Nemanjina?

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I

iluzionista

Gost
Kako vam se đasvi Nemanjina posle "prerušavanja"? Ja prođoh danas jednom i mogu reći da izgleda fino... Deluje kao da ima mnogo više prostora nego ranije (optička varka)... Jedino mi se ne sviđa ono zeleno čudo od kamenja što staviše na (oko) tramvajskih šina... :?

meni takodje sve isto, doduse, videla sam je pre nekih 15 dana, ali toliko je isto da mi se nije dalo proci kroz celu ulicu. nije da mi se ne svidja, gotivno je i sve, ali jedino sto je novo

iluzionista:
Kako vam se đasvi Nemanjina posle "prerušavanja"? Ja prođoh danas jednom i mogu reći da izgleda fino... Deluje kao da ima mnogo više prostora nego ranije (optička varka)... Jedino mi se ne sviđa ono zeleno čudo od kamenja što staviše na (oko) tramvajskih šina... :?

Ma iskreno nista mi se ne svidja ... samo presipanje iz supljeg u prazno ... sta su bolje uradili nego sto je bilo pre ...NISTA :shock:

Ma smor... izgleda isto, samo sto je nov asfalt i onaj ultra mega klizav kamen pored sina... Ala ce da bude lomljenja ruku i nogu na zimu :D

Bolje da su sredili Bulevar JNA :) Od onih kratera u tramvajskoj bastici bubrezi otpadaju :)

Valjda krenuše juče tramvaji!
E, meni se dopada Nemanjina. nekako, ranije mi je uvek to bila produžena ruka štajge, ulica je bila tako odvratna da je praktično štajga počinjala na Slaviji. Sad je lepo, tramvaji u sredini, ploče, čak malo liči na S.vladara, to je najveća promena do sada! I noću je lepo kada osvetle, ranije nisi smeo da pogledaš!

Back