Steva Mustaine Ističe se Banovan Poruka 2.205 30.09.2008. u 16:24 - NEMACKI IZVODJACI #126 Volim Primal Fear Scorpionse i Edguy Rammstein manje vise..samo kad nisam u mogucnosti da cujem nesto drugo
Volim Primal Fear Scorpionse i Edguy Rammstein manje vise..samo kad nisam u mogucnosti da cujem nesto drugo
joGooOOD Ističe se Poruka 2.201 30.09.2008. u 23:12 - NEMACKI IZVODJACI #127 Rammstein,OOmph,Unheilig,Lacrimosa[ajd to je viseSvajcaska al nemacki je u pitanju ] das ich,Diorama,Diary of Dreams...mrzi me da vise mozgam
Rammstein,OOmph,Unheilig,Lacrimosa[ajd to je viseSvajcaska al nemacki je u pitanju ] das ich,Diorama,Diary of Dreams...mrzi me da vise mozgam
Les Paul Ističe se Poruka 2.890 01.10.2008. u 15:00 - NEMACKI IZVODJACI #128 joGooOOD: Rammstein,OOmph,Unheilig,Lacrimosa[ajd to je viseSvajcaska al nemacki je u pitanju ] das ich,Diorama,Diary of Dreams...mrzi me da vise mozgam Kliknite za proširenje... samo kako svajcarska??? Tilo je nemac a Anne finkinja, samo sto zive u svajcarskoj
joGooOOD: Rammstein,OOmph,Unheilig,Lacrimosa[ajd to je viseSvajcaska al nemacki je u pitanju ] das ich,Diorama,Diary of Dreams...mrzi me da vise mozgam Kliknite za proširenje... samo kako svajcarska??? Tilo je nemac a Anne finkinja, samo sto zive u svajcarskoj
Fluffy Domaćin Poruka 4.793 02.04.2009. u 11:58 - NEMACKI IZVODJACI #129 Nadjoh skoro ovu pesmu koju nisam čula 100 godina, tj, otkad su na VIVI pčeli da puštaju mnogo jadnu muziku pa sam se onda setila još nekih dobrih švapskih stvari koje sam slušala u to vreme, npr. (nemam pojma ko ovo peva) (ove prvi put čujem, sad sam naletela na njih tražeći ostale pesme) (i još doosta stvari od njih volem) i zakon pesma
Nadjoh skoro ovu pesmu koju nisam čula 100 godina, tj, otkad su na VIVI pčeli da puštaju mnogo jadnu muziku pa sam se onda setila još nekih dobrih švapskih stvari koje sam slušala u to vreme, npr. (nemam pojma ko ovo peva) (ove prvi put čujem, sad sam naletela na njih tražeći ostale pesme) (i još doosta stvari od njih volem) i zakon pesma