- Poruka
- 63.220
Moraš operisati konkretnim ciframa i jedinicama kad pričaš o tome.Загађују, али далеко мање од онога што причају "стручњаци" и "активисткиње".
Te stvari moraju da se kvantifikuju.
"Otprilike" i "možda" nemaju mnogo težine u nauci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš operisati konkretnim ciframa i jedinicama kad pričaš o tome.Загађују, али далеко мање од онога што причају "стручњаци" и "активисткиње".
Конкретним цифрама не барата ни Грета, тако да немој да се оптерећујеш.Moraš operisati konkretnim ciframa i jedinicama kad pričaš o tome.
To je netačno... Za svako vozilo se zna okvir zagađenja koje proizvodi, broj vozila je poznat. Zato postoje EURO standardi.Конкретним цифрама не барата ни Грета, тако да немој да се оптерећујеш.
Не зна ни Грета.To je netačno... Za svako vozilo se zna okvir zagađenja koje proizvodi, broj vozila je poznat. Zato postoje EURO standardi.
To što ti ne pratiš te stvari ne znači da niko ne zna.
Da, pa industrija najviše zagađuje, samo što najviše i zarađuje.А је л?
Значи ту смо.
Zagadjuju manje od 10% na ukupnom nivou.Moraš operisati konkretnim ciframa i jedinicama kad pričaš o tome.
Колико зарађује саобраћај?Da, pa industrija najviše zagađuje, samo što najviše i zarađuje.
To da li zna Greta i da li zna Jelena Karleuša ne menja činjenjicu da auti proizvode 15% globalnog svetskog CO2, kao i da u velikim gradovima preko 70% azotnih gasova dolazi od automobila. I još koješta.Не зна ни Грета.
Сав саобраћај емитује 15% CO2... а саме краве 18%... Зато није било велике разлике.То се неће поновити, а доказано је да аутомобили нису загађивачи у оној мери у којој су сатанизовани.
Само ћу да поновим следеће:
Током короне аутомобилски саобраћај је практично био укинут, а ваздух је опет смрдео и видео се.
Толико о томе.
Ali ovo DPF filter i EGr ventil 170 eura da ga uklone... 350 eura da zamijene samo ventil... Ako sam uopšte dobro zapamtila kako se izgovara ime ventila za Škodu Fabiu 2012. godište... Ima li ko savjetInače se evro standardi izmišljaju samo zbog oporezivanja automobila i naravno zbog ograničavanja njihove upotrebe i održavanja. Nema to veze sa ekologijom. Prljava prevara.
Prodaj taj krsh i uzmi auto sa atmosferskim motorom i Bog da te vidi.Ali ovo DPF filter i EGr ventil 170 eura da ga uklone... 350 eura da zamijene samo ventil... Ako sam uopšte dobro zapamtila kako se izgovara ime ventila za Škodu Fabiu 2012. godište... Ima li ko savjet![]()
moram prvo da ga popravimProdaj taj krsh i uzmi auto sa atmosferskim motorom i Bog da te vidi.
To znači da auto ima preko pola miliona km. I da kupiš sve te nove delove i staviš opet brzo rikne jer je sve dotrajalo (ili remontuješ svejedno). Dizne, karike, motor uopšte ne radi kako treba tjsrče ulje i zapušava dp filter i egr.Ali ovo DPF filter i EGr ventil 170 eura da ga uklone... 350 eura da zamijene samo ventil... Ako sam uopšte dobro zapamtila kako se izgovara ime ventila za Škodu Fabiu 2012. godište... Ima li ko savjet![]()
ne osjećam u vožnji da nešto ne valja... Samo lampica upaljena... Diagnostika kaže da je DPF filter u redu... Ja sam auto odvezla mehaničaru zbog te lampice na control panelu... a ako bi se EGR ventil i DPF filter izvadi, bude li problema?To znači da auto ima preko pola miliona km. I da kupiš sve te nove delove i staviš opet brzo rikne jer je sve dotrajalo (ili remontuješ svejedno). Dizne, karike, motor uopšte ne radi kako treba tjsrče ulje i zapušava dp filter i egr.
HvalaTu ti ide i reprogramiranje eku i opet možeš da spržiš motor. Ja bi za početak očistio dizne i egr pa zamenio ulje mobil 1 po specifikacijama motora. Pa čim krene da ga fali -menjaš ulje. Ako krene da fali na 5-6 hiljada slabe su karike jbg.
Onda ti ne gine skidanje egr i dp filtera.