S Soradze Elita Moderator Poruka 21.212 21.04.2023. u 19:26 - Nemam reči... Kathleen Turner #1 "Words don`t come easy..." Lepotica Ketlin Tarner...
lionagate Domaćin Poruka 3.002 21.04.2023. u 19:56 - Nemam reči... Kathleen Turner #2 Soradze: "Words don`t come easy..." Lepotica Ketlin Tarner... Kliknite za proširenje... Zena je '54-to godiste, pre 30 godina je obolela od artritisa a mi je pamtimo po ulogama od pre 35+ godina... a mogao sam to i krace, zivot prolazi.
Soradze: "Words don`t come easy..." Lepotica Ketlin Tarner... Kliknite za proširenje... Zena je '54-to godiste, pre 30 godina je obolela od artritisa a mi je pamtimo po ulogama od pre 35+ godina... a mogao sam to i krace, zivot prolazi.
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.811 22.04.2023. u 05:00 - Nemam reči... Kathleen Turner #3 nemam vala ni ja.
Mr.Atom Domaćin Banovan Poruka 3.993 22.04.2023. u 21:18 - Nemam reči... Kathleen Turner #4 Soradze: "Words don`t come easy..." Lepotica Ketlin Tarner... Kliknite za proširenje... To je ona što se svojski trudi da uništi Ratove Zvezda?
Soradze: "Words don`t come easy..." Lepotica Ketlin Tarner... Kliknite za proširenje... To je ona što se svojski trudi da uništi Ratove Zvezda?
S Soradze Elita Moderator Poruka 21.212 24.04.2023. u 21:32 - Nemam reči... Kathleen Turner #5 lionagate: Zena je '54-to godiste, pre 30 godina je obolela od artritisa a mi je pamtimo po ulogama od pre 35+ godina... a mogao sam to i krace, zivot prolazi. Kliknite za proširenje... O prolaznosti života, pa i lepote i jeste ovaj serijal... Istinito, neminovno i tužno... Vreme ni za koga nije stalo, pa ni za nas...
lionagate: Zena je '54-to godiste, pre 30 godina je obolela od artritisa a mi je pamtimo po ulogama od pre 35+ godina... a mogao sam to i krace, zivot prolazi. Kliknite za proširenje... O prolaznosti života, pa i lepote i jeste ovaj serijal... Istinito, neminovno i tužno... Vreme ni za koga nije stalo, pa ni za nas...