NEMOC

caverica

Početnik
Poruka
1
Postovani FORUMASI,ne znam ni sama kako bih zapocela ovu poruku,jer sam i ogorcena ali i nemocna.Naime,krajem septembra sam sa FORUM RACUNARIMA otpocela pregovore oko kupovine racunara.Ljubazno osoblje mi je odmah izaslo u susret i vec pocetkom,tacije 8.X 2010. mi je odobren i kredit od Postanske stedionice i tog dana mi je cestitano na kupovini racunara.Poznata politika FORUM RACUNARA da u roku od 7 dana nakon sklapanja ugovora - stranka isti i dobije,kod mene nije bila uspesna.Do danas racunar nisam dobila,iako je vec prva rata kredita uplacena.Kao persona iz unutrasnjisti,jedino telefonom mogu da kontaktiram sa njima,ali poziva sa njihove strane nema.Volela bih da mi pomognete,savetom,gde i kako mogu da dodjem do nekoga ko ce mi pomoci oko ovog pitanja.Hvala.Pozdrav svima.

Postovani FORUMASI,ne znam ni sama kako bih zapocela ovu poruku,jer sam i ogorcena ali i nemocna.Naime,krajem septembra sam sa FORUM RACUNARIMA otpocela pregovore oko kupovine racunara.Ljubazno osoblje mi je odmah izaslo u susret i vec pocetkom,tacije 8.X 2010. mi je odobren i kredit od Postanske stedionice i tog dana mi je cestitano na kupovini racunara.Poznata politika FORUM RACUNARA da u roku od 7 dana nakon sklapanja ugovora - stranka isti i dobije,kod mene nije bila uspesna.Do danas racunar nisam dobila,iako je vec prva rata kredita uplacena.Kao persona iz unutrasnjisti,jedino telefonom mogu da kontaktiram sa njima,ali poziva sa njihove strane nema.Volela bih da mi pomognete,savetom,gde i kako mogu da dodjem do nekoga ko ce mi pomoci oko ovog pitanja.Hvala.Pozdrav svima.

Nisam pravnik, ali takav kadar tebi treba. Imas ugovor, imas dokaz da si uplatila prvu ratu, ne bi trebalo nikoga da molis da ti isporuce robu koja je tvoja. Znam da je donet zakon pre nekog vremena o zastiti potrosaca. Iako nisam upoznat sa sadrzinom, siguran sam da pokriva i ovaj slucaj. Heh, ne znam koliko ce ti ovo pomoci, ali znam i lika koji je poznavao saradnika u jednom racunarskom casopisu, i odneo je dokaz ju edan veliki, poznati racunarski servis da ce objaviti koji su oni majmuni u slecem broju. Valjda neka rubrika pisma citalaca, ebemliga. I to ce da procita 50 000 ljudi, ili koliko je vec tiraz casopisa. Tek onda su se majmuni dozvali pameti da im toliki los publicictet ne treba & dobio je ono sto je platio. Mislim da su mu i dali neki mis / tastaturu gratis.
Dreka isto moze da prodje. Ali nista manje efikasno u tvom slucaju moze da bude "govori tiho i vodi pravnika sa sobom" :mrgreen:

Znam primer da je osoba, koja takodje nije iz Beograda, imala isti slucaj sa istom firmom, racunar nisu isporucili ni nakon odlaska u radnju, pod izgovorom da nemaj takav model trenutno.

Idi u radnji i usmeno trazi da ti odmah daju placenj racunar. Ako nce, ti onda napisi pismeni zahtev, fotokopiraj, jedan primerak predaj njima a fotokopiju odnesi u trzisnu inspekciju u 27. marta. Verujem da ce odmah sutra da ti isporuce racunar i da ti se jos izvinu.Ima tamo inspektora, fala bogu koji jedva cekaju takve.

Back