NEMA TE

mDoeo.gif

Nema te nocima
Ni rec od tebe da cujem.
Nema tisina u prozor udara
Sedim i strahujem
Ko te sad pogledom obara?

Nema te danima
Za mene si vec zaboravio…
Dok budna cutim satima
I mislim da si me ostavio
Nesto se cuje pred vratima…

Nema te ljubavi
Osmeh da mi na lice stavis…
Nesto me pritiska u grudima
Zar si mogao sve da zaboravis,
Kad plama u srcu jos ima?

Nema te nocima
Samo se svetiljke ulicom pale,
A pred vratima mi neko stoji.
Ne smem da otvorim
Svega nepoznatog se bojim.

Nema te nigde
Osim u crnom oku mome…
Neizbrisiv trag si mi ostavio
Da pamtim dok sam ziva.
Samo mi reci da li sam ja za nesto kriva?

23c0664b2d2e238d4c76ae4.jpg

Otvori vrata.Vidi ko je.Ne boj se Život ide dalje.Pesme ostaju da na lepe trenutke podsećaju.I bogatstvo duše uvećaju.A i zbirku tvojih lepih pesama.Poz.

Slusaj draga...koga nema..bez njega se moze...i mora...
Glavu gore,dolazi nam prolece...s prolecem i nove ljubavi treba da zamene stare...ako nam stare ne valjaju...ako nisu one vredne nas...uostalom,samo oni gube...

Flowers-flowers-cve%C4%87e_large.jpg

zeljena;bt67211:
Glavu gore,dolazi nam prolece...s prolecem i nove ljubavi treba da zamene stare...ako nam stare ne valjaju...ako nisu one vredne nas...uostalom,samo oni gube...

Bravo ljubavi...divno je cuti ovakve savete od tebe...u potpunosti se slazem sa tobom draga...ako nisu kraj vas oni vas ni ne zasluzuju...naici ce neko ko ce znati da ceni vasu vrednost koja je neizmerna...Ljuub za obe:cmok2:

zeljena;bt67211:

Draga moja zeljena...Znas sta smo se dogovorile, jel?;):zag::heart::zag:

Neponovljiva Gracija;bt67230:
Bravo ljubavi...divno je cuti ovakve savete od tebe...u potpunosti se slazem sa tobom draga...ako nisu kraj vas oni vas ni ne zasluzuju...naici ce neko ko ce znati da ceni vasu vrednost koja je neizmerna...Ljuub za obe:cmok2:
HVALA TI GRACIJA..puno, puno...Poljubac za tebe, ogroman...:zag::heart::zag:

zeljena;bt67256:
Ha,ha Gracija jako dobro zna da ja umem samo da savetujem druge...ali kad se radi o meni.....:roll::sad2:e to je vec druga prica...:)
Savetnik si savrsen...znam iz licnog iskustva:zper:...a neko ko zna da posavetuje drugog i podrzi ga i odrzi na pravom putu kad tad i sebi ce pomoci, ili ce bar dozvoliti onome kome je pomogao da dopre do njega i bar nekada ce ga poslusati:zcepanje:

Back