Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 19.918
gde tihi kopa ove vesti da mi je znati... nemački mediji ništa ne javljaju, ali zato srpski znaju...
Pre podne u kavoj kladionici a posle podne ispred prodavnice uz 2L pivo bistri svetCku politiku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde tihi kopa ove vesti da mi je znati... nemački mediji ništa ne javljaju, ali zato srpski znaju...
Stvar je u tome što nikom nismo potrebni ...
Када Тереза Меј умре (абсит омен), на њеном напаћеном срцу ће наћи ужежену једну реч.
Србија.
Nemoj tako, Čiča...vidiš li ti da se zbog nas koplja velikijeh lome, Tramp i Putin (pogotovo Tramp) zaspivaju sa Srbijom na usnama, a onda se od muke prevrću...zbog nas se zlatne rezerve navlače...oko nas se svijet vrti...mi smo zaustavili i Nato i novi svecki poredak, da nije nas, već bi u Moskvi i Pekingu bili, baš ko što smo i na Kosovu 1389-te zaustavili Turke, a i Hitlera 41-ve.
Mi nismo ni sanitarni kordon, već rupa u kojoj treba da se organizujemo i preživimo.
Ako svima: SAD-u, Rusima, Nemcima i Turcima dajemo po nešto, od nas neće ništa ostati.
Ili se svima ulguješ, plaćaš harač i uvlačiš, pa ispariš
ili nikom, pa se zamrzneš u vremenu i prostoru.
To je stvar kvaliteta, sposobnosti i morala Elite i njene paradigme
Nece Amerikanci tek tako lako da preuste svoje "blago"...mozda ce se nekad NATO i raspasti i sigurno hoce, ali ne na ovaj nacin.raspad natoa je na vidiki ameri ce biti isutani iz evrope za sva vremena a *******ni sendvicari ce ostati zapisani kmecavci
Kada bude frka sa Nemcima (koji petljaju žestoko sa Irancima), onda će se opet naši "saveznici" setiti Srba.
Ja ti lepo rekoh da mi se smeši orden, a ti me poshra...![]()
Rusi ce nas opet izdati, kad padne Vucic treba im vratiti migove koje su nam ''poklonili''.Pa, to je trebalo odavno, a ne glumeti ludilo.
No, još nije kasno, ako mu baš trebaju.
Okupe se na ulici neki likovi ili dodju do baze kao u Turskoj i Ameri oma bježe jer ipak je to mnogo opasna goloruka horda koja će ugroziti američku vojsku. Kao kad Palestinci sa djecom bacaju kamenje a izraelski vojnici bježe.
Kada su oni postali najveća stranka?AFD kao najveca stranka u Nemackoj zeli proterivanje NATO-a
Sa'će Nemačka da razvije svoj operativni sistem.
Na ćirilici.
Neće. To je potalo jasno kad se doznalo da Barak Noebela Obama prisluškuje telefon Angele Merkel.Опет ће немци добити преко *****![]()
Ево Швабе нападају и Русе - ма тотално су пролупали проклетници:Опет ће немци добити преко *****![]()