previse osetlijivi,a pretvaraju se da nisu i malo su cini mi se detinjasti.
Eto bila sam kratka :D.Toliko od mene

A sad malo i ja da pisem koga ne volim...muske Ribe-NIKAKO....Za Vagama otkidam,mada i Jarcevi su mi slatki,onako skroz ustogljeni i preozbiljni...ustvari,ja sam u svom zivotu imalo gomili frajera i svi u istim znacima...OVAN ili LAV ili VAGA,bilo je i DEVICA prilicno,tako da nemam poooojma za ostale....a kad su zene u pitanju....Skorpije su mi antipaticne,a sa Jarcevima se odlicno kapiram....

BRAVO SEVILJA ISTO MISLIMO O VAGAMA.............NAJBOLJE SU.........ZA MENE!!!
Blizance ne podnosim ni u kakvoj varijanti,skorpije skoro isto tako,dobri su jos i vodolije,jarcevi,ribe,bikovi a za ostale nemam komentar jer ih ne poznajem....pisite i VI ostali sta mislite............POZDRAV ZA SEVILJU>>>>>

Back