nemacku dogu crnu ili harlikin hteo bih na poklon ili bar za vakcine i pare norm-cena

E MOLIM VAS SLOBODNO NA PUSTITE PP, SADA SAM VIDEO ODGOVOR, POSTO VIDIM DA JE ZENKICA NASLA GAZDU-GAZDARICU STIM BOLJE, JER BI SE KLINCI TEZE OVOJILI OD NJE, A I DRAGO MI JE ZBOG VLASNIKA, DOGA MORA DA SE SETA SAMO UZ POVODAC, CESTO BEZE A NJIHOVA SNAGA I BRZINA NISU ZA ZZZZZ, POGOTOVO NOVA MESTA I PREMESTANJA SU IM JAKO KRITICNA

Poslednja izmena:
E MOLIM VAS SLOBODNO NA PUSTITE PP, SADA SAM VIDEO ODGOVOR, POSTO VIDIM DA JE ZENKICA NASLA GAZDU-GAZDARICU STIM BOLJE, JER BI SE KLINCI TEZE OVOJILI OD NJE, A I DRAGO MI JE ZBOG VLASNIKA, DOGA MORA DA SE SETA SAMO UZ POVODAC, CESTO BEZE A NJIHOVA SNAGA I BRZINA NISU ZA ZZZZZ, POGOTOVO NOVA MESTA I PREMESTANJA SU IM JAKO KRITICNA

Ma nađen je gazda, na moju sreću, ili žalost :( Koliko ja vidim on nema nameru da je šeta na povodcu ili čipuje, mi smo je sa našim povodcem odveli do njega kući jer je on planirao da ona ide za njim :eek: Kako god, obećala sam mu ako je opet vidim na ulici da ga neću kontaktirati, jer jelte, nema čip pa ja ne znam čija je :whistling:

pa ide ona uz nogu ali treba da navikne, a ako je nesto novo moze da se desi da se uplasi, ja sam pretrcao pola banjice jer sam joj skinuo povodac zbog parenja, da su mi merili vreme bio bi prvi na maratonu, uzeo bi zlato:zcepanje:, ali veliki je to pas, treba zbog gradjana, straha jel, da ima korpu i povodac, jeste ona miroljubiva, al jednom je napala drugara jer smo se porvali iz zzzzz, radila je to iz neznanja jer brani gazdu,nije nista bilo, ali netreba tako olako shvatiti, nema vise te odgovornosti, mladi nevaspitani, ja sumnjam da mi je otrovao lik koji ima 10 pasa, a krije se iza ljubitelja zivotinja, hrani ih nekada u dva dana, to nisu oni koji znaju sta je zivotinja a sta covek a sta obaveza prema ljubimcu, a uvek sam se pitao zasto samo njega nevoli, kao da je znala, posle da mi kaze neko da psi ne osecaju ...

Poslednja izmena:
Ova fawnequin devojka koju je pronašla Pussycat je posle ponovo pobegla i usvojena naknadno od strane iskrene ljubiteljke i poznavateljke pasa.

A da pitam, a čime mislite da je hranite i kako da platite troškove lečenja kad joj se, ne daj Bože, izvrne želudac ili tako nešto? Nisam maliciozna, samo praktična, a mislim da sam kao veterinarski tehničar sa dugogodišnjim zaštitarskim stažom ipak koliko-toliko kompetentna za takva pitanja. Druga je stvar usvojiti manjeg psa, sekundu nisam razmišljala hoćemo li prihvatiti mešanku pinča i jazavičara (nagađam) koja nam je došla pre nekoliko godina, ali mešanca NOD izbačenog pre dve-tri godine nisam ni pomišljala da primim u dvorište.

Back