cybersrb
Obećava
- Poruka
- 53
Imam zenku nemackog ovcara,ostenjena je 15.05.2012 danas joj je tacno 3 meseca.Stene je uredno vakcinisano,ocisceno od parazita,revakcinisano.Problem nastaje posle ciscenja od parazita i revakcinacije,(do tada je jelo kao ala) stene naglo smanjuje hranu ali raste i vidno napreduje sto cete videti na slikama.Prvo sam laicki mislio da je do ciscenja od parazita jelo i za sebe,i za parazite i da sada jede onoliko koliko mu je dovoljno a napredak se vidi i sa to malo hrane,ali sam poceo da se plasim da je premrsava,jer za jednu zenku ima savrsenu duzinu,pa zbog te duzine deluje mrsavije.Odgajivac mi je rekao da je mrsava,a ja ne znam sta da radim kad jede onoliko koliko hoce,obroke ne zadrzavam kod nje i sklanjam ih posle maksimalno 30 minuta.Od hrane jede Gosbi Junior Premium granule,Govedje dzigerice,Piletina samlevena,Gilice...dajem joj kalcijum i AD kapi.Iznerviram se kada vidim da je za dorucak jedva pojela obrok,za rucak samo malo laznula,i za veceru nekako pojela...stene je veselo, (hiperaktivno) zna osnovne komande,poceli smo polako povodac,igram se sa njom svaki dan i ne pokazuje nikakve znake cutkarenja,nevoljnosti..snage i zelje za igrom ima i previse.Treba mi vas savet sta da radim,svakako cu otici i kod vetrinara.
Unapred hvala svima,veliki pozdrav.
40 dana.
60.dana
70.dana
83.dana
Unapred hvala svima,veliki pozdrav.
40 dana.

60.dana

70.dana

83.dana