Nemamo pojma, keve nam!

jok dosho toma nikolic pa mu iskljuchio kamere a aca vuchic zatvorio vrata, sova dao direktivu da se kamion zakuca dan dva ranije al poshto su bile dileje promashili... :)

reko ti ja da idesh na humor.... videce se konachno sad kad krene istraga...

Cekaj, ja nisam pomenuo Nikolica i Vucica, nego ti. Znaci samo njegovi najblizi su mogli da iskljuce kamere. Rade u vladi mnogi sa kojima on nije bio blizak, a da ne govorim koliko ih je bilo a da ih ni poznavao nije.

P.S. ja to za kamere ni cuo nisam. Mozes li da mi nadjes neki link o tome?

Архангел:
Kakva sprdačina nastaje povodom "duvanske afere-ubistvo Đinđića".

Ex-ministar policije POJMA NEMA O NIČEMU, osim o tome da on nije kriv nizašta... (kriv je Beba, je l')...

Ex-konsiljere premijera POJMA NEMA O NIČEMU, osim o tome da on nije kriv nizašta..
(kriv je naravno Mihajlović i obavezno Koštunica)...

Ex-ministar pravde POJMA NEMA O NIČEMU, osim o tome da on nije kriv nizašta..E, da.. I on tu i tamo spominje Koštunicu.

Ex-predsednik vojvođanskog parlamenta POJMA NEMA O NIČEMU, osim o tome da on nije kriv nizašta, ali su sigurno krivi Koštunica i Velja...

Kakav šljam, kakva bruka od ljudi! Udarci, sve do jednoga, ispod pojasa!
Prosto ne verujem koliko su to veliki gmazovi...

Hvala na razumevanju!

šta očekivati od Miloševićevog gradonačelnika glavnog grada, načelnika generalštaba, koalicionog partnera iz perioda one "lepe" parole jul,jul-s-p-s-nova demokratija, JNA generala, propalih vođa sindikata, likova koji su imali i onda i danas 20-tak birača i tako u nedogled. DOS je bio kompromis u kojem su na površinu izašle i fukare i jajare i ostala bagra koja nikako da nestane iz političkog života. Zato je tako nakaradno i nedovoljno urađeno. A da ne govorim o ličnim animozitetima koji traju još od početka parlamentarizma u ovoj našoj zemlji, raznih cepanja stranaka uzduž i popreko. Bolest zvana "lider stranke" pa imala ona i petero članova je uništila mnogo toga.

Архангел:
Kakva sprdačina nastaje povodom "duvanske afere-ubistvo Đinđića".

Ex-ministar policije POJMA NEMA O NIČEMU, osim o tome da on nije kriv nizašta... (kriv je Beba, je l')...

Ex-konsiljere premijera POJMA NEMA O NIČEMU, osim o tome da on nije kriv nizašta..
(kriv je naravno Mihajlović i obavezno Koštunica)...

Ex-ministar pravde POJMA NEMA O NIČEMU, osim o tome da on nije kriv nizašta..E, da.. I on tu i tamo spominje Koštunicu.

Ex-predsednik vojvođanskog parlamenta POJMA NEMA O NIČEMU, osim o tome da on nije kriv nizašta, ali su sigurno krivi Koštunica i Velja...

Kakav šljam, kakva bruka od ljudi! Udarci, sve do jednoga, ispod pojasa!
Prosto ne verujem koliko su to veliki gmazovi...

Hvala na razumevanju!

Pa tako je u zemlji Srbiji. Niko nista ne zna i niko pojma nema.
Sta se svi cudite....
Nista novo pod kapom nebeskom!!!!!

Lacibg:
Kolega, poštujem svačije ukuse, od malena nas učiše da se o tome ne diskutuje, ali, ovo je politika pa "bistrimo". U principu niko mi nije omražen automatski ako je za druge opcije.
Ova "igra" na forumu je dobra, makar što se dosta može saznati i što se "love" smutljivci iz ma koje stranke da su.
Živela Krstarica ! :lol:

Ma mudro zboris koome, k'o i uvek, jel' te :lol:

filatelista:
šta očekivati od Miloševićevog gradonačelnika glavnog grada, načelnika generalštaba, koalicionog partnera iz perioda one "lepe" parole jul,jul-s-p-s-nova demokratija, JNA generala, propalih vođa sindikata, likova koji su imali i onda i danas 20-tak birača i tako u nedogled. DOS je bio kompromis u kojem su na površinu izašle i fukare i jajare i ostala bagra koja nikako da nestane iz političkog života. Zato je tako nakaradno i nedovoljno urađeno. A da ne govorim o ličnim animozitetima koji traju još od početka parlamentarizma u ovoj našoj zemlji, raznih cepanja stranaka uzduž i popreko. Bolest zvana "lider stranke" pa imala ona i petero članova je uništila mnogo toga.

To je samo izgovor.
Ubice Djindjica treba traziti medju onima koji su od istog dogadjaja najvishe profitirali.
Akcija je veoma dobro isplanirana i odradjena, mislim da i onaj ''promashaj'' ko Arene na autoputu nije bio sluchajan. Oni nisu samo dobro isplanirali akciju, vec i posledice. To je mogla biti samo trojka Koshtunica-Micunovic-Ljubomir Tadic, uz podrsku ili domacih tajkuna, ili CIA. Zvuchi kao teorija zavere, ali verovatno i jeste.

Vladimir Putin:
To je samo izgovor.
Ubice Djindjica treba traziti medju onima koji su od istog dogadjaja najvishe profitirali.
Akcija je veoma dobro isplanirana i odradjena, mislim da i onaj ''promashaj'' ko Arene na autoputu nije bio sluchajan. Oni nisu samo dobro isplanirali akciju, vec i posledice. To je mogla biti samo trojka Koshtunica-Micunovic-Ljubomir Tadic, uz podrsku ili domacih tajkuna, ili CIA. Zvuchi kao teorija zavere, ali verovatno i jeste.

Buahahahahahah...vecu glupost odavno ne procitah ovde...ne racunajuci fatine bisere... :lol: :lol: :lol:

A ti znas ko od njih koje si naveo ima pojma o necemu? Kad ja ne znam kako ces ti da znas? Da su mene pitali kod istrage a mozda me i jesu pitali, ja bih im rekla da je to mnogo slozenije nego sto oni misle. Nemaju ubice jednostavan mozak. I da je moglo da se rasplete nesto, rasplelo bi se bez ubistva. Ubistvo se i dogodilo zato sto niko ni o cemu nije imao pojma. Meni je to sve kristalno jasno. Kristalno jasna situacija. Ubica je osudjen i to je to. Zna se, valjda, ko je svercovao cigare i bice osudjen, valjda, i to je isto to.

Back