ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 18.753
"Cao lepasi"
Mislim da bi dame radije bile same nego sa nekim od njih 30 koji im posalje slicne poruke na netu.
A sta da joj posalje?
Dobro,mozda bi bilo bolje "lepa si"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Cao lepasi"
Mislim da bi dame radije bile same nego sa nekim od njih 30 koji im posalje slicne poruke na netu.
Još ti moraš da rastežeš kitu . Dvadeset cm mogu imati samo oni sa preko deset hiljada postova .ok postat cu tipicni forumas . imam 20 cm oces na cybersex ?
100% devojaka bez problema moze naci momka preko interneta.
0,5% muskaraca uz mnogo muke i srece moze naci devojku preko interneta.
Još ti moraš da rastežeš kitu . Dvadeset cm mogu imati samo oni sa preko deset hiljada postova .
Jes da si otvorio najviše tema ali se to ne računa .
Svako ko nije retardiran može naći djevojku preko interneta . Djevojkama je čak i teže jer kada dođu
na takve sajtove najprije moraju naći način da se izbore sa raznim debilima koji jurišaju
kao stršljenovi kada se pojavi neka nova .
cest savjet dobronamjernih prijatelja . jel ga poslusate ili ga smatrate uvredljivim ?
Jednom sam smuvao jednu preko neta, bila je lepa, kulturna i obrazovana, ali imala je veliku falinku.
Bila je malo ovisna o netu. Varala je momka na taj nacin, a problem takvih je da i kad nadju nekog novog, opet imaju potrebe da se dopisuju s nekim drugim preko neta.
Svako ko nije retardiran može naći djevojku preko interneta . Djevojkama je čak i teže jer kada dođu
na takve sajtove najprije moraju naći način da se izbore sa raznim debilima koji jurišaju
kao stršljenovi kada se pojavi neka nova .
Ako je televizor prozor u svijet onda je internet prozor u podsvijest .
i ne vidim nešto da se ovde žene hvališu kako su savršene i prelepe, čak štaviše često se na svoj račun zezaju po temama. Ne videh ni jednu da sebe uzdiže kao žešću ribetinu najpametniju i savršrenu, samo bespotrebno pljujete.
Pocevsi od vrele cice?
ja sam tebe nasla a ti me i dalje odbijas...ako nasgavisovako moracu da predjem iz vrebanja iza zbuna u ful napad![]()
A sta da joj posalje?
Dobro,mozda bi bilo bolje "lepa si"![]()
Ne mislim na pravopis, nego na taj pacenicki mentalitet. To ono ko da ovaj od 55 komentrise slike devojaka od 20 u fazonu "prelepo, lepotica, zgodna si, add me blok sam" i sl. Sve je to ok, i komploment, ali ovi skupljaju poene tako, malo nahrane ego i sad misle ona ce da im se nudi sama.
U civilizaciji na današnjem stepenu razvoja postaje sasvim normalno upoznati nekog i putem interneta, nije važno Gde već Ko.
Nisi mi odgovorio na pitanje - A sta da joj napise?
A da pritom u startu ne ispadne manijak/pacenik/stalker/seljak ili dodaj epitet po volji.