Nemanjići vanzemaljci

Lupetaj. I govorim o tome da je kamen najtrajniji materijal u prirodi. A korišćeni su prirodni materijali. Gde sam napisao to što si naslovio sa "po tebi"? Nigde.

Ne da lupetas nego nisi ni svestan svoje gluposti.... Napisao si da je najtrajniji materijal, prirodu nisi ni spominjao tako da samo lupetasw kao po obicaju... ti govori u svoje ime i idi se druzi sa tim pogubljenim teoreticarima o vanzemaljcima koji su nas posecivali i gradili zgrade od kamena sa svom tehnologijom koju su posedovali....

Poslednja izmena od moderatora:
Napisao si da je najtrajniji materijal, prirodu nisi ni spominjao tako da samo lupetasw kao po obicaju... ti govori u svoje ime i idi se druzi sa tim pogubljenim teoreticarima o vanzemaljcima koji su nas posecivali i gradili zgrade od kamena sa svom tehnologijom koju su posedovali....

A što lupetaš? A što nisi svestan svoje gluposti? Ja sam govorio o ovome -
- a ti o nekakvom vanzemaljskom brodu od kamena. Pobrkao si lončiće. I danas se grade zgrade od kamena, kao najtrajnijeg materijala u prirodi.

A što lupetaš? A što nisi svestan svoje gluposti? Ja sam govorio o ovome -
- a ti o nekakvom vanzemaljskom brodu od kamena. I danas se grade zgrade od kamena, kao najtrajnijeg materijala u prirodi.

A da lupetas upravo si dokazao. zgade se danas grade od maltera, cementa ojacane celikom, a ne takos to odu u kamenolom i donesu 20t kamena...

Svojim recnikom i ponasanjem obojica dokazujete svoju zrelost i inteligenciju, samo kazem, bez ljutnje :whistle:

Ko kaze da su vanzemaljci ista gradili, mozda su nas samo poducili, upetljavsi se tako malo u nasu evoluciju i postavivsi nas na put na kojem smo danas. Ne da je ovaj put dobar, jer sad sve sistematski unistavamo, al ajde...

Ne, vala, no svako da se stidi u svoje ime. A ja pošto sam ludak - meni se sve oprašta; i gleda kroz prste. A za stid ne znam. Okreni-obrni, obojica smo prilično promašili temu...

Svojim recnikom i ponasanjem obojica dokazujete svoju zrelost i inteligenciju, samo kazem, bez ljutnje :whistle:

Ko kaze da su vanzemaljci ista gradili, mozda su nas samo poducili, upetljavsi se tako malo u nasu evoluciju i postavivsi nas na put na kojem smo danas. Ne da je ovaj put dobar, jer sad sve sistematski unistavamo, al ajde...

Mozda i jesu gradili ,ali nismo svesni tog poduhvata.
Svakako,da su rase ljude poducili gradnji ,i da su isti
izgradili monumentalne gradjevine,gde mnogima nije jasno
,kako su uspeli tako nesto izgraditi, i cime ...Da,sad ne zalazim
previse duboko u ovu pricu.
Po,mom misljenju (Iako nemam dokaza) postoje vanzemaljske
gradjevine.

Back