- Poruka
- 91.476
DEI -- Diversity, equity, and inclusion - Raznolikost, ravnopravnost i inkluzija (DEI) su međusobno povezani koncepti koji imaju za cilj stvaranje pravednog i gostoljubivog okruženja, posebno na radnim mestima.
To je Tramp ukinuo u Americi. Ne da bi onemogućio manjinama da dođu do boljeg posla već da spreči da nekvalifikovani dobiju te poslove.
DEI se uvukao u sve pore društva, a u filmu i TV je postao norma: Mora da bude određeni (visok) procenat manjina, mora da imapedera ili lezbejki nekog iz LGBT segmenta, mora da bude "obojenih" a žene po mogućstvu da budu superiorne.
Evo sad gledam nemački film iz 2025. Ima sve delove, gej par gde je Juri ubio Nemca, unuka čistog nemca crna, odnosno braon, tip indijke, švabo je glavni lik ali ga žena šije i otima sekiru iz ruke da ona krši prepreke i lomi patos jer naravno, on je kilav...
Ne znam, meni takve stvari bodu oči. Vidi se da je na silu.
To je Tramp ukinuo u Americi. Ne da bi onemogućio manjinama da dođu do boljeg posla već da spreči da nekvalifikovani dobiju te poslove.
DEI se uvukao u sve pore društva, a u filmu i TV je postao norma: Mora da bude određeni (visok) procenat manjina, mora da ima
Evo sad gledam nemački film iz 2025. Ima sve delove, gej par gde je Juri ubio Nemca, unuka čistog nemca crna, odnosno braon, tip indijke, švabo je glavni lik ali ga žena šije i otima sekiru iz ruke da ona krši prepreke i lomi patos jer naravno, on je kilav...
Ne znam, meni takve stvari bodu oči. Vidi se da je na silu.