nemas decka ? nadi ga na internetu .

100% devojaka bez problema moze naci momka preko interneta.
0,5% muskaraca uz mnogo muke i srece moze naci devojku preko interneta.

Svako ko nije retardiran može naći djevojku preko interneta . Djevojkama je čak i teže jer kada dođu
na takve sajtove najprije moraju naći način da se izbore sa raznim debilima koji jurišaju
kao stršljenovi kada se pojavi neka nova .

Još ti moraš da rastežeš kitu . Dvadeset cm mogu imati samo oni sa preko deset hiljada postova .
Jes da si otvorio najviše tema ali se to ne računa .

:rotf:

@Tema:
Ima raznih saveta a ako je jednome uspelo ne znaci i da ce drugome.

Neko ima veci izbor u RL dok neko drugi ima minimalne sanse pa se okrece internetu gde je izbor veci ali i konkurencija.

- - - - - - - - - -

Svako ko nije retardiran može naći djevojku preko interneta . Djevojkama je čak i teže jer kada dođu
na takve sajtove najprije moraju naći način da se izbore sa raznim debilima koji jurišaju

Vlasnik stana dok sam studirao nas je uporedio sa ajkulama :lol:

Jednom sam smuvao jednu preko neta, bila je lepa, kulturna i obrazovana, ali imala je veliku falinku.
Bila je malo ovisna o netu. Varala je momka na taj nacin, a problem takvih je da i kad nadju nekog novog, opet imaju potrebe da se dopisuju s nekim drugim preko neta.

to je tačno, i uglavnom su takve..
ako nekad nađem koju odgovarajuću preko neta, ukinuću joj internet...

- - - - - - - - - -

a doduše, i sebi bih ukinuo...ova danguba svakako nije zdrava...

Kako ona preko interneta uopste moze da razazna ko je debil a ko normalan i ko zasluzuje sansu a ko ne?
Pazi,drustvene mreze ili sajtovi za upoznavanja osim slika obicno nude veoma malo podataka ili nekih drugih stvari merodavnih da bi se na osnovu njih moglo zakljuciti da li je neko normalan a neko ne.Tu se poznanstva obicno sklapaju na osnovu tih par slika.

Pola foruma pise sa posla. Udate i neudate, pa sta?
Internet, chatovi i sve ostale igracke su izmisljeni za zene.
Cak i one koje ne umeju da komuniciraju u zivotu mogu na netu
i ja sam ubedjen da je to dobro sa jedne strane, jer usmerava one koje ne bi znale
kako da se postave, Podize nivo svesti zena, one koje su sposobnije mogu da se pokazu kreativnim.
Ne vidim problem ni trazenja decka ni devojke preko neta, a sigurno ce vise da zna o nekome nego,
ako zeljna ceka da kroz selo prodje neki ludak koji lici na glumca.

Internet samo jos fise bifla ionako vec prenaduvan zenski ego. Sakrivene iza lcd ekrana one su sve lepe, utegnute, citaju gogolja i asimova simultano, ne treba im aerobik, zdravo zive, ne puse, ustaju i lezu nasminkane.
Istina je surova.
Vecina ih je dokonih domacica, sa raspalim brakom iza sebe (sto ne znaci da jos nisu izasle iz tog istog), cesto s priveskom u vidu deteta ili dva. A zbog svoje internetske, kofeinske, duvanske i secerne zavisnosti, vec igraju na granici sociopatije.
Lutrija je pronaci normalnog muskarca za vezu online, ali naci normalnu zenu isto tako je vec nemoguca misija.

Sve je tacno masinac. Postavi pricu obrnuto. Masta svakako postoji nekanalisana nezadovoljena zdrava ili bolesna i sakrivena duboko da ni sama zena ne zna.
Na netu sama sebe istrazuje i usput koriguje prema nekim zadatim parametrima. Takvo iskustvo mnogi placaju unistenim brakovima i vezama tako da je sigurno bolje praznjenje i upoznavanje sebe na netu nego kada zivis s njom u jednom uskom krugu mozda i losih primera.

Na internetu je mnogo veća frenkvencija ljudi pa za pola sata neko primeti 30 ljudi i njihova pisanija, način razmišljanja onako usput pa je i veća mogućnost da primeti nekog zanimljivog, harizmatičnog a pri tom izgled ne remeti uvid u ličnost, koja na kraju pobedjuje jer može neko da bude prelep ali ako je dosadan i glup i sl onda teško da će sledeće sekunde i dalje biti lep.
Mislim da nema razlike osim što ovde mnogo bolje vidimo kakvi ljudi prolaze pored nas svakodnevno a ne znaš kakvi su,,,ovde je kao na dlanu ko zna da gleda.

i ne vidim nešto da se ovde žene hvališu kako su savršene i prelepe, čak štaviše često se na svoj račun zezaju po temama. Ne videh ni jednu da sebe uzdiže kao žešću ribetinu najpametniju i savršrenu, samo bespotrebno pljujete.

ja sam tebe nasla a ti me i dalje odbijas...ako nasgavisovako moracu da predjem iz vrebanja iza zbuna u ful napad;):lol:

24226065-Cave-woman-dragging-a-caveman-clip-art--Stock-Vector-cartoon.jpg

:lol:

P.S. Hvala ti za repku :zag: :cmok:

Ne mislim na pravopis, nego na taj pacenicki mentalitet. To ono ko da ovaj od 55 komentrise slike devojaka od 20 u fazonu "prelepo, lepotica, zgodna si, add me blok sam :hahaha:" i sl. Sve je to ok, i komploment, ali ovi skupljaju poene tako, malo nahrane ego i sad misle ona ce da im se nudi sama.

Nisi mi odgovorio na pitanje - A sta da joj napise?
A da pritom u startu ne ispadne manijak/pacenik/stalker/seljak ili dodaj epitet po volji.

Nisi mi odgovorio na pitanje - A sta da joj napise?
A da pritom u startu ne ispadne manijak/pacenik/stalker/seljak ili dodaj epitet po volji.

Nastup "cao, zgodna si" kao prva rec mi je previse napadno. Normalno prica, pa ako ide, moze da se ubaci koji kompliment. Ovako, iz neba u nedra mi ne ide. Ali cenim ako je neki vrh baja da i takva prica ima da prodje, a da je neki osrednji muskarac, ispao bi pacenik u njenim ocima.

Back