volim zene dalmacija
Primećen član
- Poruka
- 535
lipo ka slucajno stavis mu ruku iznas kolina i puska ce se dignit, onda sidnes na njega i kad poludi izjasi ga i sve ce krenit 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U depresiju je najlakše ući na obalama Mrtvog mora...Objasni razloge nedepresije
Ima li to veze s depresijom ili nedepresijomlipo ka slucajno stavis mu ruku iznas kolina i puska ce se dignit, onda sidnes na njega i kad poludi izjasi ga i sve ce krenit![]()
to ima veze sa zivotom to je zivot, ako je malo zakocen a svida joj se nek napravi tako, ako se i ona njemu svida , eto gaIma li to veze s depresijom ili nedepresijom![]()
Ima nas Jugo Cvarak, jedna ga i jurila zbog papira ovde.Jos nemam EU papire![]()
Prijatelju lako je reći ..Vidim da si iz Dalmacije, valjda si ti malo veći ***** od mene i kužiš bolje ženske jerbo ih ja baš i ne razumim. Nisam više ni mlad, recimo + 40 i neka ni bila kategorija +35 valjda. Primjećujem( barem se meni tako čini) da su neudane i razvedene bez djece silno frustrirane, kakvo jahanje, poljubac dobiti nije lako. Još su najbolje razvedene s dicom, a meni je ionako već pomalo kasno za vlastito potomstvoto ima veze sa zivotom to je zivot, ako je malo zakocen a svida joj se nek napravi tako, ako se i ona njemu svida , eto ga)
ovoj maloj je 19 cini mi se..a jbg, zivot nema reprizu, cesto je i nepravedan a ti jos uvik sve mozes stic, nisan bas pametan ali mozda da razmislis o nekoj razvedenoj da moze rodit , mozes sve imat jos i to bi me obradovao, sretnoPrijatelju lako je reći ..Vidim da si iz Dalmacije, valjda si ti malo veći ***** od mene i kužiš bolje ženske jerbo ih ja baš i ne razumim. Nisam više ni mlad, recimo + 40 i neka ni bila kategorija +35 valjda. Primjećujem( barem se meni tako čini) da su neudane i razvedene bez djece silno frustrirane, kakvo jahanje, poljubac dobiti nije lako. Još su najbolje razvedene s dicom, a meni je ionako već pomalo kasno za vlastito potomstvo
Druže dalmatinski, prvo hvala na lipim željama, drugo pita bi te jesi li ti dojma da se sve više priča o sexu a sve manje ga se upražnjujeovoj maloj je 19 cini mi se..a jbg, zivot nema reprizu, cesto je i nepravedan a ti jos uvik sve mozes stic, nisan bas pametan ali mozda da razmislis o nekoj razvedenoj da moze rodit , mozes sve imat jos i to bi me obradovao, sretno
Ni ne treba ti.Pa da malo pricamo
![]()