Nemačka

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
Nemačka, imperija zla

Krivac za Prvi svetski rat, krivac za Drugi svetski rat, DIREKTNI krivac za stradanje 70 miliona nevinih ljudi

Zašto se ovoj državi dozvoljava da postoji ?

Zašto 20 godina posle Prvog svetskog rata, gde su poraženi, oni započinju novi rat kao najjača sila koju je svet ikada video ?

Zašto posle Drugog svetskog rata, gde su takođe poraženi, i dalje u Evropi ništa ne može da se dogodi bez njihovog aminovanja ?

Da li su oni jednostavno jaki kao nacija ili im svet dozvoljava da rade to što rade, uvek ?

Neću da kažem da je najveća greška čovečanstva što 1945. nisu sravnili sa zemljom sve od Hamburga do Minhena, ali da li mislite da je najveća greška SLOBODNE EVROPE to što je Nemačkoj dozvoljena spoljna politika ?

Koja je njihova kazna bila za Drugi svetski rat ? Pa mi Srbi više ispaštamo zbog 90-ih nego oni za sve tadašnje strahote

Platili su mizernu ratnu odštetu (ni približno kakvu su štetu napravili), dve Nemačke su bile odvojene 45 godina i to je sve

Opet su se vratili jači nego ikad i opet tlače sve koje stignu

Nemačkoj treba zabraniti da se pita za bilo šta van njihovih granica !

Постоји само из једног разлога, а то је да би робље ишло да заради неке паре па се врне кући да зида куће на 3 спрата у којима неће да живе.

И постоји да би пили пиво.

И гледали фудбал.

Paulaner.jpg

Ne idem ja na tekme ima već 2 godine,slabo i pratim uopšte možda neću ni da gledam to u subotu,prekipelo mi više...

Ne idem ni ja na tekme, ali derbije ne propustam

- - - - - - - - - -

У социјализму седимо на истоку. У комунизму ћемо сви седети на западу.

Rusija je na istoku, dakle kupicu kartu za istok

Voleo bi da Dortmund pobedi, imaju dobre navijace, dobro rade (ne razbacuju se milionima), i naravno zbog Subotica

Ali mesate babe i zabe, fudbal sa politikom

Pogledajte moj primer, cetnicki avatar i ime PartizanBeograd ;)

Draza se verovatno prevrce na Adi

Nemačka, imperija zla

Krivac za Prvi svetski rat, krivac za Drugi svetski rat, DIREKTNI krivac za stradanje 70 miliona nevinih ljudi

Zašto 20 godina posle Prvog svetskog rata, gde su poraženi, oni započinju novi rat kao najjača sila koju je svet ikada video ?

Zašto posle Drugog svetskog rata, gde su takođe poraženi, i dalje u Evropi ništa ne može da se dogodi bez njihovog aminovanja ?

Da li su oni jednostavno jaki kao nacija ili im svet dozvoljava da rade to što rade, uvek ?

Neću da kažem da je najveća greška čovečanstva što 1945. nisu sravnili sa zemljom sve od Hamburga do Minhena, ali da li mislite da je najveća greška SLOBODNE EVROPE to što je Nemačkoj dozvoljena spoljna politika ?

Koja je njihova kazna bila za Drugi svetski rat ? Pa mi Srbi više ispaštamo zbog 90-ih nego oni za sve tadašnje strahote

Platili su mizernu ratnu odštetu (ni približno kakvu su štetu napravili), dve Nemačke su bile odvojene 45 godina i to je sve

razlog postojanja je rasturanje, ponizavanje, . . . srPstva i srBije
nije ti bilo jasno do sada
i bili i jesu jednostavniji, i to jaki i pametniji, da se samo zna, a vi se nastavite rugati sa njima

deutschland über alles :heart:

- - - - - - - - - -

DORTMUND DORTMUND UBER ALLES !!!:worth:

:ok::ok: :heart::heart:

razlog postojanja je rasturanje, ponizavanje, . . . srPstva i srBije
nije ti bilo jasno do sada

i bili i jesu jednostavniji, i to jaki i pametniji, da se samo zna, a vi se nastavite rugati sa njima

deutschland über alles :heart:

- - - - - - - - - -

:ok::ok: :heart::heart:

Ne znam ja kome je bilo jasno 1918. i 1945. :D

A bice jasno i tebi kad se vrati Pristinski korpus da zavrsi zapoceto ;)

Nemačka, imperija zla

Germanski gen je neunistiv. samo cini mi se da polazis od generalno pogresne pretpostavke, pre ce biti da je uzrok i pocetni impuls potekao iz anglosaksonskog i germanskog krupnog bankarskog kapitala a ne Nemackog naroda ili same Nemacke drzave...

Back