Немам времена!

Све чешће хватам себе како говорим да немам времена за ово или оно (да не прецизирамо). И да се дивим женама које апсолутно све стижу и још имају и вишка времена. Стижу да мало буду у свакој од оних кутија које сам у претходном тексту споменула. А ја? Ево не знам. Вазда некуд јурим и журим, а вазда немам времена. Ево, претходних двадесетак дана сам као суманута јурила за послом, да ми се накупила камара обавеза за докторске студије. Е сад. Док регулишем камару за докторске, накупиће се посла. Гдје су тек остале кутије, о томе не треба ни мислити.
И што је најгоре од свега, јурећи за послом у маниру обезглављен муве, хранила сам се махом изузетно великим количинама изузетно нездраве хране. А ја сам оно као била на некој дијети? Е шио ми га Ђура, па сашио тесан. Стандардно оправдање - нисам имала времена да себи спремам здраву храну. И нисам имала времена да вјежбам. Ма јесте. Ено Ђуре, опет се бави кројачким активностима. И опет ће бити тијесно за моју тјелесну масу од 69. Мада, није то на 178 висине ни мно... Немој, Милице! Не тјеши себе и не тражи изговоре. Добро, ево нећу. Идем да покушам да направим дневни распоред. А и ваљало би да стекнем навику да једем за столом у трпезарији умјесто за радним столом. Идем, стварно треба да направим распоред дневних активности којег ћу се придржавати. Јооооој, како фино изгледа онај кекс тамо, можда бих... Милице!!! Себи прсте!!! Ако ти се нешто грицка иди исјецкај мркву!!!

Imaš gotove salate u maxiju,pa dodaš šta voliš,sir,susam...a salata ima raznih,rendana šargarepa,rendan kupus,iceberg,kapri...
1652217564631.png

Jedan primer. A nisu ni skupe,umeju biti i na sniženju.Taman dolazi leto.

Back