Pa da malo pricamo 

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas fejz♡Pa da malo pricamo![]()
Muvaš ovde nekog ciljano ili ideš široko?Pa da malo pricamo![]()
Izgleda Paula da bih odmah tebe muvala da si musko jer me oduševljavasMuvaš ovde nekog ciljano ili ideš široko?![]()
Vidim nova si a poruke tradicionalno zakljucane i zurka ti je? BuuJok, meni ovde žurka![]()
Možda i nije nova, možda se stidi pod svojim nikom da traži momka?Vidim nova si a poruke tradicionalno zakljucane i zurka ti je? Buu![]()
Ali to nije za stidnju, to je prirodno i normalno.Možda i nije nova, možda se stidi pod svojim nikom da traži momka?![]()
prvo stavi sliku ovdePa da malo pricamo![]()
Nije pod obavezno, ali pomaže u mnogomeNe bih da kačim sliku, nadam se da nije problem.
Mozda kad se malo uhodam.
Pomoglo bi i kratak opisNe bih da kačim sliku, nadam se da nije problem.
Mozda kad se malo uhodam.
Nova sam, nadam se da neću zazalitiMožda i nije nova, možda se stidi pod svojim nikom da traži momka?![]()
Dobro došla si. Javi nama moderatorima ako te neko dira. Niko ne sme da te diraNova sam, nadam se da neću zazaliti
Zapravo ono što me interesuje, jeste- da li poznajete nekog ko je stidljiv/va? I kako biste opisali takvu osobu?
Naslov teme je da se upecate![]()
i to je vrlo bitno!Pitaj je šta ima u frižideru Mito
Ne poznajem stidljive, nisam od pomoćiNova sam, nadam se da neću zazaliti
Zapravo ono što me interesuje, jeste- da li poznajete nekog ko je stidljiv/va? I kako biste opisali takvu osobu?
Hvala, Sens.Dobro došla si. Javi nama moderatorima ako te neko dira. Niko ne sme da te dira
Margarin nije dobar.Hvala, Sens.
Godine 30-40
Nikad udavana
Obime nikad merila, cipele 37
U frižideru imam surutku i margarin
visina, cenim, stošesdeset i nešto?Hvala, Sens.
Godine 30-40
Nikad udavana
Obime nikad merila, cipele 37
U frižideru imam surutku i margarin
Nije dobro ni sto nisam merila obime sa ovoliko letaMargarin nije dobar.