Немања Шаровић: Вучић довoди римског папу у Србију, ево шта се крије иза тога!

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1637653156440.png

Ексклузивно – Шаровић: Вучић довoди Папу у Србију, ево шта се крије иза тога!

Александар Вучић планира да ускоро доведе Папу Фрању у Србију, иако је то противно жељи већине народа у Србији, али и већине у Српској православној цркви. Ово за "Србин инфо" ексклузивно открива Немања Шаровић, лидер покрета Љубав, вера, нада и наглашава да је посебно опасно што је министар спољних послова Ватикана Пол Ричард Галагер без најава данас бануо у Београд код Вучића и Ане Брнабић.

15:48 22.11.2021.

– Зато смо дошли испред Председништва да Галагеру и Вучићу пошаљемо јасну поруку – Папа Фрања је персона нон грата у Србији – истиче Шаровић.

Србију би тако ускоро могао да посети један од највећих промотера дубоке државе и ковид тоталитаризма.

Вучић и Галагер су данас разговарали и о томе шта Србија може да уради за Католичку цркву у Србији, посебно о процесу реституције њене имовине.

1637587158715-700x525.jpg

Вучић је у разговору подсетио на своју посету Ватикану и „мудре речи папе Фрање које је тада чуо, а које су га увериле у подударност ставова по многим значајним регионалним и медјународним питањима“.

Више о овј теми у видео прилогу.

link

Југославија је била економски и политички интерес нас Србијанаца, а Ватикан је учествовао у разбијању Југославије и сходно томе први је признао независност Словеније и Хрватске. Зато председник СНС-а не говори истину када каже да је Ватикан пријатељ Србије. Римски жрец није добродошао у Србији!

Netrpeljivost Vatikana prvo prema Srbima a kasnije i prema srpskoj državi ima dugu predistoriju. Ona je pojačana nakon osnivanja Kongregacije za propagandu vere. Vatikan je bio protiv stvaranja prve Jugoslavije i sve vreme između dva rata radi na njenoj destabilizaciji, posebno posle formiranja katoličke organizacije Križari. U toku Drugog svetskog rata aktivno sarađuje s tzv. Nezavisnom Državom Hrvatskom. Katolička crkva na čelu sa Svetom stolicom potpomaže masovna prekrštavanja i likvidacije Srba odnosno blagonaklono gleda na genocid koji se sprovodi u NDH. U poslednjoj jugoslovenskoj krizi aktivno potpomaže u razbijanju druge Jugoslavije. Sve to čini kako bi se olakšao prozelitizam katoličke crkve na Istoku. https://scindeks.ceon.rs/article.aspx?artid=0085-63200403423V

1637663587663.png

Papa Franja: Raspad Jugoslavije je bio razumljiv

papa%20franja.jpg

petak, 13. jun 2014.

VATIKAN - Poglavar Rimokatoličke crkve Franja ocenio je da je raspad Jugoslavije bio razumljiv pošto je reč o "toliko različitim kulturama" da nisu mogle opstati zajedno "bez lepka".

Papa je u intervju za list iz Barselone Vangvardija (La Vanguardia) izrazio zabrinutost zbog secesionističkih incijativa u Škotskoj i Kataloniji i italijanskoj oblasti Padania.

"Slučaj Jugoslavije je bio veoma jasan, ali pitam se da li je toliko jasno u drugim slučajevima. Morate ih ispitati slučaj po slučaj", rekao je Franja.

On je naveo da je secesija u bivšoj Jugoslaviji bila razumljiva pošto su to mesta s kulturama toliko različitim da ih niste mogli zadržati zajedno bez lepka".

Da li je Šarović izdao zvaničnu Izvinjarnicu što je nekad bio član SRS (SNS)
Da, i ja sam razmisljao ranije o tome za koga je on ustvari, zasto je abortirao iz SRS

Naime kad je bila ona aferica oko advokata Cvijana, on je izasao na televiziju da skrece paznju na sebe, masuci slikama sa groblja, javne povrsine, potpuno dostupno svakome, evo ovde je pohranjen pepeo Cvijana

Al nije optuzio Smradikale da su oni imali nesto sa prikrivanjem ishoda plivanja na Dunavu u sred zime

Pogledajte prilog 1055237

Ексклузивно – Шаровић: Вучић довoди Папу у Србију, ево шта се крије иза тога!

Александар Вучић планира да ускоро доведе Папу Фрању у Србију, иако је то противно жељи већине народа у Србији, али и већине у Српској православној цркви. Ово за "Србин инфо" ексклузивно открива Немања Шаровић, лидер покрета Љубав, вера, нада и наглашава да је посебно опасно што је министар спољних послова Ватикана Пол Ричард Галагер без најава данас бануо у Београд код Вучића и Ане Брнабић.

15:48 22.11.2021.

– Зато смо дошли испред Председништва да Галагеру и Вучићу пошаљемо јасну поруку – Папа Фрања је персона нон грата у Србији – истиче Шаровић.

Србију би тако ускоро могао да посети један од највећих промотера дубоке државе и ковид тоталитаризма.

Вучић и Галагер су данас разговарали и о томе шта Србија може да уради за Католичку цркву у Србији, посебно о процесу реституције њене имовине.

1637587158715-700x525.jpg

Вучић је у разговору подсетио на своју посету Ватикану и „мудре речи папе Фрање које је тада чуо, а које су га увериле у подударност ставова по многим значајним регионалним и медјународним питањима“.

Више о овј теми у видео прилогу.

link

Југославија је била економски и политички интерес нас Србијанаца, а Ватикан је учествовао у разбијању Југославије и сходно томе први је признао независност Словеније и Хрватске. Зато председник СНС-а не говори истину када каже да је Ватикан пријатељ Србије. Римски жрец није добродошао у Србији!
Nisi rekao šta se krije iza toga.
Ne vidim ništa loše u tome da Papa poseti Srbiju. Mislim da to ogromna većina Srba podržava.

To da ogromna većina ne podržava je laž.

Vi bre sam lažete ovde. Dosta mi je bre ovog foruma samo laž laž... Sotona!

Nisi rekao šta se krije iza toga.
Ne vidim ništa loše u tome da Papa poseti Srbiju. Mislim da to ogromna većina Srba podržava.

To da ogromna većina ne podržava je laž.

Vi bre sam lažete ovde. Dosta mi je bre ovog foruma samo laž laž... Sotona!
pope-francis-philippines.jpg

Back