Nemačka -Engleska - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

• Začetnik teme Začetnik teme gica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Za koga navijate danas u 16?

• Ukupno glasova
    32
  • Anketa je zatvorena .
Nisu se probudili...:lol::.
[/B]

Biće tako.... razbili su Meksiko.

Iako sam u tom meču planirao da navijam za Argentinu, ovo večeras me je razbesnelo :evil:
Ako su već jači, koj k... moraš još da ih i pomažeš...pa još ovo njihovo prenemaganje po terenu, ništa posebno nisu prikazali osim onog šuta Teveza. Ko god da prođe, voleo bih da ih u polufinalu neko nag.zi :evil:

na stranu nepriznat gol, sramotan je nacin kako su Enlezi odigrali drugo poluvreme, jos kad se setimo utakmica iz grupe, zasluzeno su ispali
Go qracc su prikazali na ovom prvenstvu ... Nikakve ideje na sredini nemaju, Runi bezvoljan, loši golmani, nemaju ni krila da probiju i nije ni čudno što je Kapelo onako poludeo ...

Svabe su ih vozale ko mlade majmune, da Lev nije izvukao Milera (gde je sad Walken koji ga je kritikovao :lol: ) bila bi i petarda
Jebbiga, sa pravom su ga svi kritikovali, jer kao napadač nema pojma, više smeta ekipi nego što koristi, a ovde na mestu nekog desnog polušpica ubija kako igra :worth ... I utrčava sjajno, i lepo deli lopte, pametno igra i sa Ozilom i Lamom uz pomoć Švajnštajgera veoma lako organizuje napad i čuva loptu ... Mnogo je bolji kad je licem okrenut ka golu, nego kad čeka loptu sa štoperom na leđima ...

Idi i upucaj se u mali mozak i ucini uslugu svim forumasima. Na tvom HTV-u je onaj vas sudijski strucnjak rekao da je penal protiv Srbije bio cist kao suza i da je bila greska sudije sto ga nije svirao. Da ne pricam da je vecina sudija reklo da je penal trebao da bude sviran. I prekini vise da pises nebuloze jer ispadas sve gluplji i gluplji.

Imaš li ti halucinacije? Parafraziram što je rekao: "... koliko puta treba reći da je važna namjera. Dakle, australski igrač stoji okrenut leđima i pomiče ruku JER je to jedini način da skoči... Ispravna odluka suca, mada će on sad bit crna ovca za Srbiju... " I što je još važnije, srpski igrač je napucao australskoga u ruku,kad bi to bio jedanaesterac, onda to nije nogomet nego graničar (pogodi me, pogodi me), treba napucat protivnika u ruku i izborit najstrožu kaznu.

Jedina grješka urugvajskog suca je poništen pogodak Englezima, i to velika, kardinalna grješka, ali postoji rješenje za to: uvođenje tehnologije. Možda uopće i ne trebaju postojat suci s obzirom koliko tehnoloških rješenja ima. Premda je za mene nogomet dosadan i besmislen šport i znam rješenje čijim donošenjem to više ne bi bio i iznio sam tu ideju.

Juče je, što se mene tiče, bio najbolji fudbalski dan na celom prvenstvu, a utakmica Nemačka - Engleska je bila ubedljivo najbolja koju sam ja odgledao.

Dve ogromne sudijske greške u razmaku od nekoliko sati na tako visokoj fazi i nivou takmičenja je čisto isejavanje fudbalske igre. Spreman sam da prihvatim da sudijska greška utiče na tok igre, ali ne u ovolikom omeru i ne nakon onakvih kikseva.
Mislim da će FIFA nakon ovoga stvarno morati ozbiljno da razmotri unapređenja u suđenju.

Imaš li ti halucinacije? Parafraziram što je rekao: "... koliko puta treba reći da je važna namjera. Dakle, australski igrač stoji okrenut leđima i pomiče ruku JER je to jedini način da skoči... Ispravna odluka suca, mada će on sad bit crna ovca za Srbiju... " I što je još važnije, srpski igrač je napucao australskoga u ruku,kad bi to bio jedanaesterac, onda to nije nogomet nego graničar (pogodi me, pogodi me), treba napucat protivnika u ruku i izborit najstrožu kaznu.

Jedina grješka urugvajskog suca je poništen pogodak Englezima, i to velika, kardinalna grješka, ali postoji rješenje za to: uvođenje tehnologije. Možda uopće i ne trebaju postojat suci s obzirom koliko tehnoloških rješenja ima. Premda je za mene nogomet dosadan i besmislen šport i znam rješenje čijim donošenjem to više ne bi bio i iznio sam tu ideju.

Pa kako je bio penal kada je Kuzmanovic igrao rukom.Isti slucaj.Jednostavno mu je ruka ostala.

Pa kako je bio penal kada je Kuzmanovic igrao rukom.Isti slucaj.Jednostavno mu je ruka ostala.

Evo ti o oba jedanaesterca dosuđena Srbiji, ne znam kod kojeg je krivac Kuzmanović (ne znam tko je to). Protiv Njemačke: namjere je svakako bilo i promijenjena je putanja lopte. Bio je okrenut prema lopti (nije slijep), a čak je i ispružio ruku. Protiv Gane sam čovjek okrenut prema lopti odbija je kao u odbojci i radi glup prekršaj za kazneni udarac. A oba puta nije riječ o skoku, igrači sami kao duhovi umišljaju da su rukometaši, slijepcu vidljivi jedanaesterci.

Evo ti o oba jedanaesterca dosuđena Srbiji, ne znam kod kojeg je krivac Kuzmanović (ne znam tko je to). Protiv Njemačke: namjere je svakako bilo i promijenjena je putanja lopte. Bio je okrenut prema lopti (nije slijep), a čak je i ispružio ruku. Protiv Gane sam čovjek okrenut prema lopti odbija je kao u odbojci i radi glup prekršaj za kazneni udarac. A oba puta nije riječ o skoku, igrači sami kao duhovi umišljaju da su rukometaši, slijepcu vidljivi jedanaesterci.

Protiv Nemaca je bila namera ,ali protiv Gane nije.

37380_410557383116_17452783116_4399072_988475_n.jpg

Go qracc su prikazali na ovom prvenstvu ... Nikakve ideje na sredini nemaju, Runi bezvoljan, loši golmani, nemaju ni krila da probiju i nije ni čudno što je Kapelo onako poludeo ...

Jebbiga, sa pravom su ga svi kritikovali, jer kao napadač nema pojma, više smeta ekipi nego što koristi, a ovde na mestu nekog desnog polušpica ubija kako igra :worth: ... I utrčava sjajno, i lepo deli lopte, pametno igra i sa Ozilom i Lamom uz pomoć Švajnštajgera veoma lako organizuje napad i čuva loptu ... Mnogo je bolji kad je licem okrenut ka golu, nego kad čeka loptu sa štoperom na leđima ...

zato sam sklon da kazem da je sudija ne priznavanjem gola ostetio Nemce, jer ce sad njihova sjajna igra ostati biti umanjena zbog sudije
samo da sudije ne zajebu u 1/4 finalu, Svabe-Narkosi ce biti sjajan mec;)

a sto se tice Milera, ima sve sto fudbaler treba da ima, sva sreca pa je protiv nas glavni protagonisa bio Podolski (on je sve sebicniji, kad je pocinjao karjeru nije bio takav, sad lici na Kerzakova) inace ne bi pobedili

Back