Немам времена

Сале

dekapitare
VIP
Poruka
77.003
честа изрека, нарочито овде на форуму.
како то (приметио сам) да неки који често говоре немају времена, као нешто журе, имају неки посао ипак нађу времена да буду овде често и дуго.
шта такви људи желе да нам поруче?
рецимо када немам времена онда немам времена ни да кажем да немам времена, а камоли да укључим комп, да ми очита, да отворим форум да прелистам шта је написано и онда напишем "е сад немам времена....", а чим сам овде онда имам времена, зашто би долазио на форум да вам кажем да "сад" немам времена?:confused:

можда је компликовано ал је6га ово је психологија и тако некад неке ситнице и ја приметим:D

е сад ја одо јер више немам времена:hahaha:

Uzrecica da otkacimo ljude koji su nam dosadni,da skinemo smarace sa vrata,da se ogradimo od nekoga...Najcesce zelja da dokazemo drugima kako,eto,imamo zivot i van ovog interneta..ali,onaj ko napise,kako sad nema vremena-ima ga na pretek....

ОК у реалном животу сам то схватио, једноставно кажу да не могу јер "немају времена", међутим овде ми нису јасне такве особе. Рецимо улогујем се да би написао " поздрав друштво, сад немам времена, писаћемо се касније". Да ли такви себи дају превише на значају или нешто друго. Кога брига, ја лично сам сведок форумаша који су чак претили администрацији да ће напустити форум зато што им се нешто није свидело.

a šta kao ja uđem na forum na nebitno koliko (neodređeno, određeno...) ali mi se ne odgovara na baš sve na šta naletim...to može značiti upravo to "e, nemam vremena, sad, izvini..."

ништа, онда једноставно не пишеш ама баш ништа, зашто би се јављала да си ту, значи није поента колико си и да ли си него је поента зашто неко има потребу да се уопште јавља ако "нема времена". и мени се дешава да будем на форуму а да ништа не напишем, мислим такође да то сви раде и то разумем.
ајде рецимо да хоћеш да се обратиш неком конкретно са ким си добар, зар то не би урадила преко пп.
немојте да ми замерате јер ја то заиста не разумем, можда не разумем како функционише уопште форум, не разумем и оно чаврљање два форумаша о некаквим приватним стварима на које по неком неписаном правилу треба да буде преко пп-а. једноставно неко се одомаћио толико да уопште не поштује остале форумаше, чак и кад одеш по неким "кафанама", одмах те дочекују као лево сметало (приватизовање појединих пдф-ова). и гле сад парадокс ти се умешаш јел, видиш нешто јавно написано, неко скочи са речима типа "шта се ти мешаш, шта тебе брига и ко си ти":lol:
има много ствари које не разумем и није срамота питати. "немам времена" ми је било најупечатљивије. ја се извињавам али мени је то смешно.:D

bolje da si ih pitao da ti daju definiciju vremena a onda da objasne izvodjene promenljive gde nisu njegov deo.
Ljudi govore fraze i postanu toliko zasiceni da ni ne shvataju sta kazu.npr. Kazer ribi danas super izgledas, ona prihvati ali u memoriji odmah aktivira avast da bi je qaro. Tako i ovo, ako te neko smara lazes umesto da jasno stvar nazoves pravim imenom.

Ja dodjem kada nemam vremena, obicno kada radim nesto, a smori me posao pa zabusavam, pa proklinjem i sebe i Forum sto gubim vreme umesto da radim nesto produktivno. :mrgreen:
Sad, mozda neko voli da pise referat, a nema 10-ak minuta da odvoji da lepo smisli i napise detaljan odgovor, pa napise nemam vremena sada.

Mislim da nije ovde u pitanju "ma zauzet sam, ne stizem nista, ja pa ja, nemam bre vremena za vas" i taj fazon, nego eto, nemam vremena da odgovorim 10 minuta na poruku i da napisem post.

Back