čiča mi je stric (šomi)
Početnik
- Poruka
- 21
Ljudi pomagajte. Nemam internet na racunaru, a na telefonu je sve uredu. Na kompu pise da imam a kad udjem u pretrazivac pise no conection!
Molim za pomoc.
Molim za pomoc.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proveri konekt kabl od modema do kompa i vidi da li sija(trepuce) zuta,ili zelena diodica na ulazu net kabla u komp.Ako je sve to u redu.Probaj reinstaliraj pretrazivac.Ljudi pomagajte. Nemam internet na racunaru, a na telefonu je sve uredu. Na kompu pise da imam a kad udjem u pretrazivac pise no conection!
Molim za pomoc.
Mozda i LAN drajveri.virus , windows , lan kartica
restart internet modema ,restart računara,Ljudi pomagajte. Nemam internet na racunaru, a na telefonu je sve uredu. Na kompu pise da imam a kad udjem u pretrazivac pise no conection!
Molim za pomoc.
Nisi od pomoci, sta pretrazivac tacno javi? Obicno ako na neki sajt ne moze da se poveze jedna greska, ako ne moze da najdeLjudi pomagajte. Nemam internet na racunaru, a na telefonu je sve uredu. Na kompu pise da imam a kad udjem u pretrazivac pise no conection!
Molim za pomoc.
Au cuti bate sta ce ti spaso si seLjudi pomagajte. Nemam internet na racunaru, a na telefonu je sve uredu. Na kompu pise da imam a kad udjem u pretrazivac pise no conection!
Molim za pomoc.
??Mislio si na WiFi LAN kabel?Kupi online LAN kabl pa zameni.Nije skup.
Ne nego LAN kabl za konekciju modema sa kompom.??Mislio si na WiFi LAN kabel?![]()
Ne bih rekao da je to problem? Meni se ponekad slično događa: Imam ruter koji glumi aktivni HUB, a spojen je kabelom na osnovni ruter. Ponekad, iako dole piše da imam konekciju, ne otvara mi stranice. To rešava OFF/ON rutera.Ne nego LAN kabl za konekciju modema sa kompom.
Treba mi za kurcevu online nastavu. Sad je ssve ureduAu cuti bate sta ce ti spaso si se
Da je problem do modema,ne bi imao ni na telefonu net.Ne bih rekao da je to problem? Meni se ponekad slično događa: Imam ruter koji glumi aktivni HUB, a spojen je kabelom na osnovni ruter. Ponekad, iako dole piše da imam konekciju, ne otvara mi stranice. To rešava OFF/ON rutera.
To su različiti protokoli i softveri i na ruteru, i na serverima....Da je problem do modema,ne bi imao ni na telefonu net.