Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
To je lepota suživota ili kad odeš na pivce spontano sa kolegama posle posla, to je u stv. team building, a ne nasilno sprovođenje pacifikacije netrpeljivosti prema kolegama kroz infalntilne akcije ( :
Ljudi se manje druže geneneralno kod nas usled teške finansijske krize, tako da nemanje vremena iz toga prositiče. ....sve što izgleda šareno i možda nekome lepo sa strane kad dođe i prvih 15 minuta.....pa stekne lažnu sliku o bog zna kakvom društvenom životu ovde. Sada zabava izgleda tako što se skupi živa muzika i gosti pevaju i piju neku brlju do besvesti jer su u mnogim klubovima oborili cene (za nočne žurke) pića koliko god je moglo, ali se gazde "vade" u računici na količine popijenog...gosti se obezglave od lošeg pića, ali i gazda je tu na plus 1 € ...
Na svu srecu niti zivim u takvom sistemu, niti bi me iko mogao naterati na bilo sta. Tako da druzim se samo ljudima sa kojim zelim da se druzim.
Ne brini. Znam ja kakvo je tu stanje i da je vecina ljudi sirotinja....malo maskarade kroz shopping i izlaske, gluma ludila i bahacenje. Nista to ne menja....sirotinja je to i dalje. Smejem se svaki put kada na primer budem u BL i zenina sestra kobajagi planira neke izlaske, ludila....a sa druge strane znam da dodje kod keve da joj pozajmi 20 KM da bi detetu kupila igracku.
Ali to je vec Problem mentaliteta. Seljakluk, koji ce u genima da bude jos bar sledecih 200 godina....nazalost.