Nemacka zatvara dzamije i proteruje radikalne muslimane islamiste!

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.032
Džamije u Nemačkoj, koje vode ultrakonzervativni islamisti tj. salafisti, moraju biti zabranjene, njene zajednice razbijene, a njihovi propovednici proterani.

26004883058710c0d427fe615227741_v4_big.jpg

To je izjavio nemački vicekancelar Zigmar Gabrijel.

"Po tom pitanju, zalažem se za nultu toleranciju", rekao je Gabrijel za magazin "Špigel".

On je to izjavio pošto je upitan kako komentariše što je Tunisanin, koji je ubio 12 osoba u napadu na božićnem vašaru u Berlinu, bio u kontaktu sa salafistima koji su širili govor mržnje.

Odgovornost za napad u Berlinu preuzela je Islamska država.

"Džamije salafista moraju da budu zabranjene, te zajednice razbijene, a propovednici proterani - što je pre moguće", rekao je Gabrijel u intervjuu za "Špigel".

U Nemačkoj je proteklih nekoliko godina povećan broj salafista, navodi agencija Rojters.

Šef obaveštajne agencije je u novembru prošle godine britanskoj agenciji rekao da njegova služba procenjuje da u nemačkoj ima oko 40.000 islamista, među kojima 9.200 salafista.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=01&dd=07&nav_category=78&nav_id=1217920

Sta je ovo u Nemackoj doslo im iz dupeta u glavu?

Касно је сад - само могу да имају још веће проблеме. Глупаци су бирали између јефтиних робова и безбедности земље... и грамзивост је пресудила... е сада нека глуперде плаћају своје одлуке.........

Poslednja izmena:
vrlo moguce.

Angela Merkel je trenutno najomrazenija licnost Nemacke jer im je u Nemacku uvalila 2 miliona muslimana koji ih danas ubijaju i kolju

Да, нико је не воли.

Али не желе да гласају АФД, јер АФД је пун веома неквалитетних људи.

Постоје и неки занимљиви ликови код Левих, али они су ипак само леви, и већином су марксистички екстремисти.

Социјалдемократe су... социјалдемократе.

Либерали су прошлост, јер је Меркел ископирала њихов програм.

Зато ће гласачи углавном да апстинирају, а на изборе ће изаћи само сендвичари.

Јако слично као у Србији, у суштини.

И онда ће ЦДУ победити са на пример излазношћу од 38%.

Проблем је што ће Меркелова ту своју победу доживети као одобравање своје политике и довућиће још 3 милиона муслимана годишње.

Е онда ће да победи АФД, што ће да буде вишеструка катастрофа.

Додуше, може да се догоди и да наша Фројлајн изгуби, као што је изгубила и Хилари или цео британски естаблишмент око Брегзита.

Тај губитак би могао да буде друго место за ЦДУ (прво за социјалисте).

Онда би евентуално Баварци могли да направе пуч у странци и пензионишу помахнитало протестантско крило.

Poslednja izmena:
Онда би евентуално Баварци могли да направе пуч у странци и пензионишу помахнитало протестантско крило.

Не пратим баш швапску политику, али мислим да су ЦДУ и ЦСУ само партнери, као рецимо СПС и... како год се зове она Палмина странка. Наступају заједно, али имају одвојене партијске структуре.

Тако да Палма не може да смени Дачића, може само да иступи из коалиције... а баварски католици сами за себе вероватно немају прођу нигде где се не виде Алпе и не чује зов узбуђеног јодлера. И укратко, могу се само јебат ако им се не свиђа, јер немају са ким другим.

Не пратим баш швапску политику, али мислим да су ЦДУ и ЦСУ само партнери, као рецимо СПС и... како год се зове она Палмина странка. Наступају заједно, али имају одвојене партијске структуре.

Тако да Палма не може да смени Дачића, може само да иступи из коалиције... а баварски католици сами за себе вероватно немају прођу нигде где се не виде Алпе и не чује зов узбуђеног јодлера. И укратко, могу се само јебат ако им се не свиђа, јер немају са ким другим.

Није баш тако.

Имају одвојене партијске структуре, али су опет зависне једна од друге као спојени судови. Више су одвојене од крила унутар једне партије, али су повезаније од две независне партије у коалицији. ЦСУ и њена велика популарност у Баварској у многоме подиже рејтинг ЦДУ и зато се њен глас унутар ЦДУ гласно чује. ЦДУ је партија протестаната и НРВ-Баден Виртенберг католика, а ЦСУ је партија Баварских католика. Ако у ЦДУ настане расцеп, превагнуће она струја уз коју стане ЦСУ.

Дакле, ако конзервативније крило ЦДУ дигне глас против Канцеларке, а ЦСУ стане чврсто иза њих, мораће да оде.

То би у принципу био позитиван помак, али сам сумњичав што се тиче утицајности Бавараца у осталих петнаест бундеслендер.

У било каквом заоштравању односа губитак пре може да буде њихов, јер ЦСУ вероватно може да организује помесне одборе и у Баварској и узме им глас свих оних који и буквално не носе ледерхозне и не живе на планини.

Мислим да ће Меркелова сићи са политичке сцене као и Маргарет Тачер, а то је побуном у оквиру сопствене странке и сменом од стране неког од својих врло блиских сарадника. Баварски Марјани Ристичевићи ће ту бити споредни. То је моја прогноза.

Sta je ovo u Nemackoj doslo im iz dupeta u glavu?

Као и Французима, једино још у БејиХа, селафизам је религија мира... Мада, то ће тек да донесе немира, уколико се буде проводило, а тек проблема ако се не буде.

Нека је Западним Немцима дух Евгенија Савојског у помоћи!

CvbsTIEVMAAZqji.jpg

Муслиманске богомоље у Немачкој, 2016

Па нека је Црногорцима дух Св Петра Цетињског у помоћи, јер је муслимана у Немачкој 5% а у Црној Гори 20%.

Ја мислим да нас власти лажу.

У Немачкој и Британији је тај проценат сада 10, у Француској око 15-20, а у Белгији 25.

Ја гајим велико неповерење према државним структурама.

Дакле за 3 године ће у Немачкој бити још 15 милиона муслимана?

Не знам, то се не чини вероватно.

Neki tako prognoziraju.
Radi se o tome sto Njemci tek 100-150 ljudozdera deportiraju u maticne drzave. Na jednog deportiranog dolazi 10 000 novih.
A oni koji su ovdje prave i po 12 djece. Ta djeca opet vec sa 17 postaju roditelji i tako u kratkim rafalima nastancaju 10tak malih muslimancica do svoje 30te.
A tu je vec postojeca ogromna islamska zajednica u Njemackoj.
Za 50tak godina bice ih vise nego kriscana na svijetu.
https://www.welt.de/politik/ausland...-Die-Gewinner-des-demografischen-Wandels.html

Ја гајим велико неповерење према државним структурама.

Скептицизам је здрав, али мораш да се чуваш меметичке заразе од стране народа напаћеног.

Јер у супротном сутра ћеш рећи да Амери можда и нису били на месецу, почети да читаш Kopp Verlag литературу, и онда ћу морати да спроводим интервенцију спашавања.

Скептицизам је здрав, али мораш да се чуваш меметичке заразе од стране народа напаћеног.

Јер у супротном сутра ћеш рећи да Амери можда и нису били на месецу, почети да читаш Kopp Verlag литературу, и онда ћу морати да спроводим интервенцију спашавања.

Не брини, то је само мој либертаријанизам.

Мислим да се нарочито лаже у Француској и Белгији, односно манипулише подацима (наштеловане анкете), којима атеистичке елите смањују проценат муслимана на разне перфидне начине да би очували социјални мир и спречили реакцију у виду реактивне католичке мини ренесансе и успона конзерватизма.То се ипак на крају десило (Фијон, ле Пен), али да су били искрени десило би се пре 10 година и Ширака никад не би заменио Саркози него неко нормалнији а овај садашњи црвени идиот никад не би ни био изабран. Јер за Лаисите, њихово златно теле, ће се борити до последњег Француза.

И Меркел иде том путањом (1,2 милиона је доста редукована цифра новопридошлих муслимана у 2015).

Poslednja izmena:

Back