da, stojao je, i nije reagovao ama bas uopste
i moj otac je vrlo pristojan covek, ali izgleda da bas zato milicija ima pik da ga zajebava. mislim da je jedini covek u 100km okolo palanke kome je pisana kazna za prolazak kroz crveno biciklom, a da uopste nije prosao kroz raskrsnicu

pazi sad - pali se crveno, on usporava, skrece na trotoar i silazi sa bicikle, pregura je preko pesackog. milicija ga zaustavi i napise kaznu. ok, ovaj put su bili u pravu - tehnicki - na trotoar je skrenuo pola metra iza semafora. ali i dalje je malo smesno. mos misliti zapisnik

druga je raskrsnica u pitanju, cisto da ne ispadne da mu je bas ova malerozna
situacija je bila kako sam je nacrtao, to nije osporavano ni tokom procesa.
prvi deo koji si napisao je, zapravo, sasvim realno rezonovanje, i trebalo bi da pokazem da nije to u pitanju. doduse, ne znam kako

ako ispricam ukratko neke porodicne price, mozda te i ubedim, a mozda i ne, tako da ostaje na tome da prosto prihvatimo situaciju kao takvu. sto bi rekli kolege matematicari - pretpostavimo da je tako
inace - deda je bio policajac. dva dana. dao je otkaz jer nije bio u fazonu da juri ljude po ulici, raspravlja se sa njima, pise kazne i sl.
oca zovu 'jedina ziva legenda', ali ne iz zezanja, nego vrlo ozbiljno. jedini mandat u mesnoj zajednici koji je ostavio punu kasu je bio kad su bili on i ekipa, tamo negde oko 95e.
ako nije dovoljno, dobrodosao si da nas licno upoznas