Drzim palceve
Edit: glede price o dobrim namerama...moji imaju vikendicu na desetak km od Nisa. Plac je veliki, vlasnicki delovi nisu odeljeni ogradom, a izgradjene su tri kuce na toj povrsini. U dve od tri (treca je nasa vikendica) ljudi zive stalno, izbeglice, tu su se doselili i ostali. I sve bi bilo henki dori da oni ne drze zivotinje (jer su ljubitelji i vole), ali tako da nikad kuju kod veta nisu odveli, macke takodje videle lekara nisu, daju im ostatke od hrane i te zivotinje se tu nekontrolisano mnoze. Situacija je sada postala neizdrziva, jer se kuja steni tri puta godisnje, macke takodje, ima ih bezbroj i oni svi bukvalno gladuju. I sad ce neko da mi prica o tome kako su to ljubitelji, vole zivotinje. Ja ne vidim nikakvu razliku izmedju takvog drzanja zivotinja (bez elementarne nege) i onih koji ih truju. To nije zivot, to je mucenje. Ne mogu i necu da shvatim takve ljude, a sto se zivotinja tice zaista - onda kada odem tamo pa ih vidim - bolje bi bilo da budu uspavane. Oni bukvalno lagano crkavaju od gladi. I to je strasno, jezivo.
Put do pakla poplocan je dobrim namerama. Ne uzimajte zivotinju ako nemate uslova i volje da o njoj brinete. Ende.