Nemamo penis

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali to ne znači da smo zbog toga glupe, gluplje, glupače, ženturače, guske, ovce, kravetine, ku*rvetine, i tako dalje.

Molim neki savet kako da prestanem da se nerviram, svašta mogu da istrpim ali mi više preko svake mere to što muškarci - pazite sad- nedostatak penisa direktno povezuju sa nižom inteligencijom.

Kao da je imanje penisa automatski "pametniji", "sposobniji" itd.
Ljudi moji...kada se ovako logično razmisli ovo je presmešno- ali je tako, i meni je pun kofer.
A vama?

@bogomoljka počinjem da shvatam tvoj Nick...😎
Ali dve glave su pametnije od jedne :D

• Haha
Reactions: DUH
Nemam takva iskustva sa muškarcima, svi koji me poznaju misle da sam jako sposobna i pametna i nikad nijedan nije imao stav da su žene gluplje zato što su žene
Još jedna od predrasuda prema muškarcima u koju ja ne verujem

• Podržavam
Ali to ne znači da smo zbog toga glupe, gluplje, glupače, ženturače, guske, ovce, kravetine, ku*rvetine, i tako dalje.

Molim neki savet kako da prestanem da se nerviram, svašta mogu da istrpim ali mi više preko svake mere to što muškarci - pazite sad- nedostatak penisa direktno povezuju sa nižom inteligencijom.

Ljudi moji...kada se ovako logično razmisli ovo je presmešno- ali je tako, i meni je pun kofer.
A vama?

Da te pitam.

Da li si poželela koji put u životu da imaš penis? :lol:

• Podržavam

A vama?

Озбиљна ситуација. Жена која нема киту, и њој сличне. Често о томе размишљам. Мислим се, Боже, да јој је још к.урац, гдје би јој крај био. Замисли, Моника Белучи. Овако је само Моника Белучи, а са мацмуданом би била Моника Хегел Белучи.

То је већ озбиљан ниво.

Мислим, разумијем те у потпуности, није фер, нема смисла. Зашто Моника Белучи и без мацмудана не би била Хегел Белучи?

Back