Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa nema veze...neka mu pomogne koliko bilo pa je dobro..
Ja sam vec napisala da je jedina pomoc operacija jer se taj epitel ( znaci neki rpvi sloj te roznjace) raspada, otpada sam od sebe, erodira,
mozes papirnom maramicom i sam da ga skines, tu bnikakav lek ne pomaze samo strucno skidanje tog sloja, a tek onda idu i kapljice, neki lekovi, ispiranje.
Neobiicno je da se to javlja kod tako mladog psa, ali sada sta je tu je. Zati sma ti i savetovala da ti tvoj veterinar preporuci neku ordinaciju ( sigurna sma da
je to samo beogradski veterinarski, ali to nije neka komplikovana operacija, komplikovano je verovatno samo to sto se niko ne bavi sepcijalno ochima zivotinja,
zato je nepohodno da njih pozoves.

Poslacu ti nesto na privatno poruku, koliko ce biti od pomoci ne znam, probaj.

20150810_151914.jpg
20140621_192125.jpg
20150810_152007.jpg
Ja sam vec napisala da je jedina pomoc operacija jer se taj epitel ( znaci neki rpvi sloj te roznjace) raspada, otpada sam od sebe, erodira,
mozes papirnom maramicom i sam da ga skines, tu bnikakav lek ne pomaze samo strucno skidanje tog sloja, a tek onda idu i kapljice, neki lekovi, ispiranje.
Neobiicno je da se to javlja kod tako mladog psa, ali sada sta je tu je. Zati sma ti i savetovala da ti tvoj veterinar preporuci neku ordinaciju ( sigurna sma da
je to samo beogradski veterinarski, ali to nije neka komplikovana operacija, komplikovano je verovatno samo to sto se niko ne bavi sepcijalno ochima zivotinja,
zato je nepohodno da njih pozoves.

Poslacu ti nesto na privatno poruku, koliko ce biti od pomoci ne znam, probaj.

Probao sam maramicom nema sanse....mislim da mu se ovo oko povecalo nekako..U sredini je slika od prosle godine a ove dve su sada,mozda neko ima ideju?

Poslednja izmena:
image-0-02-05-798109aa2d88a201c906331c71916ab957e09b63d136937fb19078970232286b-V.jpg

10 punih godina! drzimo se dobro !
Kada je bila kod veterinara, zbog pojave plavetnila na oku receno mi je da ne brinem, da je to od starosti i rece on naziv toga, al nisam zapamtila....
Inace, malo malo pa imamo problem sa usima, cisim je nekom tecnoscu sto je dr prepisao, cak ujednom trenutku je imala i neki atibiotik za usi...
Kad je vruce, bas je muce usi, ovako kad zahladni je bolje... Inace sem toga, nemamo problema, sem sto ne znamo u kom delu dvorista je bolje da dremamo, pa su se sad i macke pojavile da nas zezaju, jer znaju da smo matore za jurnjavu ( Bela ih juri iz radoznalosti, nikad ne bi macku povredila pre bi macka nju :D )
Eto da vas pozdravimo i posaljemo pozitivne energije nasim drugarima! Pozz
Inace, ko zna Belu zna za njeno crno oko, sad se moze videti da smo i posedeli malo, al je to sad u modi :D:D:D

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 456089
Pogledajte prilog 456090

Back