Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.533
Jos malo ce se u penziju ici sa 80 godina....
Misljenja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam čuo u srbiji za ljude koji dobijaju njemačku penziju, ali nikad nisam čuo da ovde neko dobija rusku penziju
Misljenja?
Ima ih bio je skoro skandal da im ne uplacuju penzije iz Rusije zbog sankcija ili cega vec.Ja sam čuo u srbiji za ljude koji dobijaju njemačku penziju, ali nikad nisam čuo da ovde neko dobija rusku penziju
prosečna ruska penzija - 180 eura
prosečna njemačka penzija - 1800 eura
A tek za Kinu sta ce da bude po ovom pitanju u buducnosti, to pa tek ne smete ni da zamislite![]()
Ima ih bio je skoro skandal da im ne uplacuju penzije iz Rusije zbog sankcija ili cega vec.
A to isto je nemacki problem, neko ima penziju i ne trosi je u nemackoj nego ode u inostranstvo.
А која је куповна моћ пензија, у Русији и Немачкој?Ja sam čuo u srbiji za ljude koji dobijaju njemačku penziju, ali nikad nisam čuo da ovde neko dobija rusku penziju
И код нас, само нешто касније.
Misljenja?
Penzija se smanjuje već godinama onima koji odsele iz nemačke...Ima ih bio je skoro skandal da im ne uplacuju penzije iz Rusije zbog sankcija ili cega vec.
A to isto je nemacki problem, neko ima penziju i ne trosi je u nemackoj nego ode u inostranstvo.
Dobro jutro! Da je u Rusiji veći BDP, ali prema tome i cene svega, svi bi trčali raditi u Rusiju, a ne na zapad....Ja sam čuo u srbiji za ljude koji dobijaju njemačku penziju, ali nikad nisam čuo da ovde neko dobija rusku penziju
To je bio jedan od faktora raspada bravareve trule šugoslavije! Zamisli kada je Baby Boom generacija počela masovno da odlazi u penziju..A tek za Kinu sta ce da bude po ovom pitanju u buducnosti, to pa tek ne smete ni da zamislite![]()
Kao i posledice politike više dece! Tako će za X-godina više ljudi masovno ići u penziju....Последице политике једног детета тек ће доћи.