Nemir duha

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Meni nije nista tesko da promenim posao, grad, drzavu, auto, pa ni brak....

Na protiv, to me uvek na na neki nacin osvezava.

Imam prijatelja iz detinjsatva koji je rodjen u kuci u kojoj je proziveo ceo zivot i u njoj ce i umreti.

Celog zivota je bio nastavnik sa malom platom....

Imao je samo jednu zenu, a mozda nikada nije imao ni ljubavnicu....

Mene takav zivot UZASAVA!

Ubio bih se kada bih morao tako JEDNOLICNO da zivim! :rtfm:

Kako si ženu uspeo da upakuješ u isti koš sa autom? :think:

- - - - - - - - - -

Promenim tapete, pa promenim i muža. Zbog što se ne uklapa u novi
enterijer. :kafa:

Imam prijatelja iz detinjsatva koji je rodjen u kuci u kojoj je proziveo ceo zivot i u njoj ce i umreti.

Ти имаш цигански менталитет.

Pogledajte prilog 486717

:mrgreen:

šta znam, možda ništa nije važnije od bilo čega drugog...

Umirenog duha sagledajmo njegovu nemanifestiranu tajnu.
Pobuđenog duha promatrajmo njegove manifestirane forme.

Lao Ce

BLAJBI - Ne slazem se sa tobom,u vezi cestog menjanja auta.Auto (bilo koje marke) sa uzivanjem moze da se vozi godinama.Vec sa zenom...? To je malo drugacije.Zenu
treba cesce menjati,i to uvek sa novim "modelom" tj.stalno uzimati mladju za pet godina od prethodne.Zaista,znam i ja coveka koji se zaljubio u jednu zenu,sa njom se ozenio,
i kako jado kaze:"Sa njom cu i umrijeti".Uzas kakvih losih i nesposobnih muskaraca ima.!!!:p:think::sad2:

treba cesce menjati,i to uvek sa novim "modelom" tj.stalno uzimati mladju za pet godina od prethodne.Zaista,znam i ja coveka koji se zaljubio u jednu zenu,sa njom se ozenio,
i kako jado kaze:"Sa njom cu i umrijeti".Uzas kakvih losih i nesposobnih muskaraca ima.!!!:p:think::sad2:

@Matematički proračunato to izgleda ovako:
Ako se oženiš sa 30 i bude tvoja vršnjakinja, u kriznoj 7-oj bračnoj godini sebi dobaviš drugu i to od 32. U trećoj vezi kad je tebi 44 dobijaš komad uzrasta 27, sa svojih 51 ribu od 22, sa 58 možeš samo da im gledaš sličke koje god da su godište. Pa isplati se. Samo ne znam da li je o-drživo na svim stupnjevima. Ne računajući da u glavi sve radi.

@ Blajbi, da li je promena auta koincidentna sa promenom modela žene? I šta se kod nje gleda: farovi, veličina gepeka, budženi motor?

Jednoličnost se ne nalazi u događajima ili ljudima oko tebe, već u tvom doživljaju i interpretaciji istih.

Naime, neko pronađe ispunjenost unutra, pa bi imao raznovrsnost u svom životu i u skromnim i uvek istim okolnostima.

A, nekome je potrebno da bude animiran spolja.

Poslednja izmena:
To je znaci ono imas super auto, makina, medjutim, s vremenom pocnes da se osvrces okolo.
Stize proljece, auto ti jos prljav od soli i snijega, ubi sivilo.
Primejtis neki novi, lijepa boja,cool dizajn, jos vise enviromnt friendly, ko bi odolio, jos ti se moze ekonomski. Sto ne bi sebe castio, ti to zasluzujes. :lol:

Ista filozofija vazi i za promjenu partera/ stana/drzave :mrgreen:

Srecom, mene se taj nemir ne desava cesto, ne znam je li do finansija ili duha. :roll:

Šalu na stranu...

30629878_2080536728646429_5714569976592699947_n.jpg

Da, ponekad...
Ali ako neko ciklično ponavlja to ponašanje onda mu se ni jedan čovek ili mesto stvarno ne sviđa.
Da li to onda više govori o njemu samom?
.........................
Sa druge strane, drvo je važan simbol kako psihološki tako i mitološki.
Velika je moć u onome ko je u stanju da iskoristi date okolnosti, kakve god one bile, za rast, cvetanje i rađanje plodova.

Možda bi se i on ubio kada bi morao da živi nečiji tuđi život, npr tvoj..šta misliš?
Na svu sreću, za sada smo u mogućnosti samo sopstveni život da živimo (:

-hibernater -Ti pitas BLAJBIJA da li je promena auta,koincidentna sa promenom "modela' zene ? I pitas sta se kod nje gleda.??? E pa,mozda ja nisam tako iskusan kao
nas kolega BLAJBI po tom pitanju,ali po mom skromnom misljenju,uzimaju se mladji "modeli" zena zbog toga,sto kada prosecna zena,napuni cetrdeset godina,veoma se
tesko "pali". Da bi se uopste seksualno pokrenula,potrebno je "zapaliti" je samo uz pomoc Kurble.Ne znam da li sam bio jasan.Ukoliko u ovom mom izlaganju,ima nekih
nejasnoca,obrati mi se,za naknadno razresenje.:think::D

-hibernater -Ti pitas BLAJBIJA da li je promena auta,koincidentna sa promenom "modela' zene ? I pitas sta se kod nje gleda.??? E pa,mozda ja nisam tako iskusan kao
nas kolega BLAJBI po tom pitanju,ali po mom skromnom misljenju,uzimaju se mladji "modeli" zena zbog toga,sto kada prosecna zena,napuni cetrdeset godina,veoma se
tesko "pali".
Da bi se uopste seksualno pokrenula,potrebno je "zapaliti" je samo uz pomoc Kurble.Ne znam da li sam bio jasan.Ukoliko u ovom mom izlaganju,ima nekih
nejasnoca,obrati mi se,za naknadno razresenje.:think::D

Ko ti je to rekao? Nema veze sa istinom. A jes' probao nasuti gorivo? A znaš li šta je gorivo koje
napaljuje svaku ženu? Ne znaš? Ljubav sinko, Ljubav. Žene koje se pale bez Ljubavi su ko Šporet
od slame, zapale se prvom iskrom i gore dok ne sagore... a sagore brzo i od njih ostane samo pepeo.
Muškarac koji traži takvu ženu konstantno mora da traga za novom koja će se iznova zapaliti i
sagorjeti. Mnogo dima, mnogo pepela i zmeđu ta dva kratko zadovoljstvo. Ljubav tu nedostaje. Ljubav
je vječni plamen koji gori a nikad ne sagori. Da bi mogao da nađeš ženu koja ne može sagoreti i koja
će uvijek da se pali i zapali a nikad da ne sagori, moraš i sam da budeš nesagoriv. Moraš da daješ sebe.

Ali pravo pitanje je: Kakav je to muškarac na koga se žena pali samo kurblom? :)

Da, ponekad...
Ali ako neko ciklično ponavlja to ponašanje onda mu se ni jedan čovek ili mesto stvarno ne sviđa.
Da li to onda više govori o njemu samom?
.........................
Sa druge strane, drvo je važan simbol kako psihološki tako i mitološki.
Velika je moć u onome ko je u stanju da iskoristi date okolnosti, kakve god one bile, za rast, cvetanje i rađanje plodova.

Da, razumem. Kada okolnosti iskoristiš za rast promeniš se i ti i okolnosti.

Ono što sam imala na umu je...
Dva su načina da sebe namučimo. Jedan je da neprestano pravimo spolljašnje
promene, bez svesti o tome zašto to radimo, a drugi je da stojimo u mestu i zapomažemo.

Jesi li primetila da se isti ljudi žale na iste probleme, godinama?
Kakvo god rešenje da im ponudiš oni na to imaju već spremljen problem.

Za jedne je izazov da stanu, za druge je jednak izazov da se pokrenu.

-hibernater -Ti pitas BLAJBIJA da li je promena auta,koincidentna sa promenom "modela' zene ? I pitas sta se kod nje gleda.??? E pa,mozda ja nisam tako iskusan kao nas kolega BLAJBI po tom pitanju,ali po mom skromnom misljenju,uzimaju se mladji "modeli" zena zbog toga,sto kada prosecna zena,napuni cetrdeset godina,veoma se tesko "pali". Da bi se uopste seksualno pokrenula,potrebno je "zapaliti" je samo uz pomoc Kurble.Ne znam da li sam bio jasan.Ukoliko u ovom mom izlaganju,ima nekih nejasnoca,obrati se,za naknadno razresenje.:think::D

Znači, nov auto, nova autostoperka u životu? A triperi, sifilisi i koješta svašta što što možeš da ogrebeš u turbulentnoj vožnji?
Dečko, kad prekineš sa cuclom i flašicom, saznaćeš da se žena od 40+ izuzetno dobro pali, i da njen požar može da te proguta. Samo joj nisu dovoljna tvoja kola, iako nudiš brzu vožnju. Nije to hipo kocka, ni slama, i da je dovoljno da izvadiš svoju šibicu. Moraš imati nešto i van auta, na primer u dodatku iznad Adamove jabučice. Kurbla tvog kompjutera je dovoljna samo za raspaljivanje plastike ugrađene u sistemima od 25+. Što ti je veći (auto), to ćeš ti biti bolji (rogonja), i lepši (muž) :zper:

Ko ti je to rekao? Nema veze sa istinom. A jes' probao nasuti gorivo? A znaš li šta je gorivo koje napaljuje svaku ženu? Ne znaš? Ljubav sinko, Ljubav. Žene koje se pale bez Ljubavi su ko Šporet od slame, zapale se prvom iskrom i gore dok ne sagore... a sagore brzo i od njih ostane samo pepeo. Muškarac koji traži takvu ženu konstantno mora da traga za novom koja će se iznova zapaliti i sagorjeti. Mnogo dima, mnogo pepela i zmeđu ta dva kratko zadovoljstvo. Ljubav tu nedostaje. Ljubav je vječni plamen koji gori a nikad ne sagori. Da bi mogao da nađeš ženu koja ne može sagoreti i koja će uvijek da se pali i zapali a nikad da ne sagori, moraš i sam da budeš nesagoriv. Moraš da daješ sebe.Ali pravo pitanje je: Kakav je to muškarac na koga se žena pali samo kurblom? :)

Batleru Gledstone, čitaj ovo i pamti. I petlu kurbla ide. I u ženu uvek sipaj najbolje, MaxxMotion Super 100 plus na primer. I obavezno joj menjaj gume da ne proklizaš.

@Ja koji jesam, hvala na ovoj specijalističkoj dopuni. I ostani ono što jesi. Ko si da si.

Back