sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
Inspirisana temom Alan Ford od Honduras (cisto da me ne tuzi zbog autorskih prava )...
smijesno je sto u svim produkcijama svijetskim imate ovakav tip serije..."Tjudori","Bordzije" , masa BBC-evih...tako i u Francuskoj,Spaniji ,Italiji...na Balkanu, nish 'a istorija ne mos 'bit zanimljivija kad razmislis malo...kakvo bi to bilo R-rated epsko chudo, ne mislim one chajanke ,Obrenovici ,Karadzici,Dositej Obradovic sto su se radile nekad, zamislite seriju o ...Nemanjicima.Ili film.
istorijski soap
.
uratko,ova tema je...pusti mashtu na volju (stavi nemanjice u post apokalipticni setting,danasnje doba ), koga zanima , ako vas ima
Simeon
Ne samo zbog kose i brade, nego zato sto je i odlican glumac, sposoban bi bio da iznese ovakvog lika
. Gambon je previshe smiren 
Stefan Prvovencani
Doima lukavo,al zna da izpizdi
. I liche 
Vukan...preskocheni sin...sean bean je igrao takve uloge ranije...
shala mala
[/IMG]
Sv.Sava
Ima tu prepodobnu crtu.
i tako dalje...
promijenih malo,ovako je bolje chini mi se
smijesno je sto u svim produkcijama svijetskim imate ovakav tip serije..."Tjudori","Bordzije" , masa BBC-evih...tako i u Francuskoj,Spaniji ,Italiji...na Balkanu, nish 'a istorija ne mos 'bit zanimljivija kad razmislis malo...kakvo bi to bilo R-rated epsko chudo, ne mislim one chajanke ,Obrenovici ,Karadzici,Dositej Obradovic sto su se radile nekad, zamislite seriju o ...Nemanjicima.Ili film.
istorijski soap

uratko,ova tema je...pusti mashtu na volju (stavi nemanjice u post apokalipticni setting,danasnje doba ), koga zanima , ako vas ima

Simeon
Ne samo zbog kose i brade, nego zato sto je i odlican glumac, sposoban bi bio da iznese ovakvog lika

Stefan Prvovencani
Doima lukavo,al zna da izpizdi

Vukan...preskocheni sin...sean bean je igrao takve uloge ranije...

shala mala

Sv.Sava
Ima tu prepodobnu crtu.
i tako dalje...

promijenih malo,ovako je bolje chini mi se

Poslednja izmena: